Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Sveikutes. Man siandien jau nueme pagaliau breketus clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Pas mane buvo atvirkščias sąkandis. Tai mane operavo 2007 geguzes menesi ir pagaliau siandien man nueme breketus. Jausmas nerealus, man labai grazu biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Atnesiojau daugiau nei 3 metus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 13 liepos 2009 - 22:22
4u.gif sveikinu sveikinu sveikinu!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute1219 @ 2009 07 14, 12:37)
4u.gif sveikinu sveikinu sveikinu!!!  thumbup.gif

Aciu labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 07 13, 23:14)
Sveikutes. Man siandien jau nueme pagaliau breketus  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Pas mane buvo atvirkščias sąkandis. Tai mane operavo 2007 geguzes menesi ir pagaliau siandien man nueme breketus. Jausmas nerealus, man labai grazu  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Atnesiojau daugiau nei 3 metus biggrin.gif

Laba smile.gif sveikinu clap_1.gif

Gal kas nors galetu atsakyti i mano laiskuti, labai laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2009 07 13, 20:17)
Sveikutes, ne per seniausiai buvau konsultacijoje pas Dalia Latkauskiene. Po pirmines apziuros paaiskejo kad mano apatinis zandikaulis kanda per gomurio viduri  verysad.gif maza to kad prekiniai dantis atsikise i prieki  cray.gif (nors visi tikina kad matosi tik tada, kai juokiuosi... bet man tai matosi ir as jauciuosi nekaip  verysad.gif ). Dalia pasiule gydyma 2 budais: 1) breketais ir virsutinius ir apatinius; 2) darytis apatinio zandikaulio operacija ir virsutinius breketais.

Gal kam nors buvo panasi situacija ir atvejis? Ka pasirinkote? Gal galite daugiau papasakoti apie operacija, kas yra tai patyres?

Buciau labai dekinga  smile.gif

P.S. 21 dienai uzsirasiau i konsultacija pas Simona (pirmiau pas Mindauga) del operacijos.

1) operacijai kiek as zinau, siaip ar taip reikia abeju pusiu breketu. tad klausimas yra ar tik breketais maskuoti ar ir operacija daryti. Cia turi pati nuspresti smile.gif vargo daug del operacijos, bet as kolkas nesigailiu, ir regis ne viena(s) nesigaili. Ir siaip, tu db nepanikuok, o palauk konsultacijos pas Mindauga ir Simona. Jie tau pasakys savo nuomone. Ir tada is visu triju gydytoju, turesi bendra nuomone ir galesi nuspresti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute1219 @ 2009 07 14, 14:01)
1) operacijai kiek as zinau, siaip ar taip reikia abeju pusiu breketu. tad klausimas yra ar tik breketais maskuoti ar ir operacija daryti. Cia turi pati nuspresti smile.gif vargo daug del operacijos, bet as kolkas nesigailiu, ir regis ne viena(s) nesigaili. Ir siaip, tu db nepanikuok, o palauk konsultacijos pas Mindauga ir Simona. Jie tau pasakys savo nuomone. Ir tada is visu triju gydytoju, turesi bendra nuomone ir galesi nuspresti. 4u.gif

Aciu uz palaikima.. tikrai dabar kazkiek panikoju, nes visi seimos nariai sako kad nedaryciausi operacijos.. netgi mylimas zmogus pries verysad.gif tad jokio palaikymo nera ;(
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif prisijungsiu prie jusu. Viska kaip ir zinau apie savo atveji, taip pat bus reikalinga operacija. Skaitant jusu pasisakymus, del gydymo trukmes, kylo klausimas..kaip man minejo, po visko dar bus estetinis gydymas,toks kaip trukstamu dantu implantavimas ir kitkas...plius plastine nosies operacija(tikriausiai) nes mano atveju ji pailges ir issiples.
Tad norejau paklausti, ar teko kuriai susidurti su tuo. 4u.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violecik18 @ 2009 07 17, 12:56)
Sveikos merginos smile.gif prisijungsiu prie jusu. Viska kaip ir zinau apie savo atveji, taip pat bus reikalinga operacija. Skaitant jusu pasisakymus, del gydymo trukmes, kylo klausimas..kaip man minejo, po visko dar bus estetinis gydymas,toks kaip trukstamu dantu implantavimas ir kitkas...plius plastine nosies operacija(tikriausiai) nes mano atveju ji pailges ir issiples.
Tad norejau paklausti, ar teko kuriai susidurti su tuo. 4u.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif

sveika, o tau pats gydytojas pasake, kad nosi reikes koreguoti, ar pati sugalvojai? nes as del to pati nerimavau, bet kolkas esu tikrai patenkinta. Mano nosis zymiai pasikeite, realiai visi tik ja ir mato ( mano sakandis estetiskai buvo nepastebimas beveik). o estetinis gydymas bet kokiu atveju buna, ar su ar be operacijos. Visgi breketai padaro savo, o po operacijos ir breketu paryskeja dantu problemos (mano atveju tarpdanciai pries breketus buvo visiskai neisvalomi, o breketai paare tarpus ir pasimate gedimai).
Papildyta:
QUOTE(Alion@ @ 2009 07 14, 14:50)
Aciu uz palaikima.. tikrai dabar kazkiek panikoju, nes visi seimos nariai sako kad nedaryciausi operacijos.. netgi mylimas zmogus pries  verysad.gif  tad jokio palaikymo nera ;(

kiek man teko pastebeti, beveik niekas neturi seimos palaikymo. As operacija is viso slapta dariausi. Tiesa, mane mano antroji puse palaike. O nuo seimos viska slepiau. Tiesiog pati pagalvok, ar tu TIKRAI to nori. jei ( atmetus aplinkos komentarus) atsakymas bus, TAIP, tada pirmyn, jei ne, tuomet ne smile.gif
Atsakyti
Na is tikruju tai as pati dabar galvoju, kad po visko gali tekti koreguoti nosi unsure.gif Gydytojas tik paminejo, jog keisis veido bruozai, nosis gali labiau issiplesti ir pailgeti.. doh.gif zodziu dabar del to labai pergyvenu, nes is tikruju nera ji tokia maza, kaip noreciau unsure.gif

O tavo atveju, kaip nosyte pasikeite? Uzsiriete ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(violecik18 @ 2009 07 17, 19:14)
Na is tikruju tai as pati dabar galvoju, kad po visko gali tekti koreguoti  nosi unsure.gif  Gydytojas tik paminejo, jog keisis veido bruozai, nosis gali labiau issiplesti ir pailgeti.. doh.gif zodziu dabar del to labai pergyvenu, nes is tikruju nera ji tokia maza, kaip noreciau unsure.gif

O tavo atveju, kaip nosyte pasikeite? Uzsiriete ar kaip?

Mano nosyte irgi po operacijos pasikeite, trupute issiplete, nes apatini stume i preke zandikauli ir virsutini truputi irgi. O koks pas tave sakandis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 17 liepos 2009 - 19:31
QUOTE(Anira @ 2009 07 17, 21:30)
Mano nosyte irgi po operacijos pasikeite, trupute issiplete, nes apatini stume i preke zandikauli ir virsutini truputi irgi. O koks pas tave sakandis?

Oj mano atviras sakandis verysad.gif tai sake, kad reiks abu zandikaulius operuot.
Esu pasiryzusi viskam, jau niekas turbut neibaugins.. rolleyes.gif
Gal galetumete pasidalinti, kiek jums kainavo mazdaug apytiksliai tie paruosiamieji operacijai vizitai pas chirurga? 4u.gif Ar reikdavo moketi uz kieviena atskirai, ar po visko?
Atsakyti
QUOTE(violecik18 @ 2009 07 17, 22:25)
Oj mano atviras sakandis verysad.gif tai sake, kad reiks abu zandikaulius operuot.
Esu pasiryzusi viskam, jau niekas turbut neibaugins.. rolleyes.gif
Gal galetumete pasidalinti, kiek jums kainavo mazdaug apytiksliai tie paruosiamieji operacijai vizitai pas chirurga? 4u.gif Ar reikdavo moketi uz kieviena atskirai, ar po visko?

O mano sakandis buvo atvirkscias sakandis, o mokejau chirurgui uz visa pasiruosima operacijai per viena karta. O kiek, tai nerasysiu as cia, nes dabar jau kainos tikrai pasikeite ax.gif
Atsakyti