QUOTE(violecik18 @ 2009 07 17, 12:56)
Sveikos merginos

prisijungsiu prie jusu. Viska kaip ir zinau apie savo atveji, taip pat bus reikalinga operacija. Skaitant jusu pasisakymus, del gydymo trukmes, kylo klausimas..kaip man minejo, po visko dar bus estetinis gydymas,toks kaip trukstamu dantu implantavimas ir kitkas...plius plastine nosies operacija(tikriausiai) nes mano atveju ji pailges ir issiples.
Tad norejau paklausti, ar teko kuriai susidurti su tuo.
Aciu uz atsakyma
sveika, o tau pats gydytojas pasake, kad nosi reikes koreguoti, ar pati sugalvojai? nes as del to pati nerimavau, bet kolkas esu tikrai patenkinta. Mano nosis zymiai pasikeite, realiai visi tik ja ir mato ( mano sakandis estetiskai buvo nepastebimas beveik). o estetinis gydymas bet kokiu atveju buna, ar su ar be operacijos. Visgi breketai padaro savo, o po operacijos ir breketu paryskeja dantu problemos (mano atveju tarpdanciai pries breketus buvo visiskai neisvalomi, o breketai paare tarpus ir pasimate gedimai).
Papildyta:
QUOTE(Alion@ @ 2009 07 14, 14:50)
Aciu uz palaikima.. tikrai dabar kazkiek panikoju, nes visi seimos nariai sako kad nedaryciausi operacijos.. netgi mylimas zmogus pries

tad jokio palaikymo nera ;(
kiek man teko pastebeti, beveik niekas neturi seimos palaikymo. As operacija is viso slapta dariausi. Tiesa, mane mano antroji puse palaike. O nuo seimos viska slepiau. Tiesiog pati pagalvok, ar tu TIKRAI to nori. jei ( atmetus aplinkos komentarus) atsakymas bus, TAIP, tada pirmyn, jei ne, tuomet ne