Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Darida09 @ 2009 12 15, 23:49)
Nu vat, nusprendziau jums pasiguosti sad.gif

Paskambino man siandien is Implantaloginio centro  verysad.gif  atkele mano termina 21d  verysad.gif  i vasario 19d. jau buvau ir del breketu susitarus  verysad.gif  neturiu zodziu!!! Tai laukiau to plano!!! Galvojau nors kazkas bus aisku!!! ( zmogus gi iki paskutiniuju tikisi kad gal ir be operacijos apsieis!!! )
Vienu zodziu gyd. Grybauskas iseina atostogu, o po to i JAV stazuotis! Del to cia taip  verysad.gif

Sveika 4u.gif
Aš ir užsirašius pas Grybauską konsultacijai sausio 14d,. tai kaip suprantu ir man laukti skambučio, kad bus perkeltas vizitas? doh.gif
Atsakyti
[quote=viliene,2009 12 16, 15:39]
Sveika 4u.gif
Aš ir užsirašius pas Grybauską konsultacijai sausio 14d,. tai kaip suprantu ir man laukti skambučio, kad bus perkeltas vizitas? doh.gif

Labas, na gal tau dar isdegs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 16, 00:49)
Oj kai nesiseka tai viskas is karto  verysad.gif

QUOTE(viliene @ 2009 12 16, 15:39)
Sveika 4u.gif

Man buvo panaši situacija, nes turi atiduoti gydymo planą, o dėl breketų jau esu užsirašiusi. Taigi sėdi administratorė, sako: niekuo negaliu padėti, jis išvyksta į JAV, o laisvų vietų nėra. sakau: ir aš niekuo negaliu padėti, breketų dėjimui esu užsirašiusi, tai eisiu be gydymo plano. Kaip mat atsirado laisva vieta g.gif

viliene, tuo metu jis dar bus LT 4u.gif nes man vizitas sausio 12 d 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 16, 16:05)
viliene, tuo metu jis dar bus LT  4u.gif nes man vizitas sausio 12 d  4u.gif

Tai gerai, kad nuraminot 4u.gif Nes taip laukiu, o jei dar nukeltų.. unsure.gif
O tai *Amelie*, jau tu viskam apsisprendus, kad jau gydymo planą daro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 12 16, 19:16)
Tai gerai, kad nuraminot 4u.gif  Nes taip laukiu, o jei dar nukeltų.. unsure.gif
O tai *Amelie*, jau tu viskam apsisprendus, kad jau gydymo planą daro? blush2.gif

Taip, visiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 16, 18:54)
Taip, visiškai  4u.gif

Palaikau tave drinks_cheers.gif
Nes aš ir manau, kad pasiryšiu tam, tik pirmiausia noriu pas Grybauską apsilankyti ir kad išsamiau viską papasakotu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 16 gruodžio 2009 - 19:17
Sveikutes smile.gif
Siandien man uzdejo breketus ant virsutiniu dantuku.. Ir turiu klausima toms, kurios jau breketuotos ax.gif
Dantys labai jautrus pasidare, tai cia normaliai smile.gif Bet kai geri ar skalauji irgi kazkoks nemalonus jausmas, o kai valau, tai kazkaip baisu kad atsiklijuos.. Nu vienzo keistai jauciuosi doh.gif

Prasau pasidalunkite savo pojuciais, aciu.
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2009 12 16, 22:24)
Sveikutes  smile.gif
Siandien man uzdejo breketus ant virsutiniu dantuku.. Ir turiu klausima toms, kurios jau breketuotos  ax.gif 
Dantys labai jautrus pasidare, tai cia normaliai  smile.gif  Bet kai geri ar skalauji irgi kazkoks nemalonus jausmas, o kai valau, tai kazkaip baisu kad atsiklijuos.. Nu vienzo keistai jauciuosi  doh.gif

Prasau pasidalunkite savo pojuciais, aciu.

Sveikinu!!! 4u.gif Sveikinu!!! Vat ir dar viena Breketininke daugiau!!!
Na pati nieko tau nepasakysiu bet gali pasiskaityti breketininku pokalbius, kiek raso kad daug kam taip atrodo kieto maisto nevalgo kad " neatsiklijuotu "
O man siandien protini istrauke virsutini super! Procedura uztruko gal 10min. pakrapste ir ... nieko nesuprata, pajutau kadzka uzdejo, tik girdziu nevalgykite ir t.t. Galvojau jis cia taip plepa mane uzkalbina blush2.gif ne, sako jau!!! Kas buvo nemalonu tai kraujo skonis labai vimdo tongue.gif Vienu zodziu baimes daugiau buvo
Klausiau gal visus raunam, sako ne, siandien vieno uzteks, tai vat kita karta leks du smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! Senokai rasiau. As jau seniai nubreketuota :ax:Siandien lankiausi pirma karta po to, tai pasake kad pajudejo mano galiniai du dantis, pastebejo dabar, kad plokstele man nelabai gerai pagaminta buvo(nors as sakiau, kad vienoj pusej atsoka!) tai gausiu pirmadieni kita plokstele. Pikta truputi del to.
Beje dziaugiuosi tikra ziema, antradieni is Londono pargrizau ax.gifO ten kaip zinote, tikros ziemos nesulaksi. Taip gera namie cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 17, 13:31)
Sveikinu!!!  4u.gif  Sveikinu!!! Vat ir dar viena Breketininke daugiau!!!
Na pati nieko tau nepasakysiu bet gali pasiskaityti breketininku pokalbius, kiek raso kad daug kam taip atrodo kieto maisto nevalgo kad " neatsiklijuotu "
O man siandien protini istrauke virsutini super! Procedura uztruko gal 10min. pakrapste ir ... nieko nesuprata, pajutau kadzka uzdejo, tik girdziu nevalgykite ir t.t.  Galvojau jis cia taip plepa mane uzkalbina  blush2.gif  ne, sako jau!!! Kas buvo nemalonu tai kraujo skonis labai vimdo tongue.gif Vienu zodziu baimes daugiau buvo
Klausiau gal visus raunam, sako ne, siandien vieno uzteks, tai vat kita karta leks du smile.gif

Dekoju, dekoju 4u.gif
Ir dziaugiuosi ir kankinuosi doh.gif

o del rovimo tai man tas pats buvo isrove 2 ir nesupratau ar isrove ar ne, po to kai siuvo, tai ispejo jog reikia susiuti, kad graziai uzsitrauktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alion@: 17 gruodžio 2009 - 17:14
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 17, 12:31)
Sveikinu!!!  4u.gif  Sveikinu!!! Vat ir dar viena Breketininke daugiau!!!
O man siandien protini istrauke virsutini super! Procedura uztruko gal 10min. pakrapste ir ... nieko nesuprata, pajutau kadzka uzdejo, tik girdziu nevalgykite ir t.t.  Galvojau jis cia taip plepa mane uzkalbina  blush2.gif  ne, sako jau!!! Kas buvo nemalonu tai kraujo skonis labai vimdo tongue.gif Vienu zodziu baimes daugiau buvo

Vaje, kaip fainai :-)
O aš vis dr mėlynu žandu vaikštau. Atrodau tai kaip čia pasakius, o šiandien ir dukrytės Kalėdinė vakaronė, ir firmos Kalėdinis balius :-( Mėlynė tokia, kad ir grimas nelabai maskuoja :-( Nuskylo čia man. O tai kas bus, jei operuosiuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2009 12 18, 09:26)
Vaje, kaip fainai :-)
O aš vis dr mėlynu žandu vaikštau. Atrodau tai kaip čia pasakius, o šiandien ir dukrytės Kalėdinė vakaronė, ir firmos Kalėdinis balius :-( Mėlynė tokia, kad ir grimas nelabai maskuoja :-( Nuskylo čia man. O tai kas bus, jei operuosiuos unsure.gif

Uzjauciu tave verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Anira @ 2009 12 17, 15:00)
Sveikutes! Senokai rasiau. As jau seniai nubreketuota :ax:Siandien lankiausi pirma karta po to, tai pasake kad pajudejo mano galiniai du dantis, pastebejo dabar, kad plokstele man nelabai gerai pagaminta buvo(nors as sakiau, kad vienoj pusej atsoka!) tai gausiu pirmadieni kita plokstele. Pikta truputi del to.
Beje dziaugiuosi tikra ziema, antradieni is Londono pargrizau ax.gifO ten kaip zinote, tikros ziemos nesulaksi. Taip gera namie cool.gif

Anira,
Kam tau ta plokstele? Papasakok daugiau. Bei kaip jauteisi po breketu uzdejimo pirmom dienom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alion@: 18 gruodžio 2009 - 17:53