Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Butu super ir man toks variantas, nes priekiniai ir taip tiesus ax.gif

6? Man sake, kad vienas zandikaulis 2,500 Lt g.gif Tai tada man truputi truks, jeigu detu sausio menesi - gal butu galimybe ten trukstama dali sumoketi per pora menesiu? Gal kas domejotes? unsure.gif

Nes kitaip tektu atideti breketus iki kovo pradzios blink.gif Kadangi vasari kelione nusimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2009 12 09, 13:36)
Na jei Kaune, tai kiek žinau, abi ortodontės, pas kurias lankiausi, bendradarbiauja su gyd. Grybausku.

Ar galetum parasyti kas???
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 12 09, 22:50)
Butu super ir man toks variantas, nes priekiniai ir taip tiesus ax.gif

6? Man sake, kad vienas zandikaulis 2,500 Lt g.gif  Tai tada man truputi truks, jeigu detu sausio menesi - gal butu galimybe ten trukstama dali sumoketi per pora menesiu? Gal kas domejotes? unsure.gif

Nes kitaip tektu atideti breketus iki kovo pradzios blink.gif Kadangi vasari kelione nusimato doh.gif

Suma sumokama palaipsniui tai yra kiekvieno apsilankimo metu, tai nera vien kaina uz breketus, o ir uz paslaugas, zinoma jei sulauzysi tada dar reikes damoketi, todel ir kainos nera fiksuotos. Cia taip man aiskino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darida09: 09 gruodžio 2009 - 22:47
[quote=Alion@,2009 12 09, 20:43]
Sveikutes, pagaliau radau laisva minutele prisiesti ir parasyti Jums 4u.gif

Darida09, o jau gavai gydymo plana? Klausiu nes tikrai patarciau tau paciai nieko nedaryti i prieki, pasikartosiu dar karteli kad kiekvieno atvejis individualus ax.gif
Meteliu man 23 irgi kazkiek pergyvenu, kad per velai susiemiau unsure.gif Mano visi artimieji sako kad man to nereikia ir taip viskas grazu ir taip toliau, bet as del to kompleksuoju, todel ir pasiryzau tvarkyti dantukus smile.gif
As snekejau su Latkauskiene del breketu, nes irgi del darbo nenoriu kad butu spoksoma man i burna ir kad matytusi metalas. Man ji pasiule ant pirmu sesiu dantuku deti keramikinius o visur kitur metalinius breketus thumbup.gif
Papildyta:
Armina, uzjauciu tave!
Man kai rove as norejau visus 4 iskart, bet su gydytoju (Mindaugu, Vilniaus implantologijos centras) nusprendem kad israus 2 ir tada ziuresime smile.gif ir tikrai zinokit dziaugiuosi kad isrove 2 ir veliau dar 2 thumbup.gif nes sunku valgyti doh.gif ir dar galiu pasakyti, kad po pirmo rovimo jokio skausmo, patinimo nebuvo; o jau po antro - tai siek tiek skaudejo, bet neistinau.. Sneket, issizioti buvo sunku, placiai sypsotis negalejau unsure.gif bet dabar jau viskas ok, laukiu nesulaukiu breketu uzdejimo (sausio 13 einu vel pas Dalia) smile.gif
[/quote

Plana gausiu tik gruodzio 21d.
O ideja del priekiniu keramikiniu man labai patinka, reikes butinai pasakyti ortodontei!

Papildyta:
Ortodonte, tai ir negaliu apsispresti! Pas Latkauskiene norejau nes skaiciau breketininku pokalbius, geriausia ji ar ne nzn. bet populiariausia tai tikrai,beto ji kartais apsilanko kartu su pacienru pas Gyd. Grybauska tai jau didelis rodiklis!!! Ji dirba trijose klinikose 2 Vln ir Kaune, anksciausiai ka man pasiule vasario 2d.
Man netinka nes isvaziuoju, tai liko vasario 15d.
Jauciu kad supras mane visos, norisi kuo greiciau.

Dabar stoviu kryzkely modelius dare Neodentos klinikoj gal ten ir likti???

Padekite, patarimu!!!
Atsakyti
Niu dbr susidomejau mokejimu rolleyes.gif Tai suprantu, kad mokesiu uz "antspaudo" nuemima per viena vizita, breketu uzdejima, ju priverzima kas menesi - bet kada sumoketi uz pacius breketus - ne per ta vizita, kai man juos uzdes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 12 10, 00:06)
Niu dbr susidomejau mokejimu rolleyes.gif Tai suprantu, kad mokesiu uz "antspaudo" nuemima per viena vizita, breketu uzdejima, ju priverzima kas menesi - bet kada sumoketi uz pacius breketus - ne per ta vizita, kai man juos uzdes? blush2.gif

Tai čia visur skirtingai. Jei sutariate, kad mokėsi iškart, tai kai uždės breketus, susimokėsi už juos, o paskui už kiekvieną patvarkymą atskirai. Jei išsimokėtinai, tai dažniausiai taikoma tokia sistema: paskaičiuoja visą sumą ir už breketus, ir už būsimuosius vizitus (pastebėjau, kad dažnausiai išeina 6000 Lt) ir juos moki kas mėnesį
Atsakyti
Aciu 4u.gif Tada galiu ramiai eiti i vizitacija smile.gif Bet desiu vis tiek tik po keliones - bijau uzsideti ir po keliu savaiciu isvykti - o jeigu prireiks skubios apziuros kokios unsure.gif Geriau nerizikuosiu. Juk vis tiek pirmomis dienomis reikes apsiprasti - gal geriau, kad skausmas netrukdytu atostogoms rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 09, 22:18)
Ar galetum parasyti kas???

Viktorija Krušinskienė ir Eglė Zasčiurinskienė.
Aš apsistojau ties Viktorija - man jos bendravimas labiau patiko ir turėjau kito asmens rekomendacijos jos atžvilgiu. Beja, ir puslapyje ortognatinė chirurgija ji yra nurodyta gyd. Grybausko komandoje:
Simonas Grybauskas - Burnos, veido ir žandikaulių chirurgas
Dalia Latkauskienė - Gydytoja ortodontė
Laura Linkevičienė - Gydytoja ortodontė
Tomas Linkevičius - gydytojas odontologas ortopedas
Diana Baubinienė - Gydytoja ortodontė
Andrius Pocevičius - Gydytojas ortodontas
Viktorija Krušinskienė - Gydytoja ortodontė
Dalia Smailienė - Lektorė
Justina Ramanauskienė - Gydytoja ortodontė
Gailutė Grigaitė - Gydytoja ortodontė
Eglė Šaulienė - Gydytoja ortodontė
Kristina Lopatienė - Gydytoja ortodontė, lektorė
Ilona Makauskienė - Psichologė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armina: 10 gruodžio 2009 - 13:21
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 10, 00:05)

Plana gausiu tik gruodzio 21d.
O ideja del priekiniu keramikiniu man labai patinka, reikes butinai pasakyti ortodontei!

Papildyta:
Ortodonte, tai ir negaliu apsispresti! Pas Latkauskiene norejau nes skaiciau breketininku pokalbius, geriausia ji ar ne nzn. bet populiariausia tai tikrai,beto ji kartais apsilanko kartu su pacienru pas Gyd. Grybauska tai jau didelis rodiklis!!! Ji dirba trijose klinikose 2 Vln ir Kaune, anksciausiai ka man pasiule vasario 2d.
Man netinka nes isvaziuoju, tai liko vasario 15d.
Jauciu kad supras mane visos, norisi kuo greiciau.

Dabar stoviu kryzkely modelius dare Neodentos klinikoj gal ten ir likti???

Padekite, patarimu!!!

Labas, Darida09,

Kaip savijauta po išrovimo? Kiek išrovė iškart?
Kas dėl pasirinkimo kokioje klinikoje dėtis breketus, tai čia jau Tau rinktis, aš savo laiku pasirinkau Vilniaus implantologijos centras ir kol kas esu patenkinta (tikiuosi taip ir toliau bus) thumbup.gif bendrauja maloniai, paslaugus smile.gif ir žinoma prisiskaičiau komentarų smile.gif tai irgi padėjo apsispręsti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 12 10, 10:52)
Aciu 4u.gif  Tada galiu ramiai eiti i vizitacija smile.gif Bet desiu vis tiek tik po keliones - bijau uzsideti ir po keliu savaiciu isvykti - o jeigu prireiks skubios apziuros kokios unsure.gif Geriau nerizikuosiu. Juk vis tiek pirmomis dienomis reikes apsiprasti - gal geriau, kad skausmas netrukdytu atostogoms rolleyes.gif

Labas, Hottea,
Aš irgi bijaučiau užsidėjus iškart važiuoti atostogauti blush2.gif Geriau pasidžiauk atostogom be breketų 4u.gif
Atsakyti
Vat ir neteko dantuku israuti persalau sad.gif dabar atostogauju lovoj ,o taip tikejausi!!

merginos gal zinot kur kanalus tvarko gerai????? Man reikia pertvarkyti , nuotraukuoj pasirode kad nevisiskai uzpidyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darida09: 10 gruodžio 2009 - 16:44
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 10, 17:39)
Vat ir neteko dantuku israuti persalau  sad.gif  dabar atostogauju lovoj ,o taip tikejausi!!

merginos gal zinot kur kanalus tvarko gerai????? Man reikia pertvarkyti , nuotraukuoj pasirode kad nevisiskai uzpidyti  verysad.gif

4u.gif sveik greičiau mirksiukas.gif beje man buvo tas pats, bet po savaitės pasveikau ir ėjau rauti biggrin.gif

Aš tai eisiu prieš breketų dėjimą pas gydytoją Kalzanauskienę (dirba Naujoje Vilnioje), labai geri atsilėpimai, bet užsirašyti tai irgi tragiška doh.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma, Alion@ 4u.gif

Kalbant i tema, tai niekada net nepagalvodavau, kad mano sakandis blogas - paskutini karta kai tvarkiausi danti, tai ilgai buvau issiziojusi, o kai reikejo uzsiciaupti biggrin.gif zandikaulis trumpam uzsikirto blink.gif

Jums taip buna? unsure.gif Nes odontologe is karto pasake "niu vat, breketai ir sakandi sutvarkys" bigsmile.gif
Atsakyti