Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Darida,man reikia visų pirma dėl to, kad dėl pernelyg mažo apatinio žandikaulio man susidėvėjo kažkokios žandikaulių sąnarių galvutės ar pan. Kartais kai valgau kietesnį maistą, jaučiu kaip traška sąnariai. Tarsi ir to neužtektų - ir skauda. Tad kiek įmanoma sutvarkys ir tai. O be to, mano estetinė išvaizda tikrai ne kokia. Aš labai dėl jos kompleksuoju, nepasitikiu savimi, bjauriuosi. Visus šiuos metus, kiek man tenka su tuo gyventi aš turiu susitaikyti su patyčiomis, užgauliojimais net gi bandymais smurtauti. Kiek kartų bandžiau net nusižudyti... Tiesiog nebegalėjau apsikęsti.. Negalėjau ir viskas. Negalėsiu niekad, kol tai nebus išspręsta.
Žinau, kad per daug paatviravau, bet nebegaliu sulaikyti to, kas veržiasi būti išsakyta.
Atleiskit.
Atsakyti
Na jei taip svarbu tai zinoma reikia operuotis kiek teko nesiuoti breketus? Ir koks tavo sakandis?
Atsakyti
O is kur esi, Darida? Gal is Kauno?
Papildyta:
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2009 12 29, 00:36)
Darida,man reikia visų pirma dėl to, kad dėl pernelyg mažo apatinio žandikaulio man susidėvėjo kažkokios žandikaulių sąnarių galvutės ar pan. Kartais kai valgau kietesnį maistą, jaučiu kaip traška  sąnariai. Tarsi ir to neužtektų - ir skauda. Tad kiek įmanoma sutvarkys ir tai. O be to, mano estetinė išvaizda tikrai ne kokia. Aš labai dėl jos kompleksuoju, nepasitikiu savimi, bjauriuosi. Visus šiuos metus, kiek man tenka su tuo gyventi aš turiu susitaikyti su patyčiomis, užgauliojimais net gi bandymais smurtauti. Kiek kartų bandžiau net nusižudyti... Tiesiog nebegalėjau apsikęsti.. Negalėjau ir viskas. Negalėsiu niekad, kol tai nebus išspręsta.
Žinau, kad per daug paatviravau, bet  nebegaliu sulaikyti to, kas veržiasi būti išsakyta.
Atleiskit.

Galinis atviras, Darida.
2008 gegužę uždėjo. Iki šiol dar turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letshaveapartytonight: 28 gruodžio 2009 - 23:45
aha
o tu?
Atsakyti
Aš iš Vilniaus, bet pakankamai dažnai būnu Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 29, 00:27)
O del ko jums reikia operacijos???

Mano irgi apatinis per mažas žandikaulis, todėl negražu kai šypsausi schmoll.gif Nors dantys gražūs, tiesūs, lygūs, bet sąkandis (gilus) viską gadina.

Operacijų nežiūriu schmoll.gif Geriau iš anksto nežinoti, kaip ten viską pjausto, skaldo, siuva biggrin.gif

QUOTE(ramunce @ 2009 12 29, 00:29)
Na zinokit, merginos, visko gali buti, kad dabar tiek kainuoja... as gal pries metus is savo ortodonto girdejau, kad labai pakilo kaina pasiruosimo, vos ne  4 kartus...tai taip ir gaunasi, 24...
idomu bus suzinoti kokia lieka kaina senom pacientem  4u.gif

O čia viena mergaitė neseniai klausė gydytojo, tai jis sakė, kad kainos visiškai nepasikeitė g.gif Bet gal turėjo omeny senoms pacientėms g.gif

Nu dabar tai jau dėl kainos man visiškai neramu... Galėjau iškart paklausti. Ortodontas minėjo 15-18 000 Lt, bet 2ia, kaip supratau, be kompensacijos...
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 29, 00:46)
Mano irgi apatinis per mažas žandikaulis, todėl negražu kai šypsausi  schmoll.gif  Nors dantys gražūs, tiesūs, lygūs, bet sąkandis (gilus) viską gadina.

Operacijų nežiūriu  schmoll.gif  Geriau iš anksto nežinoti, kaip ten viską pjausto, skaldo, siuva  biggrin.gif
O čia viena mergaitė neseniai klausė gydytojo, tai jis sakė, kad kainos visiškai nepasikeitė  g.gif Bet gal turėjo omeny senoms pacientėms  g.gif

Nu dabar tai jau dėl kainos man visiškai neramu... Galėjau iškart paklausti. Ortodontas minėjo 15-18 000 Lt, bet 2ia, kaip supratau, be kompensacijos...

Heh, aš irgi nežiūriu. Kam papildomai save bauginti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 29, 00:46)
Mano irgi apatinis per mažas žandikaulis, todėl negražu kai šypsausi  schmoll.gif  Nors dantys gražūs, tiesūs, lygūs, bet sąkandis (gilus) viską gadina.

Operacijų nežiūriu  schmoll.gif  Geriau iš anksto nežinoti, kaip ten viską pjausto, skaldo, siuva  biggrin.gif
O čia viena mergaitė neseniai klausė gydytojo, tai jis sakė, kad kainos visiškai nepasikeitė  g.gif Bet gal turėjo omeny senoms pacientėms  g.gif

Vat ir man neramu su tom kainom ryt pazadu iskart skambinu i implantalogini jauciu kad jau siandien neuzmigsiu blink.gif aisku visa kaina nepasakys, bet nore apitiksliai!!! doh.gif

letshaveapartytonight
O pas ka kankaisi del breketu?
Del ziurejimo!!!! TIKRAI NEZIUREKIT!!!! VAIZDAS NE KOKS blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darida09: 28 gruodžio 2009 - 23:54
QUOTE(bambiza @ 2009 12 28, 17:45)
Mielos breketininkės,

gal kas iš jūsų buvote susidūrę su ortodontiniais mikroimplantais? Gal turit gerųjų ar nelabai patirčių istorijų??

Tai tie varžteliai, kuriuos gręžia į žandikaulio kaulą, kabina vielutes ir tempia po vieną dantį į reikiamas vietas

užsienių internetuose prisiskaičiau siaubo istorijų apie tragiškus skausmus po mikroimplantų sudėjimo, o pačiai juos kals vasario pradžioj  blink.gif

P.S.: dantų kančių kelią einu vilniuje

As esu susidurusi su tais daikciukais. Kai juos sriegs neskaudes, o praejus vaistu veikimui jausmas nebus pats maloniausias, bet aisku kazkiek kontroliuosi vaistais...Ta diena/vakara geriau i darba nebegrisk, o ramiai namuose...Man net dvieju rusiu implantuku prireike, pirmi nelabai pasiteisino, tai po keliu menesiu juos pakeite kitais..Siaip tie implantukai nesijaucia, nemalonu tik tiek, kad prie ju pritvirtinotos vielutes ar gumytes labai isdrasko dantenas.. bet dantenos linke greitai atsigauti, taip kad neissigask. As pradzioj bijodavau, kad sukels koki uzdegima, ar isimes infekcija..Nebijok, tikrai nera jokiu tragisku skausmu, kaip ten prisiskaitei. Paskaudes tik kelias valandas po isukimo. rolleyes.gif Kas tau juos suks? sekmes!

Atsakyti
Pas S.Grybauską. Čia jau turbūt etatinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 29, 00:53)
Vat ir man neramu su tom kainom ryt pazadu iskart skambinu i implantalogini jauciu kad jau siandien neuzmigsiu  blink.gif  aisku  visa kaina nepasakys, bet nore apitiksliai!!! doh.gif

Darida, ryt parašyk, ką sužinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 29, 02:03)
Darida, ryt parašyk, ką sužinosi  4u.gif

VIC klinika siuo metu atostogauja..ir siaip esu tikra, kad telefonu administratores kainos nepasakys.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunce: 29 gruodžio 2009 - 00:06