Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

Gin, atsiusiu i AZ 4u.gif

QUOTE(rroonneettaa @ 2011 05 17, 00:05)
Ir man reikia patarimo, ar niekur nėra Keglevich pirkti?  unsure.gif    ax.gif

As kazkada irgi atkreipiau demesi,kad nera pas juos sito gerimo g.gif Zinau, kad panasus i Keglevich yra Midori, bet man jis nepatinka - per saldus ir toks...nezinau, netikras atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2011 05 17, 16:49)

As kazkada irgi atkreipiau demesi,kad nera pas juos sito gerimo g.gif  Zinau, kad panasus i Keglevich yra Midori, bet man jis nepatinka - per saldus ir toks...nezinau, netikras atrodo biggrin.gif

Ech... internete radau, kad importuoja kažkas, bet vat pirkti dar neradau.

Jei rasiu, pasidalinsiu žiniomis.

O gal verta dėžę iš LT atsivežti? Norinčių būtų? Paorganizuočiau.... ax.gif
Atsakyti
jus rimtai ta keglevichiu taip megstat? bigsmile.gif man tai toks pokslykstis gerimas, cheminis per daug smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Keglevich tai nemegstu, tai net ir nesidomejau ar jo yra kur pirkti.

Darbo birzoj apsimoka registruotis, nes gali gaut nemokamu kursu (tik ne anglu).
As darba susiradau per ju puslapi 4u.gif

Anglu kursai nemokami buvo prie pora gal metu Bristol college, bet dabar jau nera, nemokami tik asmenims is treciuju saliu.

Gin kaip sekmadienio pirkiniai, ar patenkinti ?
Atsakyti

Oi, ash tai tikrai patenkinta smile.gif I ta geleta dezute susidejau cd, nes jis butent tam ir skirta, o ash ilgai labai norejau dezutes cd smile.gif Pikniko deze pasirodo skirta dviem ir yra dvi lekstes, dvi sakutes, du peiliai ir atidarytuvas tai tik tauriu/stikliniu truksta smile.gif Tabako dezute sian jau padovanojau tam, kad skirta buvo smile.gif

O tu kaip? smile.gif Jau susideliojai dezes? beje, kiek mokejai uz kamuoliukus? nes asdoj maciau 5 svarai smile.gif
Atsakyti
Beje, del kursu siandien darbe kolege pasakojo, kad rado kazka nemokamai, Kap nemokamai - 50 svaru registracijos mokestis ir tada nemokamai, placiau dar nieko nezinau, bet galiu pasidomet jei reikes smile.gif

QUOTE(rroonneettaa @ 2011 05 17, 22:16)
O gal verta dėžę iš LT atsivežti? Norinčių būtų? Paorganizuočiau....  ax.gif

Oj as tai ne, pas mus alkoholis mazai vartojamas biggrin.gif Va sampano butelis buo Kaledu stovi, vakar draugui gimtadienio proga nunesiau, dar Archers butelis stovi nuo tu paciu Kaledu. Tai jam daugiausia sansu but kada pradarytam, o vargsas viskis, romas tai gal ir surudys lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jearmaine @ 2011 05 17, 22:24)
jus rimtai ta keglevichiu taip megstat?  bigsmile.gif  man tai toks pokslykstis gerimas, cheminis per daug smile.gif

As tai laaaaabai megstu. As tokia gerike, man bile saldu biggrin.gif

QUOTE(kutuke @ 2011 05 17, 22:41)
Gin kaip sekmadienio pirkiniai, ar patenkinti ?

Kur cia taip sopinotes? Gal sendaikciuose buvot? bigsmile.gif bigsmile.gif

O kad Gin ant dezuciu pakvaisus kazka pamenu, kad kalbejom biggrin.gif Nes man tai irgi niekada dezuciu nebus per daug, visas gyvenimas dezutese lotuliukas.gif
Atsakyti

Ash tai nemegstu kegleviciaus, ne mano gerimas visai, bet namiskiai ieskojo smile.gif Ish vis ash paziurejau,kad per daznai geriu blush-anim-cl.gif sad.gif

Ash tai jau galutinai supratau,kad del dezuciu pamisus, kai pavarciau diedo ziuronus, pirktu carboot sale ir pasakiau: jiems reiktu dezutes biggrin.gif

O apsipirkinejom tai chedar'e smile.gif

Kada kazin orai pageres g.gif

Kutuke, kad tu matytum kiek sraigiu pas mane kiemelyje 'nusizude' doh.gif bet viena jau radau ant agurko, o kita svogunu lovelyje, matyt po lietaus visgi isnyksta veiksmingumas tu grudeliu g.gif g.gif
Atsakyti
tas chedar'as tai tolokai, ane? o kur paciam Bristoly car boot sale'ai vyksta? g.gif dar klausimas - gal kas man kokia knyga nori paskolinti? kutuke, tu lyg biblioteka namuose turi nemaza 4u.gif kazkaip pasidariau siuolaikines literaturos skaitytoja, eisiu siandien grazaus knygos skirtuko pirkti ta proga biggrin.gif
Gin, orai pageres savaitgali, o kita savaite isvis silta turetu buti wink.gif nors ir siaip sita geguze, skaiciau, kad yra siltesne negu vidutiniskai, o man cia taip saltoka atrodo. nors aisku nereiketu varyti Dievo i medi, tie ankstesni karsciai man jau per daug buvo irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 18 gegužės 2011 - 11:53
Laba diena. Gal kas ieskot darbo? Parduotuvej kurioj dirbu reik zmogaus 10 valandu, darbas vakare ir savaitgali, bet reik moketi anglu kalba. jei kas susidomesit rasykit i AZ. 4u.gif
Atsakyti

Zinau, kad vyksta prie musu namu, stadione vienas smile.gif O daugiau nezinau kur smile.gif Ash turejau faina skirtuka, bet pameciau kazkur doh.gif
Pernai bernai atskrido geguzes 13 tai sake,kad buvo tikrai labai salta smile.gif Man vienu metu irgi jau per karshta buvo, bet dbr tai irgi orai nieko gero.Noriu silciau smile.gif

Iri, man gal visai idomu butu, bet ash savaitgaliais ir taip dirbu sad.gif O savaitgaliais nuo kurios valandos?
Atsakyti
jo, tam buvau stadione kazkada ziema, jis labai mazytis, tik surio skanaus nusipirkau tada bigsmile.gif
Atsakyti
Sekmadieni nuo 9 iki 17.00. Dar kol kas tikslaus grafiko nera, nes sumazino valandas ir musu menedger delioja kas ir kaip bus. Ir viena pana nori atleisti, nes ta tingi dirbti, tai viska tiksliau zinosiu kita savaite. ax.gif

QUOTE(GinCherry @ 2011 05 18, 12:32)
Zinau, kad vyksta prie musu namu, stadione vienas smile.gif O daugiau nezinau kur smile.gif Ash turejau faina skirtuka, bet pameciau kazkur  doh.gif
Pernai bernai atskrido geguzes 13 tai sake,kad buvo tikrai labai salta smile.gif Man vienu metu irgi jau per karshta buvo, bet dbr tai irgi orai nieko gero.Noriu silciau smile.gif

Iri, man gal visai idomu butu, bet ash savaitgaliais ir taip dirbu sad.gif O savaitgaliais nuo kurios valandos?

Atsakyti