Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

Vlymae, tai tiesiog gal nori ish anksto susirasti gerus nuomininkus. Ash irgi prasysiu,kad musu nuomininkai priesh menesi/pusantro pranestu apie ishsikraustyma, kad susirastumem geriausia varianta smile.gif

Negi tikrai nesi girdejus apie facebook? smile.gif www.facebook.com
Atsakyti
Del sraigiu ir sliuzu jau issiaiskinom biggrin.gif

Mano dezes dar vis bagazinej guli biggrin.gif kai atsikratysiu serialo priklausomybes liga, tada susideliosiu biggrin.gif uz kamuoliukus mokejau 1 svara.

Knygu labai prasom 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 05 18, 19:25)
Vlymae, tai tiesiog gal nori ish anksto susirasti gerus nuomininkus. Ash irgi prasysiu,kad musu nuomininkai priesh menesi/pusantro pranestu apie ishsikraustyma, kad susirastumem geriausia varianta smile.gif

Negi tikrai nesi girdejus apie facebook? smile.gif www.facebook.com

nzn, kaip ten yra nes su manim nekalba. o tik su vyru ir jo pastoviai klausia ar jau susiradote. labai nejaukiai jauciuosi verysad.gif itariu tuoj pirksim bilietus i Lietuva....

zinau kas yra facebook biggrin.gif tik klausiu kaip pavadinimas? nes man nieko neismeta suvedus Bristol as Bristol lietuviai unsure.gif
Atsakyti

ai ash nezinau koki tiksliai puslapi turejo omenyje roooneta, ash sian radau 'lietuviai bristol bath"

Nenusiteik taip negatyviai, daugiau laiko skirkit paieskom ir tikrai kazka rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 05 18, 20:08)
ai ash nezinau koki tiksliai puslapi turejo omenyje roooneta, ash sian radau 'lietuviai bristol bath"

Nenusiteik taip negatyviai, daugiau laiko skirkit paieskom ir tikrai kazka rasit  mirksiukas.gif

Lietuviai Bristol Bath, tą turėjau galvoje, atsiprašau, kad ne iki galo parašiau.

Keglevich, kaip supratau, nepirksim.

O jei kas turit nuomojamą kambarį tai pasiskelbkit. Įdomu kainos truputį, nes mes mokam dbr, įtariu daugokai... ir dar kai mano draugas išvažiuos liepą, man dar sunkiau bus smile.gif tai įdomu, gal tikrai yra geresnių variantų smile.gif

Knygų, deja, neturiu, tiksliau, turiu vieną dovanojamą "We take this man" lotuliukas.gif

Atsakyti

O kiek mokat uz kambari? Kodel draugas ishvaziuoja? Shiaip kainas gumtree galima paziuret, prie flat share. Ar jus ne su kazkuo gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 05 18, 20:08)

Nenusiteik taip negatyviai, daugiau laiko skirkit paieskom ir tikrai kazka rasit  mirksiukas.gif

radau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sorry merginos, kad destau problemas.... tiesiog sunku, namai turi buti ramybe ir poilsis
Papildyta:
QUOTE(rroonneettaa @ 2011 05 19, 00:23)
O jei kas turit nuomojamą kambarį tai pasiskelbkit. Įdomu kainos truputį, nes mes mokam dbr, įtariu daugokai... ir dar kai mano draugas išvažiuos liepą, man dar sunkiau bus smile.gif tai įdomu, gal tikrai yra geresnių variantų smile.gif

man ir idomu kiek mokate ir kokie ten kambariai, keliese gyvenate name ar bute?
kiek paziurejau skelbimus apie 500 svaru uz men vienam kambariukui iseina.
Papildyta:
QUOTE(rroonneettaa @ 2011 05 19, 00:23)
Lietuviai Bristol Bath, tą turėjau galvoje, atsiprašau, kad ne iki galo parašiau.

4u.gif
Atsakyti
Mes gyvenam name, turim vieną kambarį. Mokam 85 už savaitę.

Čia jau su viskuo.

Gyvenam su lietuvių šeima, šiaip tai viskas gerai, tik rajonas galėtų būti arčiau miesto ir nuoma mažesnė biggrin.gif Bet gal nereikai Diveo vyti į medį.

O draugas čia ir buvo terminuotam laikui atskridęs, jam patinka jo darbas LT, bet kadangi aš viską mečiau ir išvažiavau, jis irgi pasiėmė nemokamaų atostogų ir atvažiavo apsidairyti.

O liepą jam jau į darbą ir toliau galvosim kaip čia darom smile.gif Aš tai kol kas lieku tikrai biggrin.gif
Atsakyti

Tai gaunasi apie 360 menesiui su viskuo? g.gif Mums gal irgi panasiai gaunasi per abu smile.gif Nes mes kazkaip kiekvienas savo dali mokam,o tik sumokam ir tiek, niekad nesigilinau kiek ten tu mokesciu buna blush-anim-cl.gif Zinau,kad uz nuoma mokam po 145 i menesi, 22 council tax kiekvienam,o uz vandeni ir elektra tai nedaug, siltuoju metu smile.gif Bet mes geroj vietoj gyvenam smile.gif

Vlymae, nieko tokio, ash irgi perejau panasius etapus mirksiukas.gif
Papildyta:

Rooneta, nebus sunku atskirai?
Atsakyti

Sveikos smile.gif

As ne i tema 4u.gif Noriu paklausti mamyciu ax.gif

Gal kuri nors ka nors zinote apie First Class Learning, KUMON ar kazka panasaus? Tai yra matematikos ir anglu kalbos mokymo centrai vaikams (gali buti ne tik vaikams). Jie visi skelbia, kad mokymo programa sudaro pagal vaiko poreikius. Man idomu ar tai "efektyvu" smile.gif Mano vaiko galvoje yra 3 kalbu kose (kai kurios zinote). Tai labai noriu jam nors kazkiek padeti smile.gif
Atsakyti
Mes uz 3 bedroom'u nama mokam 695, plius didelis kiemas, terasa. As tai jauciuosi kaip ponia, LT tokiu salygu tikrai neturejom schmoll.gif
Kol kas man patinka cia, tik noretusi darbo pagal specialybe, suku galva kasdien, ka cia galeciau isspausti is esamos situacijos biggrin.gif
Atsakyti
o mes mokam uz viska 500 g.gif ir gyvenam name su kiemu biggrin.gif faina, patinka man cia tie namukai ir kiemai, eidama pasivaikscioti vis dairausi i kiemus, kai kurie graziai sutvarkyti, o kai kurie.... pagalvoju leistu man gyventi tai sutvarkyciau doh.gif

GinCherry 4u.gif ateis ir i mano kiema svente
Atsakyti