Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

QUOTE(gmikute @ 2011 08 11, 14:15)
o kur gyvenate? turiu panasios situacijos 'teta', ji irgi lietuve, gyvena Kingswoode 4u.gif

Gyvename Barton Hill, bet jei reikes nusigausim arciau tetos. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kas jungiates prie kavos? ax.gif kazkaip labai jau tylu cia kelinta diena blush2.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif sutinku, kad tyla, bet kazkaip pagalvojau gal daugiau ne cia, o kokiam feisbuke bendrauja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmikute: 17 rugpjūčio 2011 - 01:09

Niekas niekur nebendrauja, galit but ramios smile.gif
Atsakyti
sveikos, nusiteikusios bendrauti smile.gif pasipasakokit apie save, merginos, as pavyzdziui nelabai ka tezinau...Uzne, gmikute, jus vaikucius auginat, ar ne? Ka vyrai dirba? kaip siaip patinka Bristolis? as dabar Lietuvoj atostogauju, atitolau nuo Bristolio jau per pirma atostogu diena..
Atsakyti
Labas rytas, as ir su kava... kad cia visada ramu, praeita tema gyvavo ilgai. Fb vyksta pokalbiai, bet apie vyna, priaugintus nagucius ir nauja lietuviu parduotuve. viskas blevyzgu formatu,jauiuosi tam jau per sena.... blush2.gif doh.gif
jearmaine, tokias temas aptarineti reikia susitikti, internetas netinkamas mirksiukas.gif o Bristolis jau man patinka, bet vistiek noriu i Lietuva biggrin.gif
merginos gal zinot kokius nuo skausmo vaistus( pvz kaip ketanovas) kuriuos galima nusipirkti anglijos vaistineje? Man pasiule tik aspirina doh.gif
Atsakyti
Labas rytas su kava 4u.gif
siaip man labai patinka Bristolis, tik vis tiek nostalgija Lietuvai jauciu. Taip as auginu Jonuka kol kas, nuo rugsejo pradeda eiti i mokykla, tai ieskosiu darbelio ir zmogaus kas galetu jonuka pasiimti is mokyklos ir padraugauti kelias valandas, nes mokykla iki 15.30, o darbelis manau bus iki 17-18 val. Siaip norisi daugiau merginu bendravimo, susitikimu, nes labai jau vyriska kompanija aplink is pradziu buvo ax.gif
Facebook'e bendrauja apie 170 Bristolio lietuviu, tai ten irgi pabendrauju, zaada suorganizuoti susitikima.
But smagu ir su jumim visom susipazinti ir susitikti 4u.gif

O del vaistuku tai nezinau, atrodo maciau azdoj ar tesco ibuprofena, o as tai turiu atsivezus ketanovo. g.gif
Atsakyti
Del vaistu, tai visokiu cia yra, bet daug tokiu pat, prisidengusiu skirtingom firmom ir pavadinimais. Jeigu stipresniu ieskot, tai dazniausiai buna prirasyta extra, plus ir panasiai. Pavyzdziui, sitie wink.gif
Atsakyti
Juokingai nuskambes, bet irgi labas rytas su kava biggrin.gif

As tai iskart pamilau Bristoli, man cia labai grazu, jauku, smagu ir t.t. Bet aisku niekada nebus taip kaip LT smile.gif As irgi visada sirdyje teikiu pirmenybe LT, bet kadangi zinau, jog ten grizus butu sunku darba rast ir t.t. stengiuosi megautis gyvenimu cia smile.gif
As gyvenu su broliuku ir jo zmona, bei pries menesi pasauli isvydusia ju pirmagime bigsmile.gif Ir MB su mano suniuku smile.gif O kazka daugiau pasakotis internete ir man nelabai priimtina rolleyes.gif
Atsakyti
Ash tai nesikartosiu jau, trumpai tik pasakysiu,kad man cia labai labai labai patinka smile.gif Jauciuosi cia kaip savo rogese, o LT nesijauciau. Gal laikui begant prades erzinti kazkas smile.gif Dabar tai pamascius matau daug visokiu minusu, bet ash gyvendama tiesiog apie juos negalvoju ir viskas smile.gif
Papildyta:

Tiesa, gal kuri galetu parekomenduoti kokius perkraustytojus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 17 rugpjūčio 2011 - 17:53
GinCherry, as tave buvau sutikusi! Senokai jau... jus ejot 4, tu ir dar 3 vyrai, kalbejot apie tilta su ragais, kuris yra prie gaublio centre. O as ejau su vaikukiu priesai jus, namo skubejom palydeje teti blush2.gif ax.gif
jearmaine, man tie visi plius, extra nepadeda... reikia stipresniu. O gal netycia galetum atvesti ketanovo, jei gautum be recepto. ax.gif
Atsakyti
ketanovo retai parduoda be recepto, nebent pazistama ar bent jau gerai zinoma vaistininka turi, bet yra ibuprifenas (ruzavos pailgos tabletes) jis stiprus ir stipresnis nei paparastas ibuprofenas.
Atsakyti