Sutinku, bet juk smagu kai viskas nauja

QUOTE(jearmaine @ 2011 08 17, 22:32)
O Ka_kava, tu jau teta, sveikinu
del ketanovo problematiska, mano mama jo visada turi, bet taupo sau, o as jo nemegeja, man irgi padeda ibuprofeno didesne doze, ziurint, koks skausmas... o kas pas tave per problemos, vlymae, jei nepaslaptis? nes jei kokia migrena, tai galiu nupirkti antimigreniniu 
nu cia reikia buti visisku nepatriotu, kad nepasiilgtum savo salies.. kad ir kaip tau ten patiks, anglu neuzgimsi is naujo, o tas mane labiausiai ir slegia. jeigu galeciau pasirinkti gimti angle ar prancuze, tai gal ir mieliau buciau turtingos visapusiskai salies piliete, bet kadangi nesu ir niekada nebusiu, tai reikejo man tupeti savo mylimojoj saly ir neissidirbineti

nu cia reikia buti visisku nepatriotu, kad nepasiilgtum savo salies.. kad ir kaip tau ten patiks, anglu neuzgimsi is naujo, o tas mane labiausiai ir slegia. jeigu galeciau pasirinkti gimti angle ar prancuze, tai gal ir mieliau buciau turtingos visapusiskai salies piliete, bet kadangi nesu ir niekada nebusiu, tai reikejo man tupeti savo mylimojoj saly ir neissidirbineti

Agha, teta jau visa menesi

As tai niekada negeriu vaistu nuo skausmo

As pasiilgstu ir net nezinau del ko, man sunku paaiskinti, atrodo cia tikrai gera, nieko kaip ir netruksta (ne nekalbant apie artimuosius), bet va man LT yra namai, jeigu nebutu buve su darbais tokiu dideliu bedu, nebuciau isvaziavusi. O dabar zinau, kad neaisku kada grisiu ir as isvis grisiu, bet kazkaip per daug nelinkusi del to liudeti. Yra kaip yra

QUOTE(GinCherry @ 2011 08 18, 16:29)
Aha, kraustomes nuo rugsejo galo, nes baigiasi cia mums sutartis kaip tik. Dabar gi kitus nuomininkus turim vietoj tos seimos ir jie bus cia tik iki rugsejo galo. Mastem ish pradziu gal ieskotis nuomininku kitu i ju vieta, bet ash jau pavargau viena cia viskuo rupintis ir paskaiciavom,kad ne tiek ir brangiau mums bus su MB atskirai gyventi 

Aisku, kur dviese gyvent, tai ne su sugyventiniu kruva

O apsipirkineti naujai isikurus isvis koks malonumas

Ir sveikinimai Vlymae

dekui merginos uz sveikinimus!
o uz sveikinimus, prasom issirinkti jums patinkanti torta ir juo 'pasivaisinti" http://www.juokai.lt...io-tortai/1077/
GinCherry su vestuviu metinem!
jei teisingai suskaiciavau tai vaisines
o uz sveikinimus, prasom issirinkti jums patinkanti torta ir juo 'pasivaisinti" http://www.juokai.lt...io-tortai/1077/
GinCherry su vestuviu metinem!

Ne, vaisines berods pernai buvo

ar smagiai atsventei gimtadieni?

QUOTE(GinCherry @ 2011 08 19, 21:15)
Ne, vaisines berods pernai buvo
Siemet medines
Dekui

oho, jau 5 metai? laikas greitai eina.... gimtadieni atsveniau netradiiskai - sveciuose

Labas rytas su kava
Siandien islekiam prie juros, lygtais ora nebloga zada, o ir dabar saulute sviecia
Kokie merginu planai?

jo, silta siandien visai
i kuria puse prie juros lekiat? as irgi visai noreciau, gal reikes kita pirmadieni per bank holiday ka nors sugalvot. mane tai dygstantis protinis dantis pakirto, gersiu dabar antibiotikus

Oj kaip faina!!! Prie juros is as noreciau
Man siandien laisvadienis, tai grozio proceduroms paskirtas po namu tvarkymo

Man siandien laisvadienis, tai grozio proceduroms paskirtas po namu tvarkymo

Sveikutes va ka tik gryzom, buvom weston super mare, smagiai pasivaiksciojom labai geras oras, ir atrodo jau veideli persti, matyt ir saulutes uzteko

labas visomss,
o as vakar sakiau nueisiu i ta naujai atidaryta isgirta lietuviu parduotuve Fishpond Rd gale... Einu su vaikais pusvalandi (gyvenam centre), baigesi Stapleton Rd, galvoju, o dziugi zinia, dar einam pusvalandi- dar tik Fishpond Rd pradzia, o karsta... Eina sau, nusispjoviau ir gryzau pro kita lietuviu parde muse kandus, puses to, ko norejau negavus...
Papildyta:
o siandien buvom darzelyje, kviete atsinesti koki nors meskiuka, dare 'teddy bear party'
zodziu visi kaip ir kiekviena savaite susirinko, atsinese kas koki uzkandi ar skanumyna, visi susedom, padainavom, pazaidem, zodziu sunestinis balius gavosi 
Papildyta:
tiesa, i weston super mare varysim su darzeliu kita savaite, treciadieni. kadangi musu bus didele grupe, gaunasi nemaza nuolaida, sake suaugusiam bilietas traukiniu kainuos 2.90, vaikams iki 3metu nemokamai, gal kas norite prisijungti?
o as vakar sakiau nueisiu i ta naujai atidaryta isgirta lietuviu parduotuve Fishpond Rd gale... Einu su vaikais pusvalandi (gyvenam centre), baigesi Stapleton Rd, galvoju, o dziugi zinia, dar einam pusvalandi- dar tik Fishpond Rd pradzia, o karsta... Eina sau, nusispjoviau ir gryzau pro kita lietuviu parde muse kandus, puses to, ko norejau negavus...
Papildyta:
o siandien buvom darzelyje, kviete atsinesti koki nors meskiuka, dare 'teddy bear party'

Papildyta:
tiesa, i weston super mare varysim su darzeliu kita savaite, treciadieni. kadangi musu bus didele grupe, gaunasi nemaza nuolaida, sake suaugusiam bilietas traukiniu kainuos 2.90, vaikams iki 3metu nemokamai, gal kas norite prisijungti?
Sveikos,
O kur yra artimiausia jūra, kad bent pabraidyti galima būtų?
t.y. artimiausiais miestelis prie tokio kranto.
Ačiū.
O kur yra artimiausia jūra, kad bent pabraidyti galima būtų?

t.y. artimiausiais miestelis prie tokio kranto.
Ačiū.

QUOTE(gmikute @ 2011 08 23, 01:47)
labas visomss,
Papildyta:
zodziu visi kaip ir kiekviena savaite susirinko, atsinese kas koki uzkandi ar skanumyna, visi susedom, padainavom, pazaidem, zodziu sunestinis balius gavosi 
Papildyta:
Papildyta:

Papildyta:
sveikute gmikute, kazkur dingus buvai?

parasyk man i skype