Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

Visokiu skelbimu buna - kai kuriuos praso patirties, reference, kituose tiesiog sako, kad reikia reliable, honest person. Tai reiketu paskambint i viena kita skelbima ir pabandyt. Visi nuo kazko pradeda smile.gif

gin, kaip atostogos Lietuvoj? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 12 spalio 2011 - 12:03

Na, nepavadinciau to atostogom, labiau pavargau nei pailsejau, nes lakstymo ir vazinejimo ish miesto i miesta buvo i valias, taip ir neishsimiegojau normaliai nei viena nakti, nes vis anksti keltis teko. Shi karta daugiau laiko su tevais praleidau, del ko labai dziaugiuosi. Nera ko per daug pasakoti ish tiesu smile.gif
Atsakyti
paziurekit ka is nuobodulio savaitgali padariau. vaikai buvo apsirge, tai teko uzimti juos:
user posted image
user posted image
user posted image
niekam nesakykit, padarem is laikrasciu cool.gif smile.gif
Atsakyti
gmikute,super ! labai orginalu...
Atsakyti
smile.gif smile.gif dekui, kazkoks metas dabar toks... ziuriu drauge is kito UK galo suka zurnalusi ritinelius ir vazas klijuoja... smile.gif smile.gif smile.gif kiekvienas savaip durneja...
Atsakyti

Panos, gal kuri netycia busit susidurus [nors labai abejoju], kur Bristolyje, netoli centro arba centre pvz yra vegan/organic/raw maisto parduotuve? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 10 17, 09:21)
Panos, gal kuri netycia busit susidurus [nors labai abejoju], kur Bristolyje, netoli centro arba centre pvz yra vegan/organic/raw maisto parduotuve? Dekui  4u.gif

Vienintele organisko maisto parduotuve, kuria esu cia macius, tai Whiteladies road, netoli restorano Aqua. Sitas adresas, man atrodo, 94 Whiteladies Road, Clifton, Bristol BS8 2QX. Apie ja informacijos internete ne per daugiausiai. Apie atidaryma .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 17 spalio 2011 - 19:51
QUOTE(gmikute @ 2011 10 17, 00:48)
smile.gif smile.gif dekui, kazkoks metas dabar toks... ziuriu drauge is kito UK galo suka zurnalusi ritinelius ir vazas klijuoja... smile.gif smile.gif smile.gif kiekvienas savaip durneja...

ruduo reikia kazkaip veiklos daugiau, kad greiciau praeitu
as mezgu inirtingai ir planuoju metams i prieky mezginius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 10 17, 20:50)
Vienintele organisko maisto parduotuve, kuria esu cia macius, tai Whiteladies road, netoli restorano Aqua. Sitas adresas, man atrodo, 94 Whiteladies Road, Clifton, Bristol BS8 2QX. Apie ja informacijos internete ne per daugiausiai. Apie atidaryma .

Dekui Jearmaine mirksiukas.gif ash man regis sitos adresa irgi buvau radus. Reiks kada uzbegt pasiziurinet.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 10 17, 21:39)
Dekui Jearmaine  mirksiukas.gif ash man regis sitos adresa irgi buvau radus. Reiks kada uzbegt pasiziurinet.

Jauki parduotuvyte, ir nepasakyciau, kad brangi. Atsivertei i veganizma? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 10 17, 22:18)
Jauki parduotuvyte, ir nepasakyciau, kad brangi. Atsivertei i veganizma? smile.gif)

Tai ash niekad nebuvau didele mesos gerbeja smile.gif Savo noru retai ja valgau t.y jei reikia gamintis smile.gif Tik kartais valgydavau ish to iprocio, kad reikia [koki karta i menesi arba jei pietaut einam su MB, tai salotas su vishta renkuosi], bet shiaip ash daugiau noriu raw maista apziureti smile.gif Man idomu ka siulo. Visai noreciau kokios raw duonos ismeginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 17 spalio 2011 - 22:42
Gin,

North street'e yra organic parduotuve.

http://www.southvilledeli.com/

Ten yra visko po truputi smile.gif
Atsakyti