Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

Jo, yra gumtree variantu, teks dabar ir ta sekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2011 10 31, 18:49)
sveikos 4u.gif  na pagaliau atsibeldem ir mes i Birstoli:)
Dabar registruojuos pas jus.
4u.gif

sveika atvykus 4u.gif
Papildyta:
sveikinam jusu maziuka su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmikute: 01 lapkričio 2011 - 22:18
sveikos,
ieskau info apie pencijos gavima uk, gal esat ka uzmate? dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu klausima apie Home office .. Gal kas galetumet padeti, as ji turiu pasidarius, o mano draugas nors jau gyvena cia tikrai ilgai iki siolei jo neturjo nors dirbo legaliai visalaika, kaip jis pasake darbdaviui nereikia tai ir nesidarau ... Bet pagaliau ikalbejom, kad reikia, Taigi uzpildem visus dokumentus kaip priklauso ir issiuntem, sekancia diena viskas parejo atgal su laisku kad nuo 2011 geguzes 1d nebereikia. Tik nelabai suprantu ar to home offiso musu salims jau nebereikia visiskai darytis ,ar cia kazkas keites kad gal dabar ne be tai paprasta ji pasidaryt g.gif nes vieni man taip sako kiti taip uz tai nebelabai suprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaraaa @ 2011 11 19, 16:21)
Sveikos smile.gif Turiu klausima apie Home office .. Gal kas galetumet padeti, as ji turiu pasidarius, o mano draugas nors jau gyvena cia tikrai ilgai iki siolei jo neturjo nors dirbo legaliai visalaika, kaip jis pasake darbdaviui nereikia tai ir nesidarau ... Bet pagaliau ikalbejom, kad reikia, Taigi uzpildem visus dokumentus kaip priklauso ir issiuntem, sekancia diena viskas parejo atgal su laisku kad nuo 2011 geguzes 1d nebereikia. Tik nelabai suprantu ar to home offiso musu salims jau nebereikia visiskai darytis ,ar cia kazkas keites kad gal dabar ne be tai paprasta ji pasidaryt g.gif nes vieni man taip sako kiti taip uz tai nebelabai suprantu unsure.gif

Tikrai jau nuo geguzes 1 d. nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2011 11 19, 16:33)
Tikrai jau nuo geguzes 1 d. nebereikia.

Aciu smile.gif
Atsakyti
sveikutes,senokai super mamoje nesilankiau,bet siandien nusprendziau parasyti:)
gal priims mane Bristolietes ir atsiras norinciu pabendrauti smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Sawlyte22 @ 2011 12 04, 17:35)
sveikutes,senokai super mamoje nesilankiau,bet siandien nusprendziau parasyti:)
gal priims mane Bristolietes ir atsiras norinciu pabendrauti  smile.gif?

Mūsų tema labai pridvėsus biggrin.gif Papasakokit apie save, gal ką nors, be manęs, pavyks prašnekint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 12 05, 07:32)
Mūsų tema labai pridvėsus biggrin.gif Papasakokit apie save, gal ką nors, be manęs, pavyks prašnekint wink.gif

tai pridvesusias temas reikia gaivinti:D as uk 7 metai..is ju beveik 3 bristolyje..pazistu bristolyje lietuviu,bet manau uztektu 1o pirstu jiem suskaiciuoti..
ziemos vakarai ilgeja..o as beveik nedirbu..(dirbu kelis kat per sav.aukle savo namuose)ziuriu megyte kartu su savaja:) turedama daug laisvo laiko..kartais pasiilgstu to lietuvisko bendravimo..pagalvojau..gal atsiras bendraminciu:)
Atsakyti
QUOTE(Sawlyte22 @ 2011 12 05, 00:43)
tai pridvesusias temas reikia gaivinti:D as uk 7 metai..is ju beveik 3 bristolyje..pazistu bristolyje lietuviu,bet manau uztektu 1o pirstu jiem suskaiciuoti..
ziemos vakarai ilgeja..o as beveik nedirbu..(dirbu kelis kat per sav.aukle savo namuose)ziuriu megyte kartu su savaja:) turedama daug laisvo laiko..kartais pasiilgstu to lietuvisko bendravimo..pagalvojau..gal atsiras bendraminciu:)

sveika sugryzus smile.gif 4u.gif
aha tikrai jau taip niuru ir liudna tokiu oru, as dar i darbeli islekiu tai vis smagiau, tik dabar apsirgau labai smarkiai tai vos gyva namie sedziu. leidziu sau pusvalandi prie kompo ir guliu, nesgalva svaigsta ax.gif
but smagu susitikti, aisku kai pasveiksiu, o tu ten pat gyveni? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzne @ 2011 12 09, 10:45)
sveika sugryzus smile.gif  4u.gif
aha tikrai jau taip niuru ir liudna tokiu oru, as dar i darbeli islekiu tai vis smagiau, tik dabar apsirgau labai smarkiai tai vos gyva namie sedziu. leidziu sau pusvalandi prie kompo ir guliu, nesgalva svaigsta  ax.gif
but smagu susitikti, aisku kai pasveiksiu, o tu ten pat gyveni? smile.gif

tai persalai? per tokius orus ligos greit kabinasi:( linkiu greiciau pasveikti!
zinok, as spejau persikraustyti is redfieldo atgal i Brislingtona..i sena musu buta:)
na musu situacijoje..darbas vietoje,vyras bet kada gali uzbegti namo-zodziu patogiau:)
tai vat..kai pasveiksi kvieciu pas save kavutes:) Tiek daug laiko nesimatem..Jonukas spejo uzaugti rolleyes.gif o jus dar ten pat gyvenate?
Atsakyti
Uzne, cia gimtadienio pasekme? g.gif sveik greiciau
Sawlyte22 4u.gif 4u.gif kokio amziaus mergyte?
Atsakyti