Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

QUOTE(selli @ 2011 04 25, 16:45)
Merginos plepam, jauciu geras oras visas veikia, prie kompu niekas nesedi smile.gif nu nesakykit oras superinis  smile.gif

as tai nenusiteikus plepet, uz poros valandu griztu i ta nelemta Anglija, Lietuvoj oras jau irgi superinis ax.gif geriau jus pasipasakokit, kuo kas gyvenat smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos naujokes ir senbuves smile.gif su praejusiom sv. velykom!!!
cia kazkaip senai supermamose be rasiau, tai kad laikas taip greit bega kad nerandu laiko prie kompo prisesti smile.gif
va is atostogu grizau ir as, pasigirsiu buvau Paryziuje, labai patiko tiesiog kainos mane nustebino viskas labai brangu iskyrus vyna ir suri thumbup.gif ko tikrai prisiragavau!!!
Papildyta:
beje Jearmaine buvai atostogu lietuvoje tai fainai, rasai vel gristi i nelemta anglija, nepatinka tau ane vis dar cia, lietuvele traukia..? nors ir as cia jau 6 sesti metai , atrodo dirbu pagal specialybe , vaikas jau beveik angliukas biggrin.gif bet sirdyje ir mane traukia LT, nors puikiai suprantu kad ten dabar ne pyragai visi tik bega is jos, nors mano visi pazistami lt gyvena puikiai kurie like, o ju jau mazuma, net nebe isivaizduoju kaip reiktu gristi po tiek metu , isvada darau kad niekad ir nebegrisim ...
siaip bristolis kaip miestas labai grazus , man cia visai patinka, bet gi vel londonas man labiau prie sirdies ten daugiau galymybiu yra, bet del del vaiko renkames bristoli ( kalbu apie mokyklas ir pan.)

Atsakyti

Oi, panos, gal zinote kur Bristolyje yra naudotu dviraciu parduotuve? smile.gif
Atsakyti
mimoziuk, Paryzius visada zavu wub.gif del dviraciu, tai ir man butu idomu suzinoti, nors itariu, kad ateis ziema, kol isigysiu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

Daug nauju zmoniu 4u.gif

Gal kas ruosiasi eiti i Bon Jovi koncerta? Ieskau kompanijos mirksiukas.gif

Dar nesu UK pirkusi bilietu i koncerta... Ziuriu skirtingus saitus. Kainos nedaug, bet skiriasi... Patarkit kas zino kaip ir kur geriau nusipirkti bilietukus blink.gif
Papildyta:

Del dviraciu patarciau ziureti skelbimus gumtree ir trade-it.

Gin, viena parduotuve lygtai yra Raleigh Road, netoli Raleigh Road ir Upton Road sankryzos. Tau pora minuciu pesciomis nuo namu smile.gif

Atsakyti

Ola, zinau zinau ta parduotuve, mano kambariokas ten savo dvirati pirko anksciu, mane MB vede i ta parduotuve, bet tada buvo uzdaryta. Reiks vel nueit kada smile.gif O gumtree tai visada ziuriu, trade-it tai nepatogi man labai smile.gif Ir dar ebay radau pigiau varianta, kurio ieskojau, bet vis tiek truputi gaila tiek moket tai ieskau pigesnio, bet man grazaus varianto smile.gif Dar labai sunku su tuo remo dydziu, nes pagal skirtingas skaiciuokles - skirtingai gaunasi doh.gif

I Bon Jovi eiti neplanuoju, pas mus jauciu net namie girdesis, nes kai vyksta futbolo rungtynes ir imusha ivarti tai labai gerai girdisi biggrin.gif Tai eisim gal arciau stadiono paklausyt, nors man tiesa sakant ir nelabai patinka blush-anim-cl.gif

Kur kutuke pradingus kazi? unsure.gif Cia nerasho, FB irgi neatrasho unsure.gif
Atsakyti
Sveikos panos! 4u.gif

As tai ir Bon Jovio negerbeja biggrin.gif Tik viena daina grazi, tubut ta daina daugumai patinka biggrin.gif

Turiu klausima, gal zinot kokia gera parduotuve, man reikia vestuvems sukneliu (ne jaunosios zinoma biggrin.gif liudininke ir pamerge busiu biggrin.gif ), perejau cia kuria diena Cabot circus - nu nieko gero neradau schmoll.gif TKMaxxe buvau, tai kol kabo suknele atrodo visai grazi, nu kaip apsirengiu tai sleiva kreiva doh.gif Nesuprantu biggrin.gif
Dar svarbiausia, kad vienoms vestuvems reikia butent melynos doh.gif

Arba gal zinot, kokiu internetiniu puslapiu? Mane domina paprastos, klasikinio tipo sukneles, kad paskui ir taipo galima butu pasipuosti, nekenciu vestuviniu tortu biggrin.gif
Busiu dekinga uz informacija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ola i Bon Jovi, visai noreciau, bet dar nezinau kur tuo momentu busiu, nes lyg i Lietuva tuo laiku planuojam.

Kakava mano visos progines sukneles is cia http://www.coast-sto...ry/categorylist labai geros medziagos ir kokybe thumbup.gif

Gin as net idegiau siandien thumbup.gif
Papildyta:
Kakava dar cia gali paziuret, cia ivairiu firmu pardavineja http://www.very.co.u...=1589-1655-1661
Atsakyti

Kad zinok visom veidai dega, ash ne isimtis, bet man tai tas labai nepatinka biggrin.gif Grizus pirmu taikiniu nusipirkau savo krema su 100 SPF, nes senasis baigesi, o TKmaxx radau loreal su 50, bet kaip matau, per silpnas jis man, o dar tik pavasaris ipusejo smile.gif

aciu tau dar karta uz viska oro_buckis.gif
Atsakyti

Kutuke,

Del Bon Jovi tai greiciau galvoti reikia, nes bilietu liko mazai. Viena drauge pries kelis menesius buvo ju koncerte Londone, tai jai labai patiko, nors ji tikrai nera ju fane. Sake, kad koncertas buvo thumbup.gif

Niekas taip ir neparase kaip ir kur geriau bilietus pirkti g.gif HELP!!! 4u.gif

SPF 100 - ne per daug?.. Tiesa sakant net nustebau, kad tokiu yra ax.gif Vaikui, kai jis buvo mazesnis, pirkdavau SPF 50. Tai jis visiskai neidegdavo ir tuo labiau nesudegdavo, nors yra labai sviesios odos. Gal dar nuo gamintojo priklauso. Dabar visi naudojam SPF 30... ir kepures, nes visai seimynai nosys nudega biggrin.gif
Atsakyti

Ola, retas gamintojas ir turi 100, ash perku Neutrogena ir tai tenka pirkti ish USA, nes UK jo nelabai yra. Pas mane yra specifines bedos, todel man butinas toks SPF ir ne tik toks SPF, bet ir skrybele nuo saules ir akiniai...Skrybele pernai visa vasara beveik pranesiojau LT, o cia kazkaip dar neteko devet, nors ir atsiveziau smile.gif Zmonem, kuriu oda normali, tai zinoma,kad per didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už trade-it puslapiuką, kad ir koks nepatogus, bet šiandien ten radom dviratuką ir pasiėmėm.

:mirksiukas

Aš kaip naujokė UK, tai džiaugiuosi atrasdama įvairius produktus, radau kondensuoto pieno, labai smagu.

Gal dar kuri patartumėte, ar parduotuvėse nėra varškės? Jau bandžiau cottage cheese, bet ten grūdėta, negaliu praryti, bet įtariu, kad varškės apkepui tiktų, gal kuri bandėte?

Žinau, kad lenkų parduotuvėse būna ir lietuvių, bet nesinori lakstyti iki tokių, tai ir ieškau, jei kas radote, pasidalinkite ax.gif

Ir geros darbų savaitės mirksiukas.gif
Atsakyti