Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

MB nusipirko dvirati per gumtree vakar, o ash saviskio laukiu, kol ish ebay atkeliaus mellow.gif

Varshkes atitikmens ir ash klausiau, bet niekas negalejo padeti smile.gif

Kad kondensuota piena turi tai senokai maciau smile.gif Dar neseniai atradau atitikmeni kefyrui ir suzinojau,kad anglai taip pat turi krienus biggrin.gif Svarbiausia,kad nelabai ash tuos krienus valgau apskritai, bet uzejau i lietuviu parduotuve ir nusipirkau, tai koki menesi jau stovi biggrin.gif
Atsakyti
As ta grudeta varske patrinu su sakute, arba su blenderiu mirksiukas.gif nes kitokios nemaciau pirkti, nebent lietuviska ar lenkiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 02 gegužės 2011 - 09:15
gin, kiek mokejai uz dvirati? wink.gif reiketu ir man pradet ieskotis, jeigu iki 100 svaru, tai gal nauja labiau apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 05 02, 13:13)
gin, kiek mokejai uz dvirati? wink.gif reiketu ir man pradet ieskotis, jeigu iki 100 svaru, tai gal nauja labiau apsimoka.

Jei nekeli dideliu reikalavimu tai manau rastum ir uz tiek smile.gif Ash norejau vintage dizaino, tai mano daugokai kainavo smile.gif
Atsakyti
Mano draugas nusipirko už 50svarų. LT turi labai gerą, tai nenorėjo čia vežtis, bet labai patenkintas ir tuo, ką radom.

Dabar man žiūrinėja, sakė, kad irgi už panašią kainą pirksim.

O kad krienus turi tai mačiau, nors irgi beveik nenaudoju biggrin.gif Dar radau, kad turi manų kruopas, visi tvirtino, kad nėra grikių, bet bent online Tesco tai radau, reikės tik gyvai patikrinti.

Gaila, kad niekas dėl varškės negalite padėti, matomai, nėra pas juos tokio daikto.

Beje, pirkčiau svarelius 2.5 arba 3 kg. Jei kas nors turit ir nenaudojat, gal parduotumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rroonneettaa: 03 gegužės 2011 - 23:00

Grikiu tai yra asdoj, 'world foods' skyrelyje smile.gif

Tai ash kaip ir sakiau, nekeliant dideliu reikalavimu, ypac ishvaizdai,tai tikrai galima nusipirkti nebrangu dvirati smile.gif

Maniskis toks bus, krepso tik dar reik
user posted image

Atsakyti

Gin,

Super dviratis thumbup.gif As seniai noriu tokio klasikinio. Mes turime tik vadinamuosius kalnu dviracius, kuriais vazineti man ziauriai nepatogu, nes vaziuoti tenka susilenkus unsure.gif

Kiek kainavo? smile.gif Galvoju parduoti savo, prideti pinigeliu ir nusipirkti toki smile.gif
Atsakyti

Ola, dekui smile.gif Su atsiuntimu kainavo apie 190 svaru smile.gif Tik ash jo dar vis negaunu, turejo atvezti vakar/siandien, bet neatveze unsure.gif
Atsakyti
sveikos, bristolietes 4u.gif biggrin.gif noriu prisijungti prie jusu.... vakar atskridau i Bristol biggrin.gif pirmos mintys NORIU I LIETUVA verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Vakar grizau po trumpu atostogu, kaip smagu, kad Bristolis pasitiko graziu oru thumbup.gif Na, eidama vakare i darba truputi lietaus gavau netiketai lotuliukas.gif Bet svarbu nesalta biggrin.gif

Gin - sapnavau tave 4u.gif
Beje, labai grazus dviratis wub.gif

Ziuriu musu gretos vis dideja unsure.gif Tutrbut daug kas LT palieka..
Sveika prisijungus vlymae!
Kokie vejai i bristoli atpute? Kaip ilgam? 4u.gif
Atsakyti
ka_kava, turbut abi skridom is kauno?smile.gif
mano vyras cia jau 8 men gyvena ir dirba, tai su suneliu atvazivau gyventi ir dirbti. bet kolkas gyventi..... biggrin.gif ir zinoma pagrinde mokytis kalba, nes nei kiek nemoku
Atsakyti
QUOTE(vlymae @ 2011 05 07, 18:19)
ka_kava, turbut abi skridom is kauno?smile.gif
mano vyras cia jau 8 men gyvena ir dirba, tai su suneliu atvazivau gyventi ir dirbti. bet kolkas gyventi..... biggrin.gif ir zinoma pagrinde mokytis kalba, nes nei kiek nemoku

Nea, as ne is Kauno schmoll.gif biggrin.gif
Teisingai nusprendet, seima turi but kartu 4u.gif

O kodel namo iskart nori? Negi taip nepatinka cia? rolleyes.gif Grazus miestas, dziaukis galimybe pakeliauti, kazka naujo pamatyti, pazinti 4u.gif Del artimuju zinoma sunku, truksta mums visiems ju, bet su laiku ir cia draugu atsiras 4u.gif Nenukabink nosiuko mirksiukas.gif
Atsakyti