Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

man visada patys geriausi buvo nivea purskiami dezodorantai, bet atsirado pazastyse guziukai. todel nutariau naudoti minerala smile.gif o driclor manes kazkaip nezavi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia-lia @ 2009 06 07, 22:02)
tikrai, merginos,kam kankintis,su kazkokiais akmenimis, jei yra driclor, ar dar keli kiti analogai-neseniai pati ryzausi pabandyti, nu tikrai  thumbup.gif , ana diena teko prakaituoti, jautesi ant viso kuno, o pazastis ciupinejau, ciupinejau  lotuliukas.gif -sauuuuusaaaa!!!! yahoo.gif nereeeaaaluuuu...
tiesa, pasitepus siek tiek grauzia-niezti, gal labiau tinkantis apibudinimas, bet pasitepus,pries einant miegot,nedaug to nieztejimo reiks kenteti  smile.gif
daugiau niekdada nesvaistysiu pinigu bereikalingai ant tu visu visai neveiksmingu dezodorantu nuo prakaito  schmoll.gif

nebijai kad gali alegrija prasidet?
Atsakyti
nu va ir as isigyjau ta Driclor, po pirmo karto paraudo pazastu krastai, bet labai noriu atsikratyti prakaitavimo; tai nutariau vartoti kas antra nakti, kad labai nesuaerzinti odos unsure.gif
tikiuosi pades....
Atsakyti
Taip skeptiskai buvau nusiteikus pries mineralus - atrodo ka cia gali padaryti druskos gabaliukas, bet patiko tai nerealiai thumbup.gif Naudojau THAI, bet vonioj issprudo is ranku ir nuskilo...
Dabar dar nusipirkau isbandyti purskikli. Ziuresiu kas geriau. "Psichologiskai patikimiau" atrodo purskiklis. Poveikio dar negaliu ivertinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2009 06 08, 11:38)
nu va ir as isigyjau ta Driclor, po pirmo karto paraudo pazastu krastai, bet labai noriu atsikratyti prakaitavimo; tai nutariau vartoti kas antra nakti, kad labai nesuaerzinti odos  unsure.gif
tikiuosi pades....

O tu pabandyk tepti dar reciau,man pakanka karto i savaite smile.gif gal ir dar reciau pakaktu tik kazkaip is yprocio pasitepu penktadieniais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edytka @ 2009 06 12, 12:20)
O tu pabandyk tepti dar reciau,man pakanka karto i savaite smile.gif gal ir dar reciau pakaktu tik kazkaip is yprocio pasitepu penktadieniais  lotuliukas.gif

Man net nusipraus dar griauzia, tikiuosi po biskuti pripras oda unsure.gif
Atsakyti
Patarkit kasnors gera purskiama dezodoranta?
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 06 11, 15:25)
Taip skeptiskai buvau nusiteikus pries mineralus - atrodo ka cia gali padaryti druskos gabaliukas, bet patiko tai nerealiai  thumbup.gif Naudojau THAI, bet vonioj issprudo is ranku ir nuskilo...
Dabar dar nusipirkau isbandyti purskikli. Ziuresiu kas geriau. "Psichologiskai patikimiau" atrodo purskiklis. Poveikio dar negaliu ivertinti smile.gif

Bandziau abu: mineralas nepatiko, nes tepi tepi ir nieko nejauti,tai nezinai uzsitepe ar ne. O purskiklis nepatiko, nes visiskai nieko gero. Sakyciau abu net ir kvapa mazokai sulaikydavo....
Atsakyti
as dabar driclor naudoju du kartus i savaite;
is pradziu tai labai jaugrauze tas pazastis, net atrodo kad skauda g.gif ir miegas tada neramus;
betdabar po kurio laiko taitik truputuka nieziejimas yra ta nakti, berimo jokio ir jokio prakaitavimo...... koks kaifas .... thumbup.gif
gyvenime nemaniau, kad kada nors taip bus
Atsakyti
Klausimas dėl Driclor -

Pasitepu vakare, viskas gerai, negraužia. Atsikeliu ryte - siaubingai niežti pažastis! Nusiploviau, bet vistiek. Kas negerai?

Oda nepažeista.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 22, 06:15)
Klausimas dėl Driclor -

Pasitepu vakare, viskas gerai, negraužia. Atsikeliu ryte - siaubingai niežti pažastis! Nusiploviau, bet vistiek. Kas negerai?

Oda nepažeista.

na tai matyt netinka, per stiprus ,alergija prasidejo. juk jis stiprus belenkoks
Atsakyti
puikus dalykėlis thumbup.gif buvau apie ji kažkada girdėjusi, ir visiškai netyčia atkreipiau dėmesį "Droge"- su akcija įsigijau už 16 litų. Esu iš tų, kurios smarkiai priekabiauja prie kūno priežiūros priemonių, bet Thai mineralas vis dėlto sužavėjo. Prakaitavimo nestabdo, bet kvapą puikiai nuima. O visi kremai, rut. dezodorai ir pan. iš tiesų užkemša prakaito liaukas.Gali baigtis liūdnokai. blink.gif
Atsakyti