man visada patys geriausi buvo nivea purskiami dezodorantai, bet atsirado pazastyse guziukai. todel nutariau naudoti minerala
o driclor manes kazkaip nezavi
QUOTE(oplia-lia @ 2009 06 07, 22:02)
tikrai, merginos,kam kankintis,su kazkokiais akmenimis, jei yra driclor, ar dar keli kiti analogai-neseniai pati ryzausi pabandyti, nu tikrai
, ana diena teko prakaituoti, jautesi ant viso kuno, o pazastis ciupinejau, ciupinejau
-sauuuuusaaaa!!!!
nereeeaaaluuuu...
tiesa, pasitepus siek tiek grauzia-niezti, gal labiau tinkantis apibudinimas, bet pasitepus,pries einant miegot,nedaug to nieztejimo reiks kenteti
daugiau niekdada nesvaistysiu pinigu bereikalingai ant tu visu visai neveiksmingu dezodorantu nuo prakaito
tiesa, pasitepus siek tiek grauzia-niezti, gal labiau tinkantis apibudinimas, bet pasitepus,pries einant miegot,nedaug to nieztejimo reiks kenteti
daugiau niekdada nesvaistysiu pinigu bereikalingai ant tu visu visai neveiksmingu dezodorantu nuo prakaito
nebijai kad gali alegrija prasidet?
nu va ir as isigyjau ta Driclor, po pirmo karto paraudo pazastu krastai, bet labai noriu atsikratyti prakaitavimo; tai nutariau vartoti kas antra nakti, kad labai nesuaerzinti odos
tikiuosi pades....
tikiuosi pades....
Taip skeptiskai buvau nusiteikus pries mineralus - atrodo ka cia gali padaryti druskos gabaliukas, bet patiko tai nerealiai
Naudojau THAI, bet vonioj issprudo is ranku ir nuskilo...
Dabar dar nusipirkau isbandyti purskikli. Ziuresiu kas geriau. "Psichologiskai patikimiau" atrodo purskiklis. Poveikio dar negaliu ivertinti
Dabar dar nusipirkau isbandyti purskikli. Ziuresiu kas geriau. "Psichologiskai patikimiau" atrodo purskiklis. Poveikio dar negaliu ivertinti
QUOTE(astulka1 @ 2009 06 08, 11:38)
nu va ir as isigyjau ta Driclor, po pirmo karto paraudo pazastu krastai, bet labai noriu atsikratyti prakaitavimo; tai nutariau vartoti kas antra nakti, kad labai nesuaerzinti odos
tikiuosi pades....
tikiuosi pades....
O tu pabandyk tepti dar reciau,man pakanka karto i savaite
QUOTE(edytka @ 2009 06 12, 12:20)
O tu pabandyk tepti dar reciau,man pakanka karto i savaite
gal ir dar reciau pakaktu tik kazkaip is yprocio pasitepu penktadieniais 
Man net nusipraus dar griauzia, tikiuosi po biskuti pripras oda
Patarkit kasnors gera purskiama dezodoranta?
QUOTE(Beje @ 2009 06 11, 15:25)
Taip skeptiskai buvau nusiteikus pries mineralus - atrodo ka cia gali padaryti druskos gabaliukas, bet patiko tai nerealiai
Naudojau THAI, bet vonioj issprudo is ranku ir nuskilo...
Bandziau abu: mineralas nepatiko, nes tepi tepi ir nieko nejauti,tai nezinai uzsitepe ar ne. O purskiklis nepatiko, nes visiskai nieko gero. Sakyciau abu net ir kvapa mazokai sulaikydavo....
as dabar driclor naudoju du kartus i savaite;
is pradziu tai labai jaugrauze tas pazastis, net atrodo kad skauda
ir miegas tada neramus;
betdabar po kurio laiko taitik truputuka nieziejimas yra ta nakti, berimo jokio ir jokio prakaitavimo...... koks kaifas ....
gyvenime nemaniau, kad kada nors taip bus
is pradziu tai labai jaugrauze tas pazastis, net atrodo kad skauda
betdabar po kurio laiko taitik truputuka nieziejimas yra ta nakti, berimo jokio ir jokio prakaitavimo...... koks kaifas ....
gyvenime nemaniau, kad kada nors taip bus
Klausimas dėl Driclor -
Pasitepu vakare, viskas gerai, negraužia. Atsikeliu ryte - siaubingai niežti pažastis! Nusiploviau, bet vistiek. Kas negerai?
Oda nepažeista.
Pasitepu vakare, viskas gerai, negraužia. Atsikeliu ryte - siaubingai niežti pažastis! Nusiploviau, bet vistiek. Kas negerai?
Oda nepažeista.
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 22, 06:15)
Klausimas dėl Driclor -
Oda nepažeista.
Oda nepažeista.
na tai matyt netinka, per stiprus ,alergija prasidejo. juk jis stiprus belenkoks
puikus dalykėlis
buvau apie ji kažkada girdėjusi, ir visiškai netyčia atkreipiau dėmesį "Droge"- su akcija įsigijau už 16 litų. Esu iš tų, kurios smarkiai priekabiauja prie kūno priežiūros priemonių, bet Thai mineralas vis dėlto sužavėjo. Prakaitavimo nestabdo, bet kvapą puikiai nuima. O visi kremai, rut. dezodorai ir pan. iš tiesų užkemša prakaito liaukas.Gali baigtis liūdnokai.