Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

QUOTE(ramirėja @ 2010 01 24, 17:54)
Man neblogas šis dalykiukas,tik nervina ,jog labai greitai sprūsta iš rankų,jau antrą suskaldau į plyteles doh.gif o po to jau būna šiurkštus ir braižo odą unsure.gif

Jūs išimate jį iš dėklo ar kaip? Nes nelabai suprantu, kaip jis taip sprūsta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Swipy @ 2010 01 24, 23:30)
Jūs išimate jį iš dėklo ar kaip? Nes nelabai suprantu, kaip jis taip sprūsta... g.gif

Neišimu biggrin.gif papraščiausiai išsprūsta iš rankų,tumet ir suskyla.
Atsakyti
puikus daikčiukas thumbup.gif naudoju jau metus ir nei kiek nesigailiu.. o dėl išslydimo tai niekada nėra taip buve g.gif imu ir tepu kaip paprasta dezodoranta, skirtumas tik tas kad prieš tepant šiek tiek išstumta pusele po kranu pakišu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G(ie) @ 2010 03 09, 13:54)
puikus daikčiukas thumbup.gif naudoju jau metus ir nei kiek nesigailiu.. o dėl išslydimo tai niekada nėra taip buve g.gif  imu ir tepu kaip paprasta dezodoranta, skirtumas tik tas kad prieš tepant šiek tiek išstumta pusele po kranu pakišu smile.gif

nu ir as turiu ta THAI minerala, bet niekaip nesuprantu jo esmes g.gif
kaip ji naudoti, ji sudrekinti ir tada tepti?
bandziau, neiko nepadeda;
kaip jus ji naudojat?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 03 09, 13:25)
nu ir as turiu ta THAI minerala, bet niekaip nesuprantu jo esmes  g.gif
kaip ji naudoti, ji sudrekinti ir tada tepti?
bandziau, neiko nepadeda;
kaip jus ji  naudojat?

taip sudrėkinti, aš tiesiog pakišu po kranu ir tepuosi smile.gif
bent jau aš labai juo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
pakisi po vandeniu ir tepi smile.gif

Jis stebuklingas tuo, kad neuzkemsa poru, kaip kiti piestukiniai dezodorantai. Jokio kvapo nuo pazastu nebesijaucia. Ji naudot galima visa amzinybe, nes nesibaigia. na nebent nuskyla kaip man smile.gif
Atsakyti
Turiu purškiamą THAI - kaip vanduo, jokio poveikio, akmenuko pirkt nebenorėjau.
Ieškosiu geresnės priemonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 11, 18:15)
Turiu purškiamą THAI - kaip vanduo, jokio poveikio

Purškiamas man visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege* @ 2010 03 10, 17:44)
pakisi po vandeniu ir tepi  smile.gif

Jis stebuklingas tuo, kad neuzkemsa poru, kaip kiti piestukiniai dezodorantai. Jokio kvapo nuo pazastu nebesijaucia. Ji naudot galima visa amzinybe, nes nesibaigia. na nebent nuskyla kaip man smile.gif

nu ir as taip naudojai, ir nieko... jokio poveikio... kai pslapau taip slapau irl kvapas buvo.... g.gif
Atsakyti
Visiškai nevykęs pirkinys schmoll.gif Turbūt tik kokią valandą veikia
Atsakyti
man labai fainas daikciukas. tik velai vakare truputi kvapelis pramusa po intensyvios dienos blush2.gif .dar man labai aktualu, kad jis pats be jokio kvapo(esu jautri kvapams). tik nervuoja, kad is po jo kur stovi man tokia kaip druska aptrupa, teikia nuolat pavalyti doh.gif doh.gif
Atsakyti
na jis tuo ir yra naturalus kad bekvapis..ir nestabdo prakaitavimo..siaip su prakaitu pasisalina visos nereikalingos medziagos,tai prakaitavimas normali organizmo funkcija..
man asmeniskai thai patiko..
nuo jo tikrai nedingsta niekur prakaitavimas, bet kvapa tai naikina 100proc..tik reikia tinkamai ji naudoti..
as naudoju sitaip..
paslapinu pirstus ir perbraukiu per thai pavirsiu kad suslaptu..tuomet tepu pazastis..

bet va truputi grauzia,jei nesenai atliktas plaukeliu salinimas..

ir pliusas tame kad nera kenksmingu medziagu siame dezodorante..kaip aliuminis ir.t.t kurie sukelia vezinius susirgimus.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 19 kovo 2010 - 17:05