Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

Tikrai nepasigailesit,jei nusipirksit.Atsiperka uz visas tas priemones ir ilgam issilaiko tas akmenukas,arba purskiklis su akmenukais.Net pusmeciui uztenka,kartais net ilgiau,o juk kas dien naudoju.Tos kitos deo priemones tik uzkemsa poras man ir guziukai pradeda pazastyse augti.Ir jos net prakaito nesulaiko.O tas akmenukas tai pasaka!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 04 18, 21:10)
O tas akmenukas tai pasaka!!! thumbup.gif

pritariu tau thumbup.gif
bet apie atsirandančius guziukus po porų užkimšimo tai pirmą kartą girdžiu g.gif negi taip gali būti
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 19, 12:44)
pritariu tau  thumbup.gif
bet apie atsirandančius guziukus po porų užkimšimo tai pirmą kartą girdžiu  g.gif negi taip gali būti

būna, man taip buvo kelis kartus.
o apie šį dezodorantą: tai jis mannei kiek nepadeda, gal šiek tiek kvapa nuima, bet aš labai gausiai prakaituoju ir nuo to manęs jis negelbsti.. jau net nežinau ko griebtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2006 04 19, 15:43)
būna, man taip buvo kelis kartus.
o apie šį dezodorantą: tai jis mannei kiek nepadeda, gal šiek tiek kvapa nuima, bet aš labai gausiai prakaituoju ir nuo to manęs jis negelbsti.. jau net nežinau ko griebtis  verysad.gif

gausu prakaitavima kartais lemia skydliaukes veiklos sutrikimas
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 03 02, 12:46)
Maziausio kaina apie 10lt

Niekur Kaune nerandu uz 10 Lt doh.gif Gal neseniai kur nors matete? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 04 19, 22:28)
Niekur Kaune nerandu uz 10 Lt doh.gif  Gal neseniai kur nors matete? unsure.gif

pati esu vilnietė, tačiau manau ir Kaune tikrai rastum Eurovaistinėje, nes čia tai jų pilna visokiausių dydžių mirksiukas.gif
Aislanda rašė, kad kaina 10 lt., tai čia turbūt kalbėjo apie patį mažiausia gabaliuką, o išsukamas kainuoja apie 23 lt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 20, 11:36)
pati esu vilnietė, tačiau manau ir Kaune tikrai rastum Eurovaistinėje, nes čia tai jų pilna visokiausių dydžių  mirksiukas.gif
Aislanda rašė, kad kaina 10 lt., tai čia turbūt kalbėjo apie patį mažiausia gabaliuką, o išsukamas kainuoja apie 23 lt.  rolleyes.gif

o vat ir nerandu kol kas vilniui. aisku neintensyviai ieskau, bet kiek kur ziurejau - kol kas nulis. nera
Atsakyti
Kai turi tokią problemą - prakaitavimą, viską išbandyti verta ir reikia. Tik gaila, kad prakaitavimo, kiek supratau, jokiom priemonėm sumažinti nepavyks, tik kvapą pašalinti, o juk "šlapios" pažastys - košmaras kažkoks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CLEO: 20 balandžio 2006 - 12:01
Pabandyk nusipirkti dezodoranta Driclor. As jau isbandziau, tai pazastys ir sausos ir be kvapo, o naudoju tik karta i savaite. Tad atsidziaugt niekaip negaliu. Ir niekas ten nieko neuzkemsa, ir t.t. Skaiciau ne lietuviskam internete apie ji, tai tikrai labai geri atsiliepimai is viso pasaulio (UK, Australijos, dar kazkur).
O pirkau is "Ji" forume adresu:
http://www.medicine....ja.asp?tema=280 .
Paskaityk, gal ir tu pabandysi, tai tikrai tikrai busi patenkinta.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vija75 @ 2006 04 22, 10:43)
Pabandyk nusipirkti dezodoranta Driclor. As jau isbandziau, tai pazastys ir sausos ir be kvapo, o naudoju tik karta i savaite.

negi pakanka tik kartą į savaitę jį naudoti g.gif o kur kasdieninis prausimasis, negi jis nenusiplauna ?
Atsakyti
o ar yra kažkas iš to THAI serijos sumažinti kojų prakaitavimui...va vaikštinėju paskutines savaites, tai ar man kažkaip hormonai keičiasi ar kažkas vyksta organizme, bet pati nebegaliu pakęsti kai kojos šlapios šlapios net kai šaltesnė diena ir basom po kambarį vaikštau doh.gif pati jau baisiuosi, tai ką kalbėti, kad gėda prieš aplinkinius...gal kokias voneles kojoms daryti...ar kokie tepaliukai yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 04 22, 13:56)
o ar yra kažkas iš to THAI serijos sumažinti kojų prakaitavimui...va vaikštinėju paskutines savaites, tai ar man kažkaip hormonai keičiasi ar kažkas vyksta organizme, bet pati nebegaliu pakęsti kai kojos šlapios šlapios net kai šaltesnė diena ir basom po kambarį vaikštau doh.gif pati jau baisiuosi, tai ką kalbėti, kad gėda prieš aplinkinius...gal kokias voneles kojoms daryti...ar kokie tepaliukai yra? blush2.gif

ant to akmenuko parašyta, kad tinka ir kojoms mirksiukas.gif
Atsakyti