Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

Lbukas! Gal kas galit patarti koki dezodoranta naudoti nuo prakaito? Na jau tiek ju isbandziau,bet niekas nepadeda wub.gif Esu tamsaus gymio,tas tas kvapas toks astrus doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 06 12, 22:33)
Lbukas! Gal kas galit patarti koki dezodoranta naudoti nuo prakaito? Na jau tiek ju isbandziau,bet niekas nepadeda wub.gif Esu tamsaus gymio,tas tas kvapas toks astrus doh.gif ...
Pasiskaitinek tema help sos prakaitas kazkas panasaus biggrin.gif manau rasi is ko pasirikti 4u.gif
Atsakyti
Labukas! Aislanda>Aciu,butinai pasiziuresiu!
Atsakyti
o gal kas bandet ta ishsukama minerala ish "Thomas philips" vokishka? jis apie 10 lt. kainuoja, o kiekis speju toks, kai lietuvishko uz 23 lt.Ish esmes tai vis tiek turetu buti toks pats mineralas, shia savaite bandysiu isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 06 14, 15:10)
o gal kas bandet ta ishsukama minerala ish "Thomas philips" vokishka? jis apie 10 lt. kainuoja, o kiekis speju toks, kai lietuvishko uz 23 lt.Ish esmes tai vis tiek turetu buti toks pats mineralas, shia savaite bandysiu isigyti smile.gif

Parašyk atsiliepimą apie jį. mirksiukas.gif
Atsakyti
ar šitas akmenėlis tiktų jei esu alergiška paprastiem dezodorantam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(herrute @ 2006 06 14, 16:40)
Kiek instrukcijoje raso jis yra is naturaliu medziagu as po depialicijos ji tepu,tai odos neerzina mirksiukas.gif manau tiktu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(RAMSE @ 2006 06 14, 00:17)
Labukas! Aislanda>Aciu,butinai pasiziuresiu!
Nera uz ka mirksiukas.gif sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
Vakar ir aš susigundžiau ir nusipirkau pabandyti šitą mineralą, šiandien pasitepiau ir kolkas esu patenkinta mirksiukas.gif, bet žiūrėsiu kaip toliau bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2006 06 16, 10:31)
Vakar ir aš susigundžiau ir nusipirkau pabandyti šitą mineralą, šiandien pasitepiau ir kolkas esu patenkinta mirksiukas.gif, bet žiūrėsiu kaip toliau bus wink.gif

Na ir kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(herrute @ 2006 06 14, 14:40)

tinka,nes pati esu alergiska dezodorantams (jei naudoju pastoviai),tai as naudoju minerala ir rutulini dezodoranta pakaitomis 4u.gif
Atsakyti
manau šis dezodorantas tinka tik nestipriai prakaituojančioms, nes kas stipriai...tai jau visai nebelaiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MAUPA @ 2006 07 05, 12:17)
manau šis dezodorantas tinka tik nestipriai prakaituojančioms, nes kas stipriai...tai jau visai nebelaiko  schmoll.gif

man ir taip atrodo. pradžioje kokį mėnesį padėjo, po to.. schmoll.gif
Atsakyti