QUOTE(RAMSE @ 2006 06 12, 22:33)
Lbukas! Gal kas galit patarti koki dezodoranta naudoti nuo prakaito? Na jau tiek ju isbandziau,bet niekas nepadeda
Esu tamsaus gymio,tas tas kvapas toks astrus
...
Pasiskaitinek tema help sos prakaitas kazkas panasaus QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 06 14, 15:10)
o gal kas bandet ta ishsukama minerala ish "Thomas philips" vokishka? jis apie 10 lt. kainuoja, o kiekis speju toks, kai lietuvishko uz 23 lt.Ish esmes tai vis tiek turetu buti toks pats mineralas, shia savaite bandysiu isigyti 
Parašyk atsiliepimą apie jį.
ar šitas akmenėlis tiktų jei esu alergiška paprastiem dezodorantam?
QUOTE(herrute @ 2006 06 14, 16:40)
Kiek instrukcijoje raso jis yra is naturaliu medziagu as po depialicijos ji tepu,tai odos neerzina Papildyta:
QUOTE(RAMSE @ 2006 06 14, 00:17)
Labukas! Aislanda>Aciu,butinai pasiziuresiu!
Nera uz ka
Vakar ir aš susigundžiau ir nusipirkau pabandyti šitą mineralą, šiandien pasitepiau ir kolkas esu patenkinta
, bet žiūrėsiu kaip toliau bus
QUOTE(liutuke.m @ 2006 06 16, 10:31)
Vakar ir aš susigundžiau ir nusipirkau pabandyti šitą mineralą, šiandien pasitepiau ir kolkas esu patenkinta
, bet žiūrėsiu kaip toliau bus 
Na ir kaip?
QUOTE(herrute @ 2006 06 14, 14:40)
tinka,nes pati esu alergiska dezodorantams (jei naudoju pastoviai),tai as naudoju minerala ir rutulini dezodoranta pakaitomis
manau šis dezodorantas tinka tik nestipriai prakaituojančioms, nes kas stipriai...tai jau visai nebelaiko
QUOTE(MAUPA @ 2006 07 05, 12:17)
manau šis dezodorantas tinka tik nestipriai prakaituojančioms, nes kas stipriai...tai jau visai nebelaiko 
man ir taip atrodo. pradžioje kokį mėnesį padėjo, po to..