QUOTE(Carlota @ 2011 07 22, 19:39)
ji su manim beveik nebendrauja, o kartais buna, kad pradeda net kabinetis prie manes, tai praeina noras eiti su ja kur nors.
Turiu ir aš tokių pseudo draugių, manau, su jomis tikrai neverta gaišti laiko, nes gali pakenkti psichologinei būklei labiau nei vienatvė. Gal verta pabandyti užmegzti naujų pažinčių, pavyzdžiui, pradėt lankyt kokį būrėlį, užsienio kalbos kursus (jeigu yra finansinės galimybės). Atsimenu, viena iš smagiausių mano vasarų buvo, kai įsigyjome šunį ir lankiau su juo dresavimo kursus. Jeigu nėra galimybių, galima
savanoriauti Arba yra tokia couch surfing bendruomenė, kuri vienija ieškančius kur nors apsistoti keliautojus, bet nebūtina juos apgyvendinti, galima šiaip parodyti miestą. Na, bet nežinau, ar tavo tėvai norėtų, kad su nepažįstamais po miestą lakstytum
Dėl mitybos, pabandyk susidaryti rytdienos planelį, suplanuok 4-5 valgymus, kas 3-4 valandas. Nežinau, kaip toli pažengę tavo 'patologiniai' valgymo įpročiai. Aš tik atsikėlus dažnai susiduriu su pagunda suvalgyti viską, kas yra saldaus namie. Tada turiu įkalbėti save pavalgyti sveikus ir sočius pusryčius, nieko daugiau - tik pavalgyti normalius pusryčius (geriausia ką nors iš baltymų ir nesaldaus), tada svarbu negalvoti kad va, visą dieną turi pavyzdingai laikytis plano, reikia susitelkti tik į pirmą žingsnelį. Ir taip kiekvienas valgymas - mažas žigsnelis, bet didelė pergalė. Vakarais dažniausiai sunku, todėl reikia turėti gelbėjimosi nuo maisto planą

Na ir labai svarbu pamiršti visas dietas ir pan., tiems kas turi polinkį į vs jos visada baigiasi blogai.