Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Elentari @ 2011 04 14, 23:31)
Su kokia, kad puikiai pasakyta? hihihi.gif  Kalba ten mano  lotuliukas.gif 

zinoma tavo ,mano tik palaikymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2011 04 14, 23:31)
Su kokia, kad puikiai pasakyta? hihihi.gif  Kalba ten mano  lotuliukas.gif 

Ups biski sorry bet vistiek kalba sauni. drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2011 04 14, 21:18)
Mergaites,juk ELENTARI siulo kam nors perleisti savo vieta renovuotame kambaryje nuo geguzes 19 d.  ax.gif
Ciupkit kam reikia. bigsmile.gif

rašiau vakar ryte jai až, nieko neatsakė g.gif , labai noriu ir labai laukiu atsakymo. ELENTARI, tai ar dar galima į jūsų vietą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiute: 15 balandžio 2011 - 06:59
o tai kaip ten su kambariais nerenovuotais? gal kas mate kaip dabar jie ten? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2011 04 15, 06:34)
rašiau vakar ryte jai až, nieko neatsakė  g.gif , labai noriu ir labai laukiu atsakymo. ELENTARI, tai ar dar galima į jūsų vietą?

Aš jums atsakiau iš karto, tai kaip tik jūs man neatsakėte. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2011 04 15, 17:50)
Aš jums atsakiau iš karto, tai kaip tik jūs man neatsakėte.  schmoll.gif

SM pavedė, man rodė, kad 0 naujų žinučių blink.gif , o aš kaip ant adatų sėdėjau refreshinau ir refreshinau
Atsakyti
Tai ką, laukiu toliau, jei kas nebevažiuotų, praneškit prašau až, noriu važiuot su dviem vaikais, galiu susiorganizuot ir išvažiuot vos ne paskutinę minutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2011 04 15, 18:02)
Tai ką, laukiu toliau, jei kas nebevažiuotų, praneškit prašau až, noriu važiuot su dviem vaikais, galiu susiorganizuot ir išvažiuot vos ne paskutinę minutę  smile.gif

Na, išėjo, kaip jau išėjo, vieta perleista, pikto nelaikykit ax.gif Kad galėčiau padalinti trims mamoms ir 5 vaikučiams, tai padalinčiau... biggrin.gif Bet labai linkiu, kad pavyktų dar susirasti jums vietas, būna gi tikrai, kad atsilaisvina. Ir į sanatoriją skambinėkitės, ne tik čia.
Mums irgi prireiks vėliau, tai gal irgi pasiseks ir kas nors perleis, kaip ir tai mamytei, kuriai perleidom mes biggrin.gif
Visiems sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
saunu, kad mamytes padeda viena kitai 4u.gif
Atsakyti
Mes pernai užleidom dvi vietas, tikiuosi šiemet jau pačios pasinaudosim smile.gif
Atsakyti
visiems gero oro kas sanatorijoj ir kas dar vaziuosaisku ir mums 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip tenai renovuotas korpusas gal kas matet
Atsakyti
Sveikos,
atnaujinu savo skelbima: jei kas negali vaziuoti i sanatorija, perleiskite, prasau, savo vietele. Lauksiu i az.
Atsakyti