dar klausimelis toms kurios jau ten buvo ar yra.
kiek supratau sestadieniais proceduros vyksta. o sekmadieniais?
QUOTE(b.kite @ 2011 04 17, 11:04)
dar klausimelis toms kurios jau ten buvo ar yra.
Sekmadieniais proceduru nera.
Šiaip ir šeštadieniais neprivalomos procedūros,nes yra ir išvykstančių savaitgaliais,bet mes naudojomės proga ir lankėm visas

QUOTE(dndsmile @ 2011 04 17, 09:12)
norejau paklausti; o kaip su nerenovuotais kambariais, gal pagerejo padetis, gal bent lovos pakeistos, gal kas ka zinote 

bent jau pernai 4 korpusas baisus, dregnoka buvo, lyg ir pelesis, kaldros simtas metu nevedintos, dulkiu kruva siaubinga.. drabuzius parsiveziau visus dregme persisimelkusius, kaip siais metais ir man paciai idomu
QUOTE(martyna29 @ 2011 04 17, 19:39)
bent jau pernai 4 korpusas baisus, dregnoka buvo, lyg ir pelesis, kaldros simtas metu nevedintos, dulkiu kruva siaubinga.. drabuzius parsiveziau visus dregme persisimelkusius, kaip siais metais ir man paciai idomu
del 4 korpuso teko girdeti kad ji patvarke, o kaip 3 korpuse kaip ten idomu

Papildyta:
QUOTE(dndsmile @ 2011 04 17, 20:18)
3korpuse lovos buvo labai nepatogios

o mes sergam...vienas kleckas baige-pradejo kitas-kad tik praeitu iki keliones

Mes irgi suslogavom ir kosėjam, tikiuosi praeis per savaitėlę ir išvažiuosim

QUOTE(martyna29 @ 2011 04 17, 19:39)
4 korpuse baisiausias yra 1 aukštas. Aš gyvenau 4 aukšte ir likau patenkinta, tik tiek kad tais laiptais nusilakiodavom

QUOTE(oksy @ 2011 04 18, 10:06)
4 korpuse baisiausias yra 1 aukštas. Aš gyvenau 4 aukšte ir likau patenkinta, tik tiek kad tais laiptais nusilakiodavom
(čia buvo pernai)

mes antrame aukste gyvenome, siaip lovos patogios buvo, bet ne viena mamyte skundesi del dregmes ir pelesio