Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

norejau paklausti; o kaip su nerenovuotais kambariais, gal pagerejo padetis, gal bent lovos pakeistos, gal kas ka zinote g.gif
Atsakyti
dar klausimelis toms kurios jau ten buvo ar yra.
kiek supratau sestadieniais proceduros vyksta. o sekmadieniais?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2011 04 17, 11:04)
dar klausimelis toms kurios jau ten buvo ar yra.
kiek supratau sestadieniais proceduros vyksta. o sekmadieniais?

Sekmadieniais proceduru nera.
Atsakyti
Šiaip ir šeštadieniais neprivalomos procedūros,nes yra ir išvykstančių savaitgaliais,bet mes naudojomės proga ir lankėm visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dndsmile @ 2011 04 17, 09:12)
norejau paklausti; o kaip su nerenovuotais kambariais, gal pagerejo padetis, gal bent lovos pakeistos, gal kas ka zinote g.gif

bent jau pernai 4 korpusas baisus, dregnoka buvo, lyg ir pelesis, kaldros simtas metu nevedintos, dulkiu kruva siaubinga.. drabuzius parsiveziau visus dregme persisimelkusius, kaip siais metais ir man paciai idomu
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2011 04 17, 19:39)
bent jau pernai 4 korpusas baisus, dregnoka buvo, lyg ir pelesis, kaldros simtas metu nevedintos, dulkiu kruva siaubinga.. drabuzius parsiveziau visus dregme persisimelkusius, kaip siais metais ir man paciai idomu

del 4 korpuso teko girdeti kad ji patvarke, o kaip 3 korpuse kaip ten idomu g.gif
Papildyta:
QUOTE(dndsmile @ 2011 04 17, 20:18)
del 4 korpuso teko girdeti kad ji patvarke, o kaip 3 korpuse kaip ten idomu g.gif

3korpuse lovos buvo labai nepatogios verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, o vat mums šiemet nesigaus važiuot į Gintarą. Planavau važiuot rugpjūtį, bet mums operaciją paskyrė pavasarį, tad tik liepą gryšim iš gydymo istaigų. Ir sekanti sanatorija gausis lapkrutį - gruodį. O žiemą šalta po korpusus lakstyt, norisi, kad viskas vienoje vietoje būtų ax.gif
Atsakyti
va del lovu nesiskundziu, tikrai liuks buvo, jei rasiu foto gal ryt imesiu
Atsakyti
o mes sergam...vienas kleckas baige-pradejo kitas-kad tik praeitu iki keliones doh.gif
Atsakyti
Mes irgi suslogavom ir kosėjam, tikiuosi praeis per savaitėlę ir išvažiuosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2011 04 17, 19:39)

4 korpuse baisiausias yra 1 aukštas. Aš gyvenau 4 aukšte ir likau patenkinta, tik tiek kad tais laiptais nusilakiodavom biggrin.gif (čia buvo pernai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 18 balandžio 2011 - 10:08
QUOTE(oksy @ 2011 04 18, 10:06)
4 korpuse baisiausias yra 1 aukštas. Aš gyvenau 4 aukšte ir likau patenkinta, tik tiek kad tais laiptais nusilakiodavom  biggrin.gif  (čia buvo pernai)

mes antrame aukste gyvenome, siaip lovos patogios buvo, bet ne viena mamyte skundesi del dregmes ir pelesio
Atsakyti