Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(pukiota @ 2011 04 12, 08:38)
Dar kazkur forume skaiciau kad jei guli ligonineje ir gydytojas skiria sanatorija tai vieta kazkaip atsiranda  g.gif

nevisai teisingai, vietos niekas negarantuoja,kaip tik rezervacija arba tiesioginis kelialapis su sanatorijos antspaudu. Po ligoninės įprastai gaunate tik siuntimą, su kuriuo jau į kurią nors sanatoriją,kuri turi laisvų vietų,vykstate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 04 12, 08:40)
nevisai teisingai, vietos niekas negarantuoja,kaip tik rezervacija arba tiesioginis kelialapis su sanatorijos antspaudu. Po ligoninės įprastai gaunate tik siuntimą, su kuriuo jau į kurią nors sanatoriją,kuri turi laisvų vietų,vykstate smile.gif

Sakykite o kaip gauti tiesiogini kelialapi su sanatorijos antspaudu. Ar ligonineje gali isduoti?
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2011 04 12, 08:44)
Sakykite o kaip gauti tiesiogini kelialapi su sanatorijos antspaudu. Ar ligonineje gali isduoti?

sanatorija išduoda gyd įstaigoms tam tikrą kiekį, aš jų nesu mačius,nežinau kokiems išrinktiesiems duoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 04 12, 08:46)
sanatorija išduoda gyd įstaigoms tam tikrą kiekį, aš jų nesu mačius,nežinau kokiems išrinktiesiems duoda doh.gif

Supratau. Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Mes turėtumėme tuoj po Velykų važiuoti. Gal žinot kokią ten geriausia būtų rinktis gydytoją? ax.gif Mes su bronchine asma. Tikrai nesinorėtų pakliūti pas ne kokią ax.gif
Atsakyti
mane irgi domina daktarai, rasysiuosi lapelin, pas kuriuos geriau nepakliuti biggrin.gif
o kas buna, jei suserga vaikas tuo laiku...ten paskui gydo ir reabilituoja?tarkim, pries isvykstant suserga doh.gif jau maniau, kad nustojo sirgt-tai ur tau-viena su angina-kita su kosuliais baisiais doh.gif isvaziuot dar tik 05-03, bet jei ir iki to laiko susirgs

kaip Stankeviciene ir Vangeliene(skyriaus vedeja)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 12 balandžio 2011 - 09:19
galvojau kad mes čia vienos iš ligų neišlipame, taip pat bronhine astma, vyksim gegužės 4, bet bijau jog neisrgtu, dabar dar tik sveikstam po 2atkritimo, tai nuo sausio men. normaliai nepagyjam.Kaip nrėtusi tikėti jog sanatorija darys stebuklus ir valio mes tiek nebesirgsime, bet manau vargu, svarbu jog tik būtų geriau. Todėl norėtusi ir apie daktarus daugiau sužinoti, mat tokia sirgaliuke jautri, nesinorėtu pakliūti kur tik dantis sukandi ir prabūni tą laiką,,, doh.gif
Atsakyti
na, mums jau po operacijos anginos geraiau, nebuvo taip tragiskai dar...bet kta medalio puse-pastovus kosuliai, bronchitai...2 savaites darzzelyje-nuo penktadienio jau namuose.. doh.gif siandien jau sunkesnis kosulys..brrrr, kada baigsis
Atsakyti
Na va,siandien skambinome del dukros dar 9jai 10 metu) geguzes 25 del vietu, buvom uzsirase tik su mazium dvivietyje, tai perrase i trivieti tai paciai dienai. tai liko dvivietis. skambinkit, kam reikia, gal dar skirs.
Papildyta:
QUOTE(**RamiLina** @ 2011 04 12, 11:24)
galvojau kad mes čia vienos iš ligų neišlipame, taip pat bronhine astma, vyksim gegužės 4, bet bijau jog neisrgtu, dabar dar tik sveikstam po 2atkritimo, tai nuo sausio men. normaliai nepagyjam.Kaip nrėtusi tikėti jog sanatorija darys stebuklus ir valio mes tiek nebesirgsime, bet manau vargu, svarbu jog tik būtų geriau. Todėl norėtusi ir apie daktarus daugiau sužinoti, mat tokia sirgaliuke jautri, nesinorėtu pakliūti kur tik dantis sukandi ir prabūni tą laiką,,, doh.gif

ax.gif butu idomu zinoti geruju daktaru pavardes g.gif pas ka geriau kreiptis ten nuvaziavus
Atsakyti
antram korpuse dirba id G raides, Stankeviciene, Vangaliene, berods 4u.gif galima rinktis daktare, tad idomu suzinoti apie jas.
o del vietu, matyt, kas atsisako, kas neatvaziuos, tai ir atsiranda siokiu tokiu nisu, bet tai minuciu reikalas turbut ax.gif
Atsakyti
na kagi keliauju pas realibitologa, žiurėsime ką pasakis, tik dar nesame visai pasveikusios gal nieko tokio. ax.gif
Atsakyti
4 korpusas yra vasarinis, pagrinde jame gyvena dičkiai. Šio korpuso gyd. Lizdenis, pernai mes pas jį papuolėm, na man jis visai nieko ir procedūrų mums prirašė pakankamai, tik bėda ta kad važiavom pačiam bume tai kai kurias tik pačiam gale begavom biggrin.gif Bet vat pas Grigaliūnienę tai gink dieve nesutiksiu eit. Mano draugė pas ją ėjo.
Mamos nepamirškit pasiimt kompensuojamų vaistų knygelę vaiko. Susirgus gyd. gali išrašyt vaistus. Taip pat isimeskit ir savo vaistukų, nes ten labai jau menkai ką turi sesutės.

Idomu ar visuose nerenovuotuose kambariuose atnaujintos lovos g.gif
Aš šiemet vešiuos karštiems sumuštiniams kepti keptuvę. Planuoju sau maisto nesipirkt, pakaks sriubytės ir likučių iš vaiko lėkštės lotuliukas.gif
Atsakyti