QUOTE(julem @ 2011 04 12, 13:35)
ojej,laikykitės

QUOTE(julem @ 2011 04 12, 13:52)
tai butent kad prie sesuciu, jos ir triuksmauja, pietu metu sanatorja atgyja, personalas zvengia, valgo, rekia, saukia viena kita, o viskas lyg musu kambarje, man vastu nu nervu tuoj reikes. Vaikai irgi ne neketina miegot, toks jausmas, nors mazuciai.
o pakeisti negalima kambario dar kol pradžia pati?

Va katik ir as skambinau,renovuoti tik laisvi bus rugseji,nera vietu visai man taip pasake

tai cia renovuouose taip?
o dieve, as irgi tada ten ragana busiu
reikia gal pasiskambinti paklausti kurioj vietoj kambariai, man tik sake, ad 2 korpusas

QUOTE(MEET @ 2011 04 12, 14:50)
tai cia renovuouose taip?
o dieve, as irgi tada ten ragana busiu
reikia gal pasiskambinti paklausti kurioj vietoj kambariai, man tik sake, ad 2 korpusas

Galit nevargt ir nesiutint registratorės, nes niekas nieko neatsakis. Jos tik pasižymi kad užsirezervavot su priemoka, o kai atvažiuosit tik tuomet bus aišku kurioj vietoj gausit. Kurį ankščiau atleis gyventojai, tas jums ir atiteks

supratau...nieko, kaip nors, vaziuosim s vakaro, tai ryte jau stovesim anksti prie duru, gal susitarsim geresne vieta
kiek zinau, situs dalykus tvarko vyr. sesute, su ja reikia labai pagarbiai , tada gal daugiau ispest galesi
juokas juokais, bet ka tik skambino drauge, ir pasake tik tiek, kaip elgsisiesi su jom, aisku apie ka, taip ir su tavim, ji jau 3 metai vaziuoja..atkalus sistema

QUOTE(rasuliuke @ 2011 04 12, 15:27)
sveikos mamytes, na va mes siandien atvaziavom cia pirma karta, nors skambinomes, uzsirezervavom renovuota kambary, bet atvykus pasake isvis vietu neturi
tai porai dienu, gulime dvieju kambariu, su kita mamyte. kai tik atsiras vieta perkels
)) va ir zinok, kaip cia su tom vietom 

QUOTE(rasuliuke @ 2011 04 12, 15:27)
sveikos mamytes, na va mes siandien atvaziavom cia pirma karta, nors skambinomes, uzsirezervavom renovuota kambary, bet atvykus pasake isvis vietu neturi
tai porai dienu, gulime dvieju kambariu, su kita mamyte. kai tik atsiras vieta perkels
)) va ir zinok, kaip cia su tom vietom 

O čia jūs Gintare? Ar yra ir tokių kambarių?
QUOTE(oksy @ 2011 04 12, 16:00)
O čia jūs Gintare? Ar yra ir tokių kambarių?
taip, Gintare. na pasirodo yra.