siaip tai sesute labai maloni, viskas gerai, bet ten slaugutes susirenka, zodzi, vyksta gyvenimas, man visai netrukdo, tik pietu miegas tragedija, va tuo metu kunkuliuoju
sveiki gal kas vaziuoja balandzio25 i gintara drauge sake kad stankeviciene gera skambinausi klausiauar galima kad iskart taip uzrasytu nes sakau pas kita nenoriu praeitais buvom pa s lizdeni gal ir nera lb blogas bet nemalonus.4korpuse teko pabut praeitais buvo daug ten paaugliu irmamos su vaikais tai budavo atsidarai langa tai paaugliu triuksmas is kito aukstu balkonu iki 1nakties budavo ir nieks ten ju lb neziuredavo
kambariai tvarkingi, dvi kusetes, spinta, spinteles prie lovos, vonios patalpa tvarkinga, man truksta kokio pakakabuko vonioje, bet smulkmena. Vakar pamaniau au, kad sesutes skaito tema, bet paranoja man omnitel internetas veiia letokai, bet veikia
sveiki gal kas vaziuoja balandzio25 i gintara drauge sake kad stankeviciene gera skambinausi klausiauar galima kad iskart taip uzrasytu nes sakau pas kita nenoriu praeitais buvom pa s lizdeni gal ir nera lb blogas bet nemalonus.4korpuse teko pabut praeitais buvo daug ten paaugliu irmamos su vaikais tai budavo atsidarai langa tai paaugliu triuksmas is kito aukstu balkonu iki 1nakties budavo ir nieks ten ju lb neziuredavo
Jeigu gausim kelialapį (nes vis dar nesu tikra...), tai mes važiuojam balandžio 26 d. O Stankevičienė gydo su bronchine asma? Galėčiau aš ją pasirinkti?
tiesa vakar buvau pas reabilitologe, tai sake iškart kad gausim sanatorija, nes mažylei hroniškas bronhitas, pamatė iš vaiko jau sako aišku gydėtės antibiotikais. Tad liko pulmonologas, praeiti proceduras ir ji išrašis viską, kas liks nueiti pas šeimos gydytoja ir į kasą.
Uzjauciu... mes pernai irgi prie sesuciu posto gyvenom, tai siaubas!!! Ejau sesuciu prasyti, kad tyliau bendrautu. O ypac pietu miego metu jos ten kavos susirenka, tai neuzciaupssi. Net ir pati vedeja snekejo balso nei kiek nepritildydama. Cia tai tikrai beda.
Laikykites