Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų cerebrinis paralyžius

QUOTE(CLEO @ 2006 08 15, 20:04)
nono.gif melodija, viskas praeis ir bus geriau console.gif laikykis, brangioji, juk zinai, kad viska gali atlaikyti  friends.gif

atlaikysiu jei istatymai bus palankus man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 08 15, 22:55)
atlaikysiu jei istatymai bus palankus man thumbup.gif

Laikykis user posted image viskas bus gerai user posted image
Atsakyti
jau gyvename 3 situo esu labai patenkinta thumbup.gif drinks_cheers.gif tik va isiveliaau i teismus kas man labai nervina verysad.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 08 21, 10:01)
jau gyvename 3 situo esu labai patenkinta thumbup.gif  drinks_cheers.gif  tik va isiveliaau i teismus kas man labai nervina verysad.gif  tongue.gif

irnesakyk.gif su teismai tai tik sveikatos teriojimas doh.gif jau su jais kai susidedi, tai atrodo, kad tu esi beverte butybe ir reikalauji duonos kasnio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 21 rugpjūčio 2006 - 21:21
QUOTE(rena @ 2006 08 21, 21:21)
irnesakyk.gif su teismai tai tik sveikatos teriojimas doh.gif jau su jais kai susidedi, tai atrodo, kad tu esi beverte butybe ir reikalauji duonos kasnio doh.gif

sudetingiau kito zmogaus likima spresiu uz grotu ar ne.............. niekada nesusimasciau kad gali tekt man sitaip ...........
galva tuscia nieko nesimasto, nenoriu bet...........................................
Atsakyti
as laiminga laiminga laiminga man begalo geeeeeeeraaaaaaaaaaaaaa thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pasisveikinkim 4u.gif

Mokykla... Šis paprastas žodis Visada bus džiugus ir brangus. Ši lyg motina kelią parodė Į gražiausius jaunystės kelius. su RUGSEJO 1-aja su nostalgija
Atsakyti
visas sveikinu su rugsejo 1-aja! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 02 25, 11:03)
Noriu šiandieną sau pakartoti Noriu gyvent noriu dainuot Sielvartas praeity Noriu nakties tylą girdėti Noriu sapnų pievoj gulėt Ar mane supranti? Ei žmogau Kur tu skubi? žmogau Leidžiasi saulė švelni Noriu dangaus skliautą kerėti Noriu jausmų lobį turėti Argi man nevalia? Noriu kvatoti, noriu gedėti Noriu apkęst, noriu galėti Ar mane supranti?
Saulė, galbūt, ji širdį suras, Tau pabučiuos lūpas rausvas heart.gif  group.gif

Jau sulaukiau tos dienos thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 08 25, 16:10)
as laiminga laiminga laiminga man begalo geeeeeeeraaaaaaaaaaaaaa thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(melodija @ 2006 09 02, 18:21)
Jau sulaukiau tos dienos thumbup.gif  mirksiukas.gif

Kokios bigsmile.gif
Tai gal jau esi laisva ir jums niekas nebedrumscia jusu laimes user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 03, 12:59)
Kokios bigsmile.gif
Tai gal jau esi laisva ir jums niekas nebedrumscia jusu laimes user posted image

Taip isejo pagaliau su visam jau gyvenu viena su vaikuciais thumbup.gif

Noriu šiandieną sau pakartoti Noriu gyvent noriu dainuot Sielvartas praeity Noriu nakties tylą girdėti Noriu sapnų pievoj gulėt thumbup.gif biggrin.gif

Noriu pasigirt miske buvau ir grybu pasirinkau, tik va beda kad dabar labai kojos skauda, bet grybu turiu ivairiu ir baravyku ir lepsiuku, raudoniki ir dar ivairiu kitu grybuku faina thumbup.gif norisi ir ryt lekt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 03 rugsėjo 2006 - 17:26
melodija smagu thumbup.gif dziaugiuosi uz tave thumbup.gif
Atsakyti