Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų cerebrinis paralyžius

[quote=rena,2007 01 13, 00:09]
vat tokios nesamones ir prasideda, kai keiciasi istatymai doh.gif anais laikais taip rasydavo, siais vel kitaip ir prasideda nesamones, o kencia kas? mes paprasti zmones
[/quot
Bet as eisiu i priekiryt bandysiu kuo daugiau isiaiskint nes 2 truputuka odos pasalins mano:) na ka pasiekus busiu parasysiu jums:)
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 01 14, 11:07)
Bet as eisiu i priekiryt bandysiu kuo daugiau isiaiskint nes 2 truputuka odos pasalins mano:)  na ka pasiekus busiu parasysiu jums:)

na jau kas naujausnio tai tikrai parasyk mirksiukas.gif lauksim naujienu, kaip ten tau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 01 14, 12:07)
Bet as eisiu i priekiryt bandysiu kuo daugiau isiaiskint nes 2 truputuka odos pasalins mano:)  na ka pasiekus busiu parasysiu jums:)

Butinai parasyk,lauksim bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 01 13, 01:09)
vat tokios nesamones ir prasideda, kai keiciasi istatymai doh.gif anais laikais taip rasydavo, siais vel kitaip ir prasideda nesamones, o kencia kas? mes paprasti zmones

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes as jau is po operacijos lauksiu dabar atsakymo su kiek naguciu ten buvo vezliukas biggrin.gif
Bet anoj zinuteja kad nusipuliavusi visai blush-anim-cl.gif

Tikriausiai kad neigaluma as gavau tiksliau nuvede sese kai man buvo 19m ir naslaites pencijos negausiu nesvarbu kad as is vaikystes ligone, na bet dar ranku nenuleidau dar eisiu i prieki...............
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 01 16, 16:40)
Sveikutes as jau is po operacijos lauksiu dabar atsakymo su kiek naguciu ten buvo vezliukas biggrin.gif
Bet anoj zinuteja kad nusipuliavusi visai  blush-anim-cl.gif

Tikriausiai kad neigaluma as gavau tiksliau nuvede sese kai man buvo 19m ir naslaites pencijos negausiu nesvarbu kad as is vaikystes ligone, na bet dar ranku nenuleidau dar eisiu i prieki...............

Ot slapuke,tai ko nesakei kad vezliuka turejei nono.gif parasyk butinai kai atsakyma zinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 01 16, 15:40)
Bet anoj zinuteja kad nusipuliavusi visai   blush-anim-cl.gif

sveikute 4u.gif linkiu didziausios sekmytes ir sveikatytes, melodija. friends.gif butinai parasyk suzinojus atsakymeli, ir kaip bebutu nenuleisk taip ir toliau ranku ir drasiai zenk i prieky, ir viska nugalesi. svarbiausia tuo tikek ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 16 sausio 2007 - 22:20
QUOTE(Ernestulka @ 2007 01 16, 23:14)
sveikute  4u.gif linkiu didziausios sekmytes ir sveikatytes, melodija.  friends.gif butinai parasyk suzinojus atsakymeli, ir kaip bebutu nenuleisk taip ir toliau ranku ir drasiai zenk i prieky, ir viska nugalesi. svarbiausia tuo tikek ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
papasakosiu siandie ivykį tokį graudžiai juokinga, ortopedijos centre stoviu prie registratūros, priena kazkokia bapcė ir sako registratorei: okiek nuo nauju metu reikia už avalynę primokėt? sako 70 lt. tai ta bapcė sako tada man jos nereik - neapsimoka, nes labai negrazia padaro blink.gif blink.gif
sakau kiti darosi kad tik vaiksciot galėtų o čia matei jai negražu tongue.gif tai sulaukiau tokuio palaikymo iš kitų , clap.gif kad babcei teko greit suktis iš registratūros, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2007 01 17, 23:35)
papasakosiu siandie ivykį tokį graudžiai juokinga, ortopedijos centre stoviu prie registratūros, priena kazkokia bapcė ir sako registratorei:  okiek nuo nauju metu reikia už avalynę primokėt? sako 70 lt. tai ta bapcė sako tada man jos nereik - neapsimoka, nes labai negrazia padaro  blink.gif  blink.gif
sakau kiti darosi kad tik vaiksciot galėtų o čia matei jai negražu  tongue.gif tai sulaukiau tokuio palaikymo iš kitų ,  clap.gif kad babcei teko greit suktis iš registratūros,  thumbup.gif

hihihi.gif tai zinai pensininkams tik uz dyka viska paduok doh.gif rolleyes.gif ir dar nepatiks tongue.gif
Atsakyti
lai tos pencininkes bamsi o sena...........

...išmintis teigia-buk atsargus-neleisk moteriai pravirkti.Todel,kad Dievas skaičiuoja jos ašaras.Dievas moteri sukure is vyro sonkaulio...ne iš kojos,kad nebutu pažeminta,ne iš galvos,kad nebutu per daug išaukštinta...bet iš šono,kad butu su vyru prie šono,kad butu lygi su juo..iš šonkaulio,kuris po vyro ranka,kad vyras ja apgintu...iš širdies pusės,kad butu mylima....
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 01 19, 14:49)
lai tos pencininkes bamsi o sena...........
...išmintis teigia-buk atsargus-neleisk moteriai pravirkti.Todel,kad Dievas skaičiuoja jos ašaras.Dievas moteri sukure is vyro sonkaulio...ne iš kojos,kad nebutu pažeminta,ne iš galvos,kad nebutu per daug išaukštinta...bet iš šono,kad butu su vyru prie šono,kad butu lygi su juo..iš šonkaulio,kuris po vyro ranka,kad vyras ja apgintu...iš širdies pusės,kad butu mylima....

thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 01 16, 15:40)

lauksim tyrimu rezultatu mirksiukas.gif

na jei tik jegu pilna, tai ir varyk i prieki, malacius thumbup.gif
stai tau balioneliu, optimizmui pakelti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(spylka @ 2007 01 17, 22:35)
papasakosiu siandie ivykį tokį graudžiai juokinga, ortopedijos centre stoviu prie registratūros, priena kazkokia bapcė ir sako registratorei:  okiek nuo nauju metu reikia už avalynę primokėt? sako 70 lt. tai ta bapcė sako tada man jos nereik - neapsimoka, nes labai negrazia padaro  blink.gif  blink.gif
sakau kiti darosi kad tik vaiksciot galėtų o čia matei jai negražu  tongue.gif tai sulaukiau tokuio palaikymo iš kitų ,  clap.gif kad babcei teko greit suktis iš registratūros,  thumbup.gif

tai bobulka galejo ir koki batu modeli uzsisakyti lotuliukas.gif

na mums padare basutes, tai man lb patiko.
Atsakyti