Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų cerebrinis paralyžius

QUOTE(melodija @ 2007 01 25, 19:44)
as net nezinau ar mano panelei padarytu batus dabar neinu neklausiu jei zmoniskus padarytu eiciau prasyt ir uz pinigus nes mums reikia 44-45  ismieros

Nesupratau Melodija cia tavo Vaidutes tokia koja? blink.gif blink.gif blink.gif g.gif
Mums ortopediniam nemokamai daro ir gaunam 2 batukus i metus.kodel jus mokat,juk grupe vaikuciai tai turi? blink.gif
Na nezinau,mums avalyne labai faina padaro ypac vasarine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 01 28, 13:02)
Nesupratau Melodija cia tavo Vaidutes tokia koja?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  g.gif
Mums ortopediniam nemokamai daro ir gaunam 2 batukus i metus.kodel jus mokat,juk grupe vaikuciai tai turi?  blink.gif
Na nezinau,mums avalyne labai faina padaro ypac vasarine  thumbup.gif

Taip mazute mano paneles tokia koja ... kai buvo maziuke gavo batukus dar net bart gavau kad vienus metus praleidau ir jin muvejo ne ju padarytus batus bet dabar tikrai nezinau ar jei padarytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 01 28, 18:30)
Taip mazute mano paneles tokia koja ... kai buvo maziuke gavo batukus dar net bart gavau kad vienus metus praleidau ir jin muvejo ne ju padarytus batus bet dabar tikrai nezinau ar jei padarytu  g.gif

O cia tai mergicka augini blink.gif bigsmile.gif tai turetu ir ugis but nemazas? g.gif neparodai Melodija savo vaikuciu nuotraukyciu verysad.gif o anksciau nesiodavot ortopedine avalyne?reik pas gydytoja nueit siuntimo pas ortopedus ir manau gausit batukus mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai, melodija, labai noretume pamatyt ir jusu su Vaidute nuotraukeliu. kazkur lyg sakiai kad nezinai kaip cia jas ideti, tai jei atsiustum man el. pastu, ideciau as. 4u.gif ernestazem@one.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 01 29, 09:42)
tikrai, melodija, labai noretume pamatyt ir jusu su Vaidute nuotraukeliu. kazkur lyg sakiai kad nezinai kaip cia jas ideti, tai jei atsiustum man el. pastu, ideciau as.  4u.gif ernestazem@one.lt    mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
na melodija tai laukiam tu nuotraukyciu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 29, 23:09)
na melodija tai laukiam tu nuotraukyciu bigsmile.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif lens.gif photo.gif
Atsakyti
mums irgi va ktik padrė esu labai patenkinta, gražus batukai, nesuprantu kam neitinka tai kokie yra gražūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2007 01 30, 12:34)
mums irgi va ktik padrė esu labai patenkinta, gražus batukai, nesuprantu kam neitinka tai kokie yra gražūs  rolleyes.gif

Vasarinius daret? ax.gif
Atsakyti
nea demesezoninius
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2007 01 30, 22:07)
nea demesezoninius

Ir mes darem siemet,neblogus padare.Zygis patenkintas tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 01 25, 19:44)
as net nezinau ar mano panelei padarytu batus dabar neinu neklausiu jei zmoniskus padarytu eiciau prasyt ir uz pinigus nes mums reikia 44-45  ismieros

Mano Rimvydas taip pat 41-42 nešioja (būdamas beveik 11 metų amžiaus). Beje, jo koja ilga, bet labai siaura, pėda deformuota, tad ortopedai padaro batukus, kaip kojinės - visur gražiai prie kojos priderinta: kur reikia - pakelta, kur reikia - nuleista ir t.t. Aišku batai atrodo kaip slidės - ilgi ir siauri, bet mums svarbiausiai yra patogumas ir galimybė ilgiau vaikščiuoti... 4u.gif
Atsakyti