Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų cerebrinis paralyžius

QUOTE(melodija @ 2007 04 13, 16:34)
Genai eina savo keliu bet gydytoju saltumas neatsakomybe eina savo keliu ir gydytoju kalte kaip ir visas kitas bylas yr sunku irodyt bet manau kad imanoma........

tu visiskai teisi didis.gif didis.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 04 14, 08:33)
tu visiskai teisi didis.gif  didis.gif  didis.gif

oj mane su tais istatymas sawo tai ziauriai nerwina, wakar buwau poliklynikoj twarkytis del sanatorijos, tai grizau susinerwinus ne tas zodis aggressive.gif isiwaizduojat pas rebilotologa wietos nebuwo kitai sawaitei o man jo butinai reik nes 23d turiu waziuot i sanatorija, specialiai guliaus i ligonine, o db jei manes nepriims kita sawaite tai kazin ar beisleis waziuot nes bus per didelis tarpas praejes po ligonines, tad turesiu eit i ankstywaja korekcija 10dienu, po to kol wel wieta begausiu tai jauciu sanatorija man ir nuplauks nors i metus iki 3metu priklauso waziuot 2kart juk g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 14, 10:22)
oj mane su tais istatymas sawo tai ziauriai nerwina, wakar buwau poliklynikoj twarkytis del sanatorijos, tai grizau susinerwinus ne tas zodis aggressive.gif isiwaizduojat pas rebilotologa wietos nebuwo kitai sawaitei o man jo butinai reik nes 23d turiu waziuot i sanatorija, specialiai guliaus i ligonine, o db jei manes nepriims kita sawaite tai kazin ar beisleis waziuot nes bus per didelis tarpas praejes po ligonines, tad turesiu eit i ankstywaja korekcija 10dienu, po to kol wel wieta begausiu tai jauciu sanatorija man ir nuplauks nors i metus iki 3metu priklauso waziuot 2kart juk g.gif

Nebutinai iki 3m,visada priklauso 2kartai i metus iki 21m jei neklystu g.gif cia Ernestulkos reik klaust iki keliu metu ji vazinejo 4u.gif
Uzjauciu tave,va tokia pas mus Lietuvoj tvarka doh.gif bash.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 14, 09:22)

o tu usidek zalia sviesa ir nulek be registracijos nepriims tuomet zinosi kad ne, tik nenuleisk ranku as sitaip savo dukra isveziau i sanatorija....

O as manau kad cerebralnikai turetu vandens proceduras masazus gaut nemokamai ir sanatorijas visa gyvenima.... todel kad jiems vaistu ner......
as kelsiu si klausima viesai, prasom prisidet prie manes......
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 04 15, 15:11)
o tu usidek zalia sviesa ir nulek be registracijos nepriims tuomet zinosi kad ne, tik nenuleisk ranku as sitaip savo dukra isveziau i sanatorija....

O as manau kad cerebralnikai turetu vandens proceduras masazus gaut nemokamai ir sanatorijas visa gyvenima.... todel kad jiems vaistu ner......

taip ir zadu ryt daryti, nueisiu o jei nepriims tokia audra pakelsiu, nes mato kad jauna esu tai issidirbineja is manes bash.gif
Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2007 04 14, 18:41)
Nebutinai iki 3m,visada priklauso 2kartai i metus iki 21m jei neklystu  g.gif cia Ernestulkos reik klaust iki keliu metu ji vazinejo  4u.gif
Uzjauciu tave,va tokia pas mus Lietuvoj tvarka  doh.gif  bash.gif  protest.gif

nu man neurologe sake kasd iki 3metu po 2 kartus o nuo 3metu po wiena karta g.gif
Atsakyti

butinai prisidesim mirksiukas.gif
Atsakyti

as taip pat prisidesiu group.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 15, 17:34)
nu man neurologe sake kasd iki 3metu po 2 kartus o nuo 3metu po wiena karta g.gif

Nu negali taip but schmoll.gif 2kartai i metus protest.gif
Papildyta:
QUOTE(melodija @ 2007 04 15, 14:11)

Butinai prisidesim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 14, 10:22)

as tai nueinu pas neurologe,ji man ir sutvarko viska,reikejo ir man pas ta reabilitologa,bet as jai pasakiau jog nedave taloneliu,tai mano geroji neurologe viska sutvarke. man raidos centre isgyre sanatorija PUSYNO KELIAS kus vilniuje randasi. tai as ten siausiu po raidos cenro thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(melodija @ 2007 04 15, 14:11)

taip taip,kas kur kada??????? prisidesiu thumbup.gif placiau papasakok ka zadi daryt?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 04 16, 07:00)
as tai nueinu pas neurologe,ji man ir sutvarko viska,reikejo ir man pas ta reabilitologa,bet as jai pasakiau jog nedave taloneliu,tai mano geroji neurologe viska sutvarke. man raidos centre isgyre sanatorija PUSYNO KELIAS kus vilniuje randasi. tai as ten siausiu po raidos cenro thumbup.gif
Papildyta:

taip taip,kas kur kada??????? prisidesiu thumbup.gif  placiau papasakok ka zadi daryt?

ogi pradesiu mint valdiskus slenkscius ir irodinet savo tiesa, kad mes vcp esame nuskriausti prie laisvos lietuvos ir man reik rasto su daug daug parasu, tuomet nebus kad tai tik mano vienos toks noras kad as turiu dideli palaikymo grupe.....

Kurios nori prisidet prasom man i az parasyt savo adrasa, varda pavarde, asmens koda ir telefona ...

ir noreciau susisiekt su laidos vedeja supermamu turiu ideju galeciau papildyt jos repertuara tik nezinau jos info.....
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 04 16, 09:19)
ogi pradesiu mint valdiskus slenkscius ir irodinet savo tiesa, kad mes vcp esame nuskriausti prie laisvos lietuvos ir man reik rasto  su daug daug parasu, tuomet nebus kad tai tik mano vienos toks noras kad as turiu dideli palaikymo grupe.....

Kurios nori prisidet prasom man i az parasyt savo adrasa, varda pavarde, asmens koda ir telefona ... 

ir noreciau susisiekt su laidos vedeja supermamu turiu ideju galeciau papildyt jos repertuara tik nezinau jos info.....

cia neas o mano vaikas neigalus,bet jai tinka parasysiu i az thumbup.gif o susisiekt bandyk per ta tema kur SUPER MAMOS TV,ir parasyk i AZ V.P, jis ten tau tada ir atsakys,nes jis man siule silmuotis laidoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 04 16, 08:53)
cia neas o mano vaikas neigalus,bet jai tinka parasysiu i az thumbup.gif  o susisiekt bandyk per ta tema kur SUPER MAMOS TV,ir parasyk i AZ          V.P, jis ten tau tada ir atsakys,nes jis man siule silmuotis laidoje drinks_cheers.gif

As zinau kad vaikiukas ne tu su bedele, bet man tinka ir mamos nes kas gins neigaliukus jei ne mamos..........
Atsakyti