QUOTE(pelytea @ 2007 04 14, 10:22)
oj mane su tais istatymas sawo tai ziauriai nerwina, wakar buwau poliklynikoj twarkytis del sanatorijos, tai grizau susinerwinus ne tas zodis

isiwaizduojat pas rebilotologa wietos nebuwo kitai sawaitei o man jo butinai reik nes 23d turiu waziuot i sanatorija, specialiai guliaus i ligonine, o db jei manes nepriims kita sawaite tai kazin ar beisleis waziuot nes bus per didelis tarpas praejes po ligonines, tad turesiu eit i ankstywaja korekcija 10dienu, po to kol wel wieta begausiu tai jauciu sanatorija man ir nuplauks nors i metus iki 3metu priklauso waziuot 2kart juk
as tai nueinu pas neurologe,ji man ir sutvarko viska,reikejo ir man pas ta reabilitologa,bet as jai pasakiau jog nedave taloneliu,tai mano geroji neurologe viska sutvarke. man raidos centre isgyre sanatorija PUSYNO KELIAS kus vilniuje randasi. tai as ten siausiu po raidos cenro
Papildyta:
QUOTE(melodija @ 2007 04 15, 14:11)
o tu usidek zalia sviesa ir nulek be registracijos nepriims tuomet zinosi kad ne, tik nenuleisk ranku as sitaip savo dukra isveziau i sanatorija....
O as manau kad cerebralnikai turetu vandens proceduras masazus gaut nemokamai ir sanatorijas visa gyvenima.... todel kad jiems vaistu ner......
as kelsiu si klausima viesai, prasom prisidet prie manes......
taip taip,kas kur kada??????? prisidesiu

placiau papasakok ka zadi daryt?