Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų cerebrinis paralyžius

QUOTE(Munika @ 2007 03 30, 17:15)
Ot Maryte Melnikaite  biggrin.gif  biggrin.gif sakau ner teisybes,viskas siais laikais perkama uz pinigus.jei ju turi tada laimejei  schmoll.gif  verysad.gif

ir taip del to abidna verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 03 30, 14:56)
joolita idomu kaip baigesi tau......
as irgi zadu kovot del naslaites pencijos dabar sodra kabinasi kad as buvau pripazinta tik 19m o ne 18 m invalide..... kad dabar raso kad as is vaikystes ir deg. vcp tai jiems dzin.........na as negaliu labai pykt ant sodros  istatyme parasyta iki 18m...  sodra parase kad galiu skust juos i teisma tik idomu kas islaidas apmokes teismo ir ar tai protingiausias varijantas...........

as net bijociau prasidet blush2.gif
nes jei babkiu ner, ner ko su valdiskom instancijom ir susidet schmoll.gif
nes jos tave isvis nusmugdys doh.gif (cia tik mano nuomone) ax.gif

QUOTE(joolita @ 2007 03 30, 16:35)
polikninika mano nesciosios kortele nudangino,tai ir nieko neirodziau,sake gamta taip sudejo,ir dar pacia apkaltino,kad as pati kalta, i gincu komisija buvau padavus,tai nepakeite sprendimo,sveikatos ministerija irgi nustate jog medicina nevisagale,ai...... tik pinigus sukisau ir nervus istampe.
o tu melodija irgi paieskok teisybes,gal visdelto rasi?

o ciuju nudangino tai specialiai g.gif
o as per visa niestuma, beveik ligoninese prasitampiau ir niekas citomegalo, taip ir nenustate schmoll.gif o kai pasakiau, kad turim suni namie, tai jie visa kalte ant jo ir suverte doh.gif fool.gif aggressive.gif

QUOTE(Munika @ 2007 03 30, 17:15)
Ot Maryte Melnikaite  biggrin.gif  biggrin.gif sakau ner teisybes,viskas siais laikais perkama uz pinigus.jei ju turi tada laimejei  schmoll.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 31, 00:20)
as net bijociau prasidet blush2.gif
nes jei babkiu ner, ner ko su valdiskom instancijom ir susidet schmoll.gif
nes jos tave isvis nusmugdys doh.gif (cia tik mano nuomone) ax.gif
o ciuju nudangino tai specialiai g.gif
o as per visa niestuma, beveik ligoninese prasitampiau ir niekas citomegalo, taip ir nenustate schmoll.gif o kai pasakiau, kad turim suni namie, tai jie visa kalte ant jo ir suverte doh.gif  fool.gif  aggressive.gif
drinks_cheers.gif

as ir pi ligonines tryniaus,taip jie speceliai nudangino kortele,ked tyrimo nepadarytu. ai tegu jie uzsikasa grabais,lazda du galus turi!:draugai: VA TURIU SAVO AUKSELI IR MAN GERAI,MES ABI KAIP SIENA drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gerai dar,kad siais laikais su televizija gali ka nors laimet cool.gif bijo jie viesumos oj kaip bijo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 03 31, 16:21)
Gerai dar,kad siais laikais su televizija gali ka nors laimet  cool.gif bijo jie viesumos oj kaip bijo  cool.gif

man ir televizija nepadejo,rode ir vedeja,jau tokiu drebanciu balsu lemeno. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 31, 16:30)
man ir televizija nepadejo,rode ir vedeja,jau tokiu drebanciu balsu lemeno. thumbup.gif

Ot rupkes mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 31, 16:30)

mad.gif gun_bandana.gif bash.gif box.gif gun_rifle.gif aggressive.gif user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
pradedant su teismais pirma reik turet svarius irodymus ir juos turet reik ant balto juodai parasyta su visais rekvizitais kad nieks negaletu paimt nudangint ar pakeist......... ir liudininku turet geru............
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 04 01, 14:13)
pradedant su teismais pirma reik turet svarius irodymus ir  juos turet reik ant balto juodai parasyta su visais rekvizitais kad nieks  negaletu paimt nudangint ar pakeist......... ir liudininku turet geru............

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 04 01, 14:13)
pradedant su teismais pirma reik turet svarius irodymus ir  juos turet reik ant balto juodai parasyta su visais rekvizitais kad nieks  negaletu paimt nudangint ar pakeist......... ir liudininku turet geru............

nelabai turejau ka pateikt,kai nudangino. va gyva yrodyma turiu,vaikas invalidas visam gyvenimui liko doh.gif ai net skaudu daros,kai taip vyksta.......... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 04 03, 22:33)
nelabai turejau ka pateikt,kai nudangino. va gyva yrodyma turiu,vaikas invalidas visam gyvenimui liko doh.gif  ai  net skaudu daros,kai taip vyksta.......... verysad.gif

bjauriausia, kad jau tau sveiko nesugrazins schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 04 03, 22:35)
bjauriausia, kad jau tau sveiko nesugrazins schmoll.gif

kas tiesa tai tiesa 4u.gif bet teisybes tai vistiek nera doh.gif as norejau materialine zala ispest,bet va grazioj formoj issisuko verysad.gif
Atsakyti