Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus ir turiu meilužį

QUOTE(Džuljana @ 2011 04 17, 16:10)
Bendraujam žinoma. Aš jam pasakiau, kad turi meilužę, tegul ji tave ir tenkina. Jis man pasakė, kad gerai, jeigu aš taip noriu. Jau 3 diena, kaip namo negrįžta. Kur jo ieškot man?

Kam ieskot jo? Ji reikia palikt. jus priejote liepto gala. Jusu vyrui visiskai dzin, ka jus turit, kur , kiek ir su kuo. dabar gales tai daryt nesislapstydamas. Na, kam tos kancios jums del tokio kruslio? doh.gif Kokia cia seima....
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 04 17, 16:10)
Bendraujam žinoma. Aš jam pasakiau, kad turi meilužę, tegul ji tave ir tenkina. Jis man pasakė, kad gerai, jeigu aš taip noriu. Jau 3 diena, kaip namo negrįžta. Kur jo ieškot man?

Mat kaip...o kam jo ieskoti?Nemanau,kad reikia.Viskas dabar issispres savaime,gerai,kad ir pasakete jam taip smile.gif .
O kaip galvojate,kai skirsites su vyru,ar jusu meiluzis padarys ta pati ir paliks zmona smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 04 17, 15:15)
O kaip galvojate,kai skirsites su vyru,ar jusu meiluzis padarys ta pati ir paliks zmona smile.gif ?

Nežinau. Ne tai dabar svarbiausia.
Papildyta:
QUOTE(Inntra @ 2011 04 17, 15:14)
Jusu vyrui visiskai dzin, ka jus turit, kur , kiek ir su kuo. dabar gales tai daryt nesislapstydamas. Na, kam tos kancios jums del tokio kruslio?  doh.gif Kokia cia seima....

Tikriausiai taip ir yra. Arba jis tikisi, kad skambinsiu jam, ieškosiu. Bet ne su ta susidėjo, tad nesulauks, kad lakstyčiau ir maldaučiau.
Dar nei paskui vieną vyrą nesu laksčius ir jis ne išimtis.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 04 17, 16:23)
Nežinau. Ne tai dabar svarbiausia.

Bus svarbu,kai skirsies su vyru,tada ir atsiras noras,kad ir meiluzis paliktu savo zmona,o tada paaiskes,ar jis jums nemelavo,kad paliktu ja,ar esat tokia svarbi,kaip kad sake smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 04 17, 15:42)
Bus svarbu,kai skirsies su vyru,tada ir atsiras noras,kad ir meiluzis paliktu savo zmona,o tada paaiskes,ar jis jums nemelavo,kad paliktu ja,ar esat tokia svarbi,kaip kad sake  smile.gif .

Jeigu melavo, tada tikrai nesuprantu, kodėl taip darė? Jis ir taip būtų mane turėjęs seksui - meluot jam buvo nebūtina.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 04 17, 16:47)
Jeigu melavo, tada tikrai nesuprantu, kodėl taip darė? Jis ir taip būtų mane turėjęs seksui - meluot jam buvo nebūtina.

As manau,kad laikui bengant viskas bus aisku ir viskas susidelios i savo vietas,kaip bebutu,tikiuosi,kad pasidalinsite su mumis naujienomis,nes tikrai idomu,kaip viskas baigsis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 04 17, 12:35)
turbūt neprieštarautum, jei tavo žmonai kas nors tokius patarimus dalintų? ax.gif

Aš galiu kiek noriu prieštarauti. Tačiau tie, kurie dalintų tokius patarimus mano žmonai, į mano prieštaravimus nekreiptų dėmesio. Svarbiausia neatitrūkti nuo realybės, tada žmona pati neklausys tokių patarimų.
Atsakyti
QUOTE(Al Capone @ 2011 04 18, 00:25)
Aš galiu kiek noriu prieštarauti. Tačiau tie, kurie dalintų tokius patarimus mano žmonai, į mano prieštaravimus nekreiptų dėmesio. Svarbiausia neatitrūkti nuo realybės, tada žmona pati neklausys tokių patarimų.

tai tu nenorėtum, kad tavo vaikui geras dėdė nupirktų alkoholio ir tt., bet pats svetimam vaikiukui nupirktum, nes anas dėdė į tavo prieštaravimus dėl tavo vaiko nekreiptų dėmesio?
teisingai sakai, kad vaikus reikia auklėti taip, kad jie neprašinėtų alkoholio iš svetimų dėdžių..
bet toks požiūris, kad svetimi vaikai tesižino, jei tokie netikeliai...tai ką aš žinau.. g.gif

Atsakyti
http://gyvenimas.del...s.d?id=44414371

Labai neblogas straipsnis, Dzuljana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inntra: 18 balandžio 2011 - 08:16
QUOTE(Inntra @ 2011 04 18, 09:15)
http://gyvenimas.del...s.d?id=44414371

Labai neblogas straipsnis, Dzuljana

Yra tiesos tose psichologinese rasliavose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 18 balandžio 2011 - 12:50
QUOTE(Inntra @ 2011 04 17, 15:05)
Tiesa sakant, man sitoks amziaus skirtumas atrodo jau pernelyg didelis doh.gif Viena, kai jam 45, bet kas bus po 10 metu???? Nu ne, pazvelkit i ateiti- jums, pvz.,  45, jus paciame "karstyje", o tas...jau diedukas doh.gif .

Labai negražus požiūris... Visi žmonės kada nors nusensta, bet kol žmogus dar geras, reik juom ir džiaugtis. Per toli į ateitį neverta žiūrėt - vistiek visko nenumatysi.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 18, 17:14)
Labai negražus požiūris... Visi žmonės kada nors nusensta, bet kol žmogus dar geras, reik juom ir džiaugtis. Per toli į ateitį neverta žiūrėt - vistiek visko nenumatysi.

Verta verta mirksiukas.gif . Tokie jau GAMTOS desniai - su jaunu erzilu, kuris gali tave apdovanoti daugiau, nei kriostelejes, smagiau duzgintis biggrin.gif. O diedukam ir bobulem - savi uzsiemimai, ner ko pries jaunima uodegas kraipyt tongue.gif
Atsakyti