Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus ir turiu meilužį

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 19, 12:57)

nu rase,kad su vyru nebemiega ir jis zino del ko  bigsmile.gif

Na kad ne - Ji rašė miegamajam, kad nemiega su vyru, nes įtaria, kad Jis kažką turi - tad pasakė vyrui, kad ir eitų pas Ją. Tada Jis ir dingo keliom dienom - kas žino pas meilužę ar pas draugą, kaip Jai vėliau grįžęs paaiškino g.gif .
Ji nieko vyrui apie meilužį nesakė, bent jau aš taip supratau.
Bet čia pačios Džuljanos reikėtų paklaust - gal aš ne taip supratau doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 04 17, 15:35)
Keičiasi iš tiesų viskas. Aš nebemiegu su savo teisėtu vyru ir jis jau žino kodėl.

Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 19, 13:01)
Sakyčiau kad kaip tik abu reikalingi. Kiekvienas savaip geras - kodėl tuo nesidžiaugti?

Na boba - kaip visad savam repertuare lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 19, 13:06)

g.gif Praleidus buvau matyt šitą postą doh.gif doh.gif
Blogai čia - nereikėjo prisipažint doh.gif . Bet kitą vertus - juk Jos vyras Ją irgi išdavė ir Ji tai sužinojo - tik neaišku kokiu būdu g.gif .
Dabar Jie kaip ir lygūs. Neturi teisės bet kuriuo atveju vyras Ją kaltint - kai pats toksai doh.gif .

Na nieko - nėra to blogo, kas neišeitų į gerą biggrin.gif .
Prisipažino Ji na ir kas? Vėliau galės pasakyt, kad iš pykčio taip pasakė, norėdama Jam pavydą sukelt - jeigu norės dar gyvent su vyru smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neffertitė: 19 balandžio 2011 - 13:13
QUOTE(Neffertitė @ 2011 04 19, 14:09)

Dabar Jie kaip ir lygūs. Neturi teisės bet kuriuo atveju vyras Ją kaltint - kai pats toksai doh.gif .

lygus,bet dabar turetu tada susest ir atverst nauja lapa.. o ji juk nezada nieko keist dar? bigsmile.gif taigi jie nelygus.. ji galejo puikiai islaviruot tarp seimos ir meiluzio,bet neiskente,norejo vyra iskaudinta pamatyt,ir klupanti jai po kojom.. cool.gif
zodziu susipainiojo dar labiau.. o vyrui kaip ir atsivere durys i laisve.. jei nevare, dabar varys ir ka tu jam,ji tai eina bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neffertitė @ 2011 04 19, 14:09)
Vėliau galės pasakyt, kad iš pykčio taip pasakė, norėdama Jam pavydą sukelt - jeigu norės dar gyvent su vyru smile.gif .

Nu jei vyra debila turi-tai jo suveiks sitas fintas .
Atsakyti
Na as ir supratau, kad nemiega su vyru del to, kad jis meiluze turi. Apie savaji ji jam nesake, bent jau toks ispudis susidare.

Interpretatores mes:)
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 19, 13:17)
Interpretatores mes:)

Aha lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Džuljana @ 2011 04 17, 15:10)
Bendraujam žinoma. Aš jam pasakiau, kad turi meilužę, tegul ji tave ir tenkina. Jis man pasakė, kad gerai, jeigu aš taip noriu. Jau 3 diena, kaip namo negrįžta. Kur jo ieškot man?

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 19, 14:16)
zodziu susipainiojo dar labiau.. o vyrui kaip ir atsivere durys i laisve.. jei nevare, dabar varys ir ka tu jam,ji tai eina  bigsmile.gif

Cia kaip Pandoros skrynia atverus bigsmile.gif
Atsakyti
Eikit eikit.. nemiega, kaipgi:

QUOTE(Džuljana @ 2011 04 18, 16:46)
Žodžiu merginos grįžo mano vyrelis vakar uodegą pabrukęs ir sakė, kad nieko neturi - myli, nori tik manęs. Susitaikėm mes vakar lovoje, o vėliau vėl susipykom.

Papildyta:
QUOTE(Neffertitė @ 2011 04 19, 13:09)

Tai ir ji jo negali kaltinti nes pati tokia..

O sakyt kad vyras ją tokią padarė, tai absurdas. Yra daugybė sprendimo būdų kaip elgtis tau netinkančioje situacijoje ir pasirinkimą darai tik pati, taigi tik save galima kaltinti, o ne kitą.. Surišęs nelaikė ir neliepė susirast meilužį.
Atsakyti
Alter ego, bet kaip patogu, permesti kitam mirksiukas.gif
...Ja nevinovataja on sam prisol...

Ankedotas apie pasileideles.

Katinas pagavo pelyte ir klausia: - Pelyte, nori gyventi?
- Su kuo? - smalsiai klausia pelyte.
-Tfu, prostitute! Net apetitas prapuole, - nueidamas burba katinas.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 04 19, 16:44)
O sakyt kad vyras ją tokią padarė, tai absurdas. Yra daugybė sprendimo būdų kaip elgtis tau netinkančioje situacijoje ir pasirinkimą darai tik pati, taigi tik save galima kaltinti, o ne kitą.. Surišęs nelaikė ir neliepė susirast meilužį.

Pritariu.
Papildyta:
Mane kiekviena karta perskaicius pavadinima ima juokas...santykiai peraugo i aukstaaa lygiiii biggrin.gif
Atsakyti
o gal ir peraugs. Ir gyvens ilgai ir laimingai su nauju vyru. Visaip būna, gal čia ir bus tas puikusis variantas.
Atsakyti
Žmonės jūs labai persistengiat su tais beprasmiškais kaltinimais vieni kitiem. Bet nepagalvojat kad niekas nieko be priežasties nedaro... Jeigu žmogeliui šeimoj kažko trūksta ir jis pas kitus ar kitas nueina karts nuo karto, vadinasi yra pagrindas jam eiti ir kaltint dėl to beprasmiška. Arba kita priežastis - šaukia gamta, o sutuoktinio šalia nėr, bet kaip tik ant to laiko kitas pasipainioja - pagrindas ir vėl yra. O tais atvejais kai nėra to pagrindo žmonės be reikalo ir nevargsta, jie kitais reikalais užsiima. Dėl atsakomybės - kiekvienas už save atsako kiek pajėgus, kiek jo natūra ir sveikata leidžia. Taip kad patarčiau niekam neužsiimti tais bereikalingais kaltinimais... Blogiausia žmogui būna kai pats kaltas jaučiasi, kaip kokiu akmeniu prispaustas. Tada žmonės dažniausiai pagalvoja kaip visą tą ištaisyt. O jeigu tokios naštos nėra, vadinasi viskas gerai, žmogus gyvena pagal savo natūrą ir elgiasi teisingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boba2: 19 balandžio 2011 - 16:39