Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus ir turiu meilužį

Dziuljana, galima paklausti, kiek laiko isbuvai su savo meiluziu? nenoriu visu temu skaityti, gal nesunku butu viska trumpai papasakoti? nes pas mane panasi situacija, tik as neistekejus. jis turi mergina, as vaikina......
Atsakyti
labai daug aistros,pasaku ir fantazijos temoje,reikej man tik dakurti kazkiek,ir man orgazmas.Sperma taskosi per krastus.
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2011 04 12, 04:08)
Dziuljana, galima paklausti, kiek laiko isbuvai su savo meiluziu? nenoriu visu temu skaityti, gal nesunku butu viska trumpai papasakoti? nes pas mane panasi situacija, tik as neistekejus. jis turi mergina, as vaikina......

Gegužės pradžioje bus metai, kaip mes kartu. Dar nesakiau nieko vyrui, nes pirmiausia ketinu išsiaiškint, kokią ten mergelę jis įsitaisė. Nieko neketinu kirsti iš peties, kol visko gerai neapsvarsčiau. Bet su vyru aš jau bet kuriuo atveju ateity negyvensiu. Čia tik laiko klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 04 12, 11:35)
Bet su vyru aš jau bet kuriuo atveju ateity negyvensiu. Čia tik laiko klausimas.

tai kam tada aiskintis kokia mergaite jis ten turi ar neturi? ka tas duos suzinojimas? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 12, 12:09)
tai kam tada aiskintis kokia mergaite jis ten turi ar neturi? ka tas duos suzinojimas?  g.gif

Gal jie kokio turto bendro turi, tad jei skyrybos vyktų dėl diedo kaltės, nes ji pateiktų svarius neištikimybės įrodymus, tada jai teismas priteistų didesnę turto dalį g.gif Nu matei, gi rašo,. jog turi viską apsvarstyti, nu tai turbūt ir svarstys dabar viską viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 04 12, 12:12)
Gal jie kokio turto bendro turi, tad jei skyrybos vyktų dėl diedo kaltės, nes ji pateiktų svarius neištikimybės įrodymus,  tada jai teismas priteistų didesnę turto dalį  g.gif  Nu matei, gi rašo,. jog turi viską apsvarstyti, nu tai turbūt ir svarstys dabar viską viską  biggrin.gif

as manau neskuba,nes sirdis apkakota eilini karta,net nepadeda ir zinojimas,kad pati uodega pakelus laksto rolleyes.gif saves neapgausi,kad ir kaip noretum zmogus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 12, 12:15)
as manau neskuba,nes sirdis apkakota eilini karta,net nepadeda ir zinojimas,kad pati uodega pakelus laksto  rolleyes.gif saves neapgausi,kad ir kaip noretum zmogus  cool.gif

O be to, jei tikrai mylėtų tą savo bosą meilužį, tai net nesvarstydama skirtųsi, net ir nepaisydama ar anas skiriasi dėl jos su žmona ar ne, nes tiesiog neįmanoma būtų poroje gyventi su nemylimu vyru, kuris dar ir bledušnikas. NU rimtai.... arba myli, arba ne, juk ir truputį nėščia negali būti. O jei gegužės mėnesį dar tik metukai bus kai jie meilužiauja.... apie kokią meilę mes kalbam, čia gi aistra, euforija, drugeliai pilve... aj....debesėliai ir tiek biggrin.gif nu kaip boba pasakytų....čia gi gamta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 12 balandžio 2011 - 11:21
QUOTE(laumupė @ 2011 04 12, 12:20)
čia gi aistra, euforija, drugeliai pilve... aj....debesėliai ir tiek  biggrin.gif

kuom as net neabejoju..
pofik butu ant vyro-seniai laisve megautusi ir meiluzi kalbintu ta pati daryti.. o dabar neskubesiu,palauksiu,paziuresiu,bet tikrai tikrai negyvensiu jau lotuliukas.gif ..
geriau sakytu suzinojau kad vyras vel bledauja ir nublanko visas mano bledavimas,nieko nebenoriu,nervas ima ir noriu suzinoti kokia merga jis ten turi lotuliukas.gif vo uz tiesa letena paspausciau,o dabar.. myzt myzt.. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 04 12, 12:20)
O be to, jei tikrai mylėtų tą savo bosą meilužį, tai net nesvarstydama skirtųsi, net ir nepaisydama ar anas skiriasi dėl jos su žmona ar ne, nes tiesiog neįmanoma būtų poroje gyventi su nemylimu vyru, kuris dar ir bledušnikas. NU rimtai.... arba myli, arba ne, juk ir truputį nėščia negali būti. O jei gegužės mėnesį dar tik metukai bus kai jie meilužiauja.... apie kokią meilę mes kalbam, čia gi aistra, euforija, drugeliai pilve... aj....debesėliai ir tiek  biggrin.gif  nu kaip boba pasakytų....čia gi gamta  bigsmile.gif

Va va,vos tik metai,juk tai graziausi metai,pilni aistros,dauguma maiso meile su aistra.Nu paliks ta vyra,prades gyventi su meiluziu,bet ar nesikartos ta pati istorija,juk meiluzis tai zmona apgaudineja,kodel po kiek metu,kai atsibos meiluze,neprades vel ieskoti kitos rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 12, 12:24)
geriau sakytu suzinojau kad vyras vel bledauja ir nublanko visas mano bledavimas,nieko nebenoriu,nervas ima ir noriu suzinoti kokia merga jis ten turi  lotuliukas.gif vo uz tiesa letena paspausciau,o dabar.. myzt myzt..  irnesakyk.gif

Joooo... kad ir koks paauksuotas tas meilužis, bet kokią mergą vyras susirado vis vien rūpi lotuliukas.gif
Atsakyti
kuom as net neabejoju..
pofik butu ant vyro-seniai laisve megautusi ir meiluzi kalbintu ta pati daryti.. o dabar neskubesiu,palauksiu,paziuresiu,bet tikrai tikrai negyvensiu jau  lotuliukas.gif ..
geriau sakytu suzinojau kad vyras vel bledauja ir nublanko visas mano bledavimas,nieko nebenoriu,nervas ima ir noriu suzinoti kokia merga jis ten turi  lotuliukas.gif vo uz tiesa letena paspausciau,o dabar.. myzt myzt..  irnesakyk.gif

ox jus bobos, o gal ji ne tokia durna, va prikirps savo vyreli, numels, nusmagus ir dar paziures ar meiluzis ta meile liepsnoja ir ar tikrai pareiskimus nes biggrin.gif gi nenori ji likt prie suskilusios geldos
Atsakyti
kuom as net neabejoju..
pofik butu ant vyro-seniai laisve megautusi ir meiluzi kalbintu ta pati daryti.. o dabar neskubesiu,palauksiu,paziuresiu,bet tikrai tikrai negyvensiu jau  lotuliukas.gif ..

Taip ir yra biggrin.gif ,jeigu vyras nelakstytu pas kitas,pageretu santykiai su juo,tai gal ir meiluzis nebebutu reikalingas,myli ji ta vyra,o meiluzis tik paguoda,bet jeigu reiktu rinktis tarp meiluzio ir vyro,jei tik jis butu istikimas,net neabejoju,kad pasirinktu vyra.
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 04 12, 12:27)
Joooo... kad ir koks paauksuotas tas meilužis, bet kokią mergą vyras susirado vis vien rūpi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti