Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus ir turiu meilužį

QUOTE(BlogaMergaite25 @ 2011 09 11, 19:59)
tegul, jei jam taip geriau, o as juo tada naudojuosi, ir jo pinigais tongue.gif ir mums abiems gerai biggrin.gif

Kad tik niekas del to nenukentetu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(BlogaMergaite25 @ 2011 09 11, 19:59)
tegul, jei jam taip geriau, o as juo tada naudojuosi, ir jo pinigais tongue.gif ir mums abiems gerai biggrin.gif

tai barakudiška
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 11, 22:31)
Kad tik niekas del to nenukentetu  ax.gif .

QUOTE(Fatališka @ 2011 09 11, 22:51)
tai barakudiška

na gal niekas nenukentes, svarbiausia paciai sveika kaili issaugoti, tiksliau blaivu prota mirksiukas.gif
gal ir barakudiska, bet toks gyvenimas, jei jau jus visos teigiate, kad jis mano jaunyste naudojasi, tai ir man reikia kazkuo naudotis mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif manau protingas vyras nesileistu i moteriskas intrigas ir nesuteiktu jokiu vilciu buti privatizuojamam.
Seksuokit ir laikykites atstumo brangieji wink.gif
Atsakyti
QUOTE(moiros @ 2011 09 13, 21:30)
smile.gif manau protingas vyras nesileistu i moteriskas intrigas ir nesuteiktu jokiu vilciu buti privatizuojamam.
Seksuokit ir laikykites atstumo brangieji wink.gif

butent tai ir darom mirksiukas.gif negalvojam nieko, tiesiog megaujames mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 11, 22:31)
Kad tik niekas del to nenukentetu  ax.gif .

jei naudojasi jo pinigais, tai nukencia seima
Atsakyti
Nei vienas vyras neuzlips , jeigu moteris neprasizergs ;/
Atsakyti
QUOTE(hopeless-romantic @ 2011 09 14, 07:56)
Nei vienas vyras neuzlips , jeigu moteris neprasizergs ;/

Toki naivu pasisakyma labai puikiai atspindi nikas " Hopeless-Romantic" 4u.gif
Sorry, nenorejau nieko pikto, bet jau taip naivu....jaunatviska...idealizuota... - "nei vienas vyras..." wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2011 09 14, 09:13)
Toki naivu pasisakyma labai puikiai atspindi nikas " Hopeless-Romantic"  4u.gif
Sorry, nenorejau nieko pikto, bet jau taip naivu....jaunatviska...idealizuota...  - "nei vienas vyras..."  wub.gif

nematau nieko naivaus, jei nekalbam apie prievartavimą
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2011 09 14, 08:13)
Toki naivu pasisakyma labai puikiai atspindi nikas " Hopeless-Romantic"  4u.gif
Sorry, nenorejau nieko pikto, bet jau taip naivu....jaunatviska...idealizuota...  - "nei vienas vyras..."  wub.gif

hehe,nesureiksminu as to:) slapyvardis nieko nesusijas su mano gyvenimu:) turejau omeny apie save gerbiancius zmones ir savo partnerius:)
Atsakyti
Būna, būna ir man taip, na bet ačiū Dievui, savojo dar nė karto nesu išdavusi, nežinau kaip jis, na bet aš išlikau ištikima. Turime 2 nuostabias dukreles, turiu mylintį vyrą, kuris tikrai labai geras tiek man, tiek ir dukroms, turiu viską, apie ką kažkada galėjau tik pasvajoti, todėl meilužio man nereikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hopeless-romantic @ 2011 09 14, 15:52)
hehe,nesureiksminu as to:) slapyvardis nieko nesusijas su mano gyvenimu:) turejau omeny apie save gerbiancius zmones ir savo partnerius:)

jei vyras nemokes paprasyti, moteris pati neuzlips mirksiukas.gif
Atsakyti