Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus ir turiu meilužį

QUOTE(Medeina7 @ 2011 10 05, 19:21)
biggrin.gif na ne- maniskis nelandziojo ten, kur as nenorejau blush2.gif  biggrin.gif kaip tik dare tai, kas man patinka blush2.gif
biggrin.gif

Mano ex "senelis" irgi nelandžiojo ten kur man nemalonu. Vienąsyk lyg bandė reikšti užuominą kažkokią, bet aš parodžiau, kad man tai neįdomu.
Darė tik pagal mano norus, be to buvo romantiškas, labai romantiškas..
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2011 10 07, 14:14)
Mano ex "senelis" irgi nelandžiojo ten kur man nemalonu. Vienąsyk lyg bandė reikšti užuominą kažkokią, bet aš parodžiau, kad man tai neįdomu.
Darė tik pagal mano norus, be to buvo romantiškas, labai romantiškas..

Maniškis ex analogiškai blush2.gif visgi reikia pripažint, kad vyresni vyrai norėdami išlaikyt jauną ir gražią meilužę labiau stengiasi ją patenkint, nei jaunesni blush2.gif ir daug mažiau galvoja apie savo norus ir fantazijas biggrin.gif o be to jie jau visko patyrę tad žino, kaip padaryt, kad moteris atsidurtų devintam dangui blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina7 @ 2011 10 07, 17:05)
Maniškis ex analogiškai blush2.gif visgi reikia pripažint, kad vyresni vyrai norėdami išlaikyt jauną ir gražią meilužę labiau stengiasi ją patenkint, nei jaunesni blush2.gif ir daug mažiau galvoja apie savo norus ir fantazijas biggrin.gif o be to jie jau visko patyrę tad žino, kaip padaryt, kad moteris atsidurtų devintam dangui blush2.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif Tikrai taip.Jie neraisi is kailio,kad tik partnere patenkintu iki galo.
Atsakyti
man tik iškyla klausimas, neriasi tai neriasi, bet ar dar sugeba patenkinti, jei žymiai vyresni, nes juk libido silpnėja.
Atsakyti
QUOTE(Fatališka @ 2011 10 10, 21:14)
man tik iškyla klausimas, neriasi tai neriasi, bet ar dar sugeba patenkinti, jei žymiai vyresni, nes juk libido silpnėja.

Isbandyk ir pamatysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 10 11, 09:33)
Isbandyk ir pamatysi  biggrin.gif

nenoriu. nematau prasmės bandyt to kas yra absurdas.
Atsakyti
QUOTE(Fatališka @ 2011 10 10, 23:14)

tikrai sugeba ir dar kaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatališka @ 2011 10 10, 22:14)

40-45 metų vyras pats tas smile.gif juk nekalbam apie senukus 60-70 metų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(BlogaMergaite25 @ 2011 10 11, 19:29)
tikrai sugeba ir dar kaip wub.gif

aha blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina7 @ 2011 10 11, 20:35)
40-45 metų vyras pats tas smile.gif juk nekalbam apie senukus 60-70 metų biggrin.gif
Papildyta:

aha blush2.gif

lotuliukas.gif Palauk, kai būsi 40-45 metų, sakysi kad pats tas vyras yra 30-35 metų. Kiekvienam amžiui savo
Atsakyti
QUOTE(Medeina7 @ 2011 10 11, 20:35)
Papildyta:

aha blush2.gif

o kokiu amžiumi esant 40-45m yra pats tas?
Atsakyti
pas mus panasus amziaus skirtumas tongue.gif ir galiu pasakyti is patirties uz daugeli sutiktu jis geresnis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlogaMergaite25: 11 spalio 2011 - 21:39
QUOTE(Fatališka @ 2011 10 11, 22:12)
o kokiu amžiumi esant 40-45m yra pats tas?

Manau, esant 25-30 metų. Bendraamžiai jau daug ko išmokę, bet "master-class" visai neprošal.
Atsakyti