Aciu kad visai nesudirbot, pances.
Antroje foto gal ir per daug ten tu patalu matosi, bet juk zinot kokie gyvunai judrus. Kai sitaip galvyte uzverte auksty skubejau tik fotkint pati jos mieluma. Net kompozicijos nebeziurejau, kad tik spet pagaut...
Sveikos,
labai įdomi nuomonė- fotkinau prieš saulę ir gavosi va toks šydas. Man gražu, bet gal fotografiniu požiūriu tai koks liapsas ir nesusitvarkymas su šviesa?
labai įdomi nuomonė- fotkinau prieš saulę ir gavosi va toks šydas. Man gražu, bet gal fotografiniu požiūriu tai koks liapsas ir nesusitvarkymas su šviesa?
O mano fotke dienos geriausiuose
http://fotokudra.lt/index.php
Pries saule fotkinat daznai gaunasi rukelis... reik bandyt ir ziuret, kas ir kaip su ta sviesa, nuo kurio kampo jau krenta rukelis, o siaip siuo atveju turetu padet reflektorius ir/arba CLP filtras..
Del pacios fotkes, jei viena akyte nebutu labiau neryski, tai butu viskas grazu... Bet siuo atveju atrodo kaip kliaksusas...
bandyk dazniau fotkint pries saule ir susidraugausi su ta sviesa...
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 15, 10:42)
Sveikos,
Pries saule fotkinat daznai gaunasi rukelis... reik bandyt ir ziuret, kas ir kaip su ta sviesa, nuo kurio kampo jau krenta rukelis, o siaip siuo atveju turetu padet reflektorius ir/arba CLP filtras..
Del pacios fotkes, jei viena akyte nebutu labiau neryski, tai butu viskas grazu... Bet siuo atveju atrodo kaip kliaksusas...
bandyk dazniau fotkint pries saule ir susidraugausi su ta sviesa...
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 15, 10:42)
Sveikos,
na si karta man ne....
Dėkui, supratau
Man va tas rūkas irgi patinka, bet iš viršaus lyd dar vienas atspindys atsirado.. Bandysiu vėl
Akasha, sveikinu
Akasha, sveikinu 
http://img.eshare.cc...For-Dummies.jpg
tai nežinau, jei kam netyčia reiktų kažko, galiu persiųst per skype kokį ar pan..
3-oji mane domintų, jokubaitei@gmail.com
sunku man dar su šviesa
QUOTE(Almost @ 2011 04 15, 09:26)
http://img.eshare.cc...For-Dummies.jpg
tai nežinau, jei kam netyčia reiktų kažko, galiu persiųst per skype kokį ar pan..
3-oji mane domintų, jokubaitei@gmail.com
sunku man dar su šviesa
Almost, as tai nekukliai visai. Visu noreciau.
KRGRNE@yahoo.com
KRGRNE@yahoo.com
QUOTE(Akasha @ 2011 04 15, 10:47)
sveikinu
Laukine - nemačiau
QUOTE(Yvette @ 2011 04 15, 09:39)
Ai, mus visada supainioja
Labai grazus tavo berniukas.Trapumas..
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 15, 09:42)
Kiek per sviesiai gavosi.
QUOTE(Akasha @ 2011 04 15, 09:47)
Sveikinu:)
galit rašyt man ir až, kad čia temos neapkraut
kas parašėt, toms rašiau į až, joreta - Tau siunčiu laišką, nes tik vienos nori
dar norėčiau pridurt dėl to "Dummies" pavadinime. Asmeniškai aš ieškau knygų BBD dabar, tai tokios knygos būna pačios patogiausios ir aiškiausios, ten viskas labai paprasta ir suprantama
nors tikrai nesijaučiu Dummė
kas parašėt, toms rašiau į až, joreta - Tau siunčiu laišką, nes tik vienos nori
dar norėčiau pridurt dėl to "Dummies" pavadinime. Asmeniškai aš ieškau knygų BBD dabar, tai tokios knygos būna pačios patogiausios ir aiškiausios, ten viskas labai paprasta ir suprantama
QUOTE(Akasha @ 2011 04 15, 10:47)
sveikinu