Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 04 15, 09:11)
Soriukas, kad pamirsau....
Issikeliau ant desktopo ir pamirsau smile.gif

Ačiū 4u.gif
Ir sveikinu - puiki nuotrauka.

Atsakyti

QUOTE(Alabama @ 2011 04 15, 11:54)
Tas palupis melynas, nes megstukas atsispindi melynas.Ir man lupos normalios, ne violetines tikrai. unsure.gif

gal ir nuo megstuko, tik tada vis tiek manau reiktu pataisyt spalvytes rolleyes.gif

tikiuosi nesupyksi, kad siek tiek prikisau nagucius blush2.gif na as isivaizduoju kazkaip taip, tikrai nesakau, kad taip kaip padariau as gerai, nes nezinau, bet man siek tiek geriau ziurisi ax.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 15, 11:19)
Narciziukų.

man pirmoji, tik šviesinčiau blush2.gif

Akasha, sveikinu, labai smagu 4u.gif

Yvette, įdomiai gražiai gavosi ax.gif aš irgi saviškę kartą taip bandžiau, tik kiek kitaip, kartosiu dar ax.gif

Alabama, pirmoj graži ta žalia ax.gif antroj šviesumas patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 15, 10:47)
O mano fotke dienos geriausiuose  thumbup.gif  http://fotokudra.lt/index.php
Pries saule fotkinat daznai gaunasi rukelis... reik bandyt ir ziuret, kas ir kaip su ta sviesa, nuo kurio kampo jau krenta rukelis, o siaip siuo atveju turetu padet reflektorius ir/arba CLP filtras..

Del pacios fotkes, jei viena akyte nebutu labiau neryski, tai butu viskas grazu... Bet siuo atveju atrodo kaip kliaksusas...
bandyk dazniau fotkint pries saule ir susidraugausi su ta sviesa...

Akasha, labai apsidžiaugiau už tave pamačius kūdroj šią foto! Nu iškart ji man labai patiko smile.gif
Merginos, kas turit Linkomaniją, užsukit, ten yra begalė knygų, žurnalų ir video apie fotografiją. Tiek angliškai, tiek rusiškai. Pvz čia ir čia yra žurnalų rinkiniai, gal po 20 įvairiausių žurnalų smile.gif Jei neturit bet labai norėtumėt, galėčiau atsisiųsti ir jums kažkaip persiųsti, nes nemažai jie užima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 15 balandžio 2011 - 11:17
Aš visus parsisiuntus turiu iš Linkomanijos, ką tik radau, bet perskaityk tu tiek, kad gudrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 15 balandžio 2011 - 11:19
QUOTE(Tiga @ 2011 04 15, 11:17)
Akasha, labai apsidžiaugiau už tave pamačius kūdroj šią foto! Nu iškart ji man labai patiko smile.gif
Merginos, kas turit Linkomaniją, užsukit, ten yra begalė knygų, žurnalų ir video apie fotografiją. Tiek angliškai, tiek rusiškai. Pvz čia ir čia yra žurnalų rinkiniai, gal po 20 įvairiausių žurnalų smile.gif Jei neturit bet labai norėtumėt, galėčiau atsisiųsti ir jums kažkaip persiųsti, nes nemažai jie užima smile.gif

jei nemažai užima, va čia https://www.wetransfer.com/ galėtum įmesti, ir po to nuoroda paplatintum, ir atsisiūstų tie kam reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 04 15, 11:14)
man pirmoji, tik šviesinčiau blush2.gif

Ačiū. Matai čia vienas žingsnis iki bjaurios geltonos, gal čia skonio reikalas, bet man skysta geltona yra baisiai negraži. Bent kol kas nepavyko biggrin.gif Bus dar progų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 15, 09:19)
Narciziukų.

spalvos grazios, kibire visai smagiai ziurisi smile.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 04 15, 09:30)
Vakar sugavau savo mergaite ir spejau dvi nuotraukas padaryt biggrin.gif .

Pirmoj man labai patinka tas spalvu sodrumas sakyciau, antra idomu butu j/b pamatyt 4u.gif

o as cia is savo archyvu istraukiau, fotkinau per ruka, ka manot? kazkaip isplauke per daug gal viskas? g.gif
veidai iš Afrikos -atgal, pas savus, kur griaudėja tamtamai
user posted image

daugiau flickrej smile.gif

Akasha-sveikinimai 4u.gif
mano tai vakar tarp geriausiu buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 15 balandžio 2011 - 11:35
QUOTE(Tiga @ 2011 04 15, 10:17)

geras , siunciuosi ir as , neu nzn kad linkomanijoj yra 4u.gif

akasha sveikinu 4u.gif a del bateriju reiks paziuret tiksliau , nu lyg ziurejau pirma kart ir buvo idetos paprastos,

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 04 15, 12:17)
Merginos, kas turit Linkomaniją, užsukit, ten yra begalė knygų, žurnalų ir video apie fotografiją....

ir yra dar knygų rinkiniuose, kur ne vien apie fotografiją sumestos knygos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip visos nutilo, supratau, kad ten jau visai rūūūūkas ta mano nuotrauka biggrin.gif Na, ateiityje labai tikiuosi gražiai rūką nufotografuoti smile.gif
beje turiu visas tris kelbio-skaitmeninės fotografijos dalis, bet deja, anglų kalba. Kas norit-rašykit, atsiųsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 15 balandžio 2011 - 13:45
QUOTE(dosa @ 2011 04 15, 11:23)
mano tai vakar tarp geriausiu  buvo rolleyes.gif

Mačiau smile.gif Ir Tave sveikinu smile.gif
Atsakyti