QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 14:53)
Vis dėl to nelaukiau savo modelio, nes neaišku kada mano vaikas pasveiks.
Norėjau parodyt kitoj nuotraukoj tarsi garbanas mergaitės, na, bet ką ppadarysi...
Dariau du variantus su apversta nuotrauka ir tokia kokią atsiuntė.
Man labiau patiko pirmas variantas, nors biški sviestas sviestuotas. Spalvos ir linijos puikiai atitaikytos.
Dėl Dalyja koliažo... Man iškilo klausimas, KODĖL daryti koliažą, kuris prieštarauja savo įsitikimams? Nesakau, kad tai gerai ar blogai, man tik įdomu kodėl?
Dėl atrodo Yvettes pasiūlymo daryti koliažus, kurie sukuria istoriją: manau, tai kiek per sunki užduotis. Juk dabar, gavus vieną nuotrauką - jau pakankamai sunku atitakyti spalvas, atspalvius ir tekstūras, o jei dar prie viso to ir istoriją su panašiais (atitaikytais) daiktais daryt? Manau, tokie koliažai yra vieno žmogaus darbas.
Bet kokiu atveju, dėl "istorijos sukūrimo" - norėčiau pasimokyti fotoreportažo stiliaus. Bet - nežinau net nuo ko pradėti...
Gal kas norėtų pasimokyti kartu? Išsirinkumėme temą (pvz. mano rytas, arba mano pasivaikščiojimas, arba aš gaminu pietus arba dar ką paprasto), sukurtume reportažus, ir po to palygintumėme ir aptartumėme. Pvz: aš pasirinkau šias nuotraukas, nes... O tavo reportaže man trūksta tokios ir tokios nuotraukos ir pan. Kažkodėl manau, kad darant dviese (ar daugiau) būtų lengviau atsekti galus, nei kad pats padarei, pats pamąstei... Ir iš viso - kiek nuotraukų skaitosi reportažas?
Dėl dainų čia vėl kalbėjot. Taip ir nesulaukiau savo siūlytos dainos (čia tada seniai seniai), bet norėčiau pamatyti tą dainą, parodytą kito žmogaus. Savo nuotrauką tai dainai jau turiu, bet mano situacija kita, todėl norėtųsi ir kito žmogaus variantą pamatyti. Gal kas norite papildomo namų darbo?