Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 04 16, 14:31)
Aha su viena musu fotografe jau susirasiau. Bet manau, jeigu atsirastu daugiau, gali ir daugiau fotografuoti. Svarbu fotografai tarpusavy sutartu. Geguzes 24 viesasis gynimas. Tai ta diena ir butu galima su manim pasidarbuot.  biggrin.gif

Sorry, kad susimaisiau del men. Birzelio 3 iteikimas.   smile.gif

Deja, darbo diena man netinka wink.gif
Atsakyti
Vis dėl to nelaukiau savo modelio, nes neaišku kada mano vaikas pasveiks.

Norėjau parodyt kitoj nuotraukoj tarsi garbanas mergaitės, na, bet ką ppadarysi...

Dariau du variantus su apversta nuotrauka ir tokia kokią atsiuntė.

O čia su orginaliu formatu. ?+ Rita Gude
user posted image
Rankas nukirpau von, nes jos kaip ližės doh.gif

Čia apversta nuotrauka Rita Gude + ?
user posted image

Atsakyti
Rita gude, man labai smagiai žiūrisi antrasis variantas smile.gif
Atsakyti
Rita Gude antras variantas man labiau
o aš vis dar teršiu eteri su auto smile.gif))
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 16, 10:56)
Yvette, zadejai kazkam dar parasyti, kas nores i meeta... tai va laika kaip ir nustatem...

Beje gal kas Maggie telefono numeriua turit? Manau irgi noretu, jei laiko tures... smile.gif

aš apie Maggie ir kalbėjau smile.gif Brūkštelėjau jai až, bet jei turit tel. numerį tai skambtelkit.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 14:53)
Vis dėl to nelaukiau savo modelio, nes neaišku kada mano vaikas pasveiks.

Norėjau parodyt kitoj nuotraukoj tarsi garbanas mergaitės, na, bet ką ppadarysi...
Dariau du variantus su apversta nuotrauka ir tokia kokią atsiuntė.

Man labiau patiko pirmas variantas, nors biški sviestas sviestuotas. Spalvos ir linijos puikiai atitaikytos.

Dėl Dalyja koliažo... Man iškilo klausimas, KODĖL daryti koliažą, kuris prieštarauja savo įsitikimams? Nesakau, kad tai gerai ar blogai, man tik įdomu kodėl?

Dėl atrodo Yvettes pasiūlymo daryti koliažus, kurie sukuria istoriją: manau, tai kiek per sunki užduotis. Juk dabar, gavus vieną nuotrauką - jau pakankamai sunku atitakyti spalvas, atspalvius ir tekstūras, o jei dar prie viso to ir istoriją su panašiais (atitaikytais) daiktais daryt? Manau, tokie koliažai yra vieno žmogaus darbas.

Bet kokiu atveju, dėl "istorijos sukūrimo" - norėčiau pasimokyti fotoreportažo stiliaus. Bet - nežinau net nuo ko pradėti... Gal kas norėtų pasimokyti kartu? Išsirinkumėme temą (pvz. mano rytas, arba mano pasivaikščiojimas, arba aš gaminu pietus arba dar ką paprasto), sukurtume reportažus, ir po to palygintumėme ir aptartumėme. Pvz: aš pasirinkau šias nuotraukas, nes... O tavo reportaže man trūksta tokios ir tokios nuotraukos ir pan. Kažkodėl manau, kad darant dviese (ar daugiau) būtų lengviau atsekti galus, nei kad pats padarei, pats pamąstei... Ir iš viso - kiek nuotraukų skaitosi reportažas?

Dėl dainų čia vėl kalbėjot. Taip ir nesulaukiau savo siūlytos dainos (čia tada seniai seniai), bet norėčiau pamatyti tą dainą, parodytą kito žmogaus. Savo nuotrauką tai dainai jau turiu, bet mano situacija kita, todėl norėtųsi ir kito žmogaus variantą pamatyti. Gal kas norite papildomo namų darbo?

Atsakyti
Ačiū, merginos, man irgi antras geriau.

Pirmojo, su nepakeistu formatu apkeičiau puses, tebūnie, kaip yra taip.
user posted image

Vienintele, man pirmasis geriau, nei antras 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(green_tea @ 2011 04 16, 16:12)
Dėl dainų čia vėl kalbėjot. Taip ir nesulaukiau savo siūlytos dainos (čia tada seniai seniai), bet norėčiau pamatyti tą dainą, parodytą kito žmogaus. Savo nuotrauką tai dainai jau turiu, bet mano situacija kita, todėl norėtųsi ir kito žmogaus variantą pamatyti. Gal kas norite papildomo namų darbo?

Aš irgi nesulaukiau, bet pažadėjo, kad padarys smile.gif

Na, duokš. Man tą dainą. Padarysiu rytoj.
Neoficialių dainų turiu, vienos nepavyko pagaminti, nesinori bet ko. Tai ir su tavim bijau, kad neįstengsiu. na, bet dafai, surizikuojam blush2.gif

Dėl sviesto svietuoto, aš taip ir įivaizduoju koliažą doh.gif Kad turi būti bent kažkas iš to paties biggrin.gif Printinau tą drugelį, vogiau tuos stagarus iš laiptinės, atitaikinėjau, ir visai pataikiau spalviškai - tokia ir tebuvo mano pačios PIRMINĖ užduotis.
Na, o originaliau nebedariau, nes nežinau turėsiu aš tas sąlygas kitą savaitę ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 16 balandžio 2011 - 16:22
Tiesa, dar klausimas keliaujantiems: ką fotografuojat ir ko ne, kokias akimirkas įamžinate ir kokių ne? Juk artėjau jau kelionių sezonas, reikia pasiruošti. Gal kas žino gerų straipsnių ta tema? Aš šiaip patarimų iš patirties? Kelionėse fotiką visada turiu po ranka, bet... iki šiol gaila, kad pvz netriu nuotraukos, kaip mes valėmės dantis ant skardžio ir spjaudėm dantų pastą 30 metrų žemyn, į vandenyną. O juk ir darėm, ir fotikas pašonėj kabėjo, o nuotraukos nėra - kodėl? Ir tokių "prarastų" kadrų begalės. Atrodo grįžti namo, padarai išvadas, iškeliauji vėl, grįžti, o prarastų kadrų vėl kalnas. Kodėl? Ką daryti, kad to išvengti? Ech...
Atsakyti
Yvette, mielas sunaus portretukas per sali. Malonus toks rukelis smile.gif

Akasha, sveikinu del dienos geriausios foto

Rita Gude narciziuku visom nuotraukytem kiek sviesumo truksta. Siaip faina ideja su kibiru. Man pirmoji idomi, treciojoje kibiro fonas idomiai ziurisi smile.gif

Zirzes foto jau nebematau :/

dosa,Grazus pankuojantys medeliai ruke.

Laukine25,tavo ziedeliu foto labiausiai traukia demesi neiprastomis akiai vazelemis smile.gif

O del nuotaikos... Nezinau, man kvepia tavo nuotraukos vaikiskumu, svelnumu, zaismingumu..., o tavo blogas labai faina siluma... Tiesiog zinau, kad uzeina tokie etapai, kad kai kazka pasieki, nebepatenkintas esi vel, reiskia ateina laikas vel save bandyti naujai, uzsibrezti naujus tikslus ir vel ieskoti kas dziugina (o mokymasis kazko naujo - dziugina) arba tiesiog truputi pailseti, atsikvepti ir i savo kuryba paziureti kiek is salies...

Ei, ateina, pavasaris! Kas dien bus linsmiau, fotkinti galima bus persikelti i lauka, kur galima bus ieskoti naujo ikvepimo, spalvu, sviesos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 16:19)
Ačiū, merginos, man irgi antras geriau.
Pirmojo, su nepakeistu formatu apkeičiau puses, tebūnie, kaip yra taip.
Na, duokš. Man tą dainą. Padarysiu rytoj.
Neoficialių dainų turiu, vienos nepavyko pagaminti, nesinori bet ko. Tai ir su tavim bijau, kad neįstengsiu. na, bet dafai, surizikuojam  blush2.gif

O, su pakeistomo pusėm dar geriau žiūrisi thumbup.gif

Išsiunčiau dainą, smagaus klausymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 16, 16:27)
O, su pakeistomo pusėm dar geriau žiūrisi thumbup.gif

Išsiunčiau dainą, smagaus klausymo biggrin.gif

Nu žiauriai sunku realizuot iškart gimusias idėjas, čia tai faktas, kad nepavyks doh.gif Bet dėl paprastesnio varianto teks dėl tavęs ryt pakeliaut lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 16 balandžio 2011 - 16:30
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 16, 14:20)
šiandien vel bandžiau auto daryt, pradžiai
vakare kai vaikai sumigs gal dar ka rasiu idėti smile.gif)) ir paskaityt kas čia naujo

Iš manęs patarėja portretų klausimais baisiai nekokia, ale man ta balta "užuolaida-siena" kiek per daug kadro užima. Tiek pirmam, tiek antram variante blush2.gif
Atsakyti