Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 16, 11:13)
wub.gif
oo, Akasha, kaip gerai kad parašei apie tai. Gal gali plačiau apie tai? Kažką esu girdėjusi, kad uždeda ant objektyvo žiedus ir galima labiau iš arti fotkint?
Gal gali pasakyti, kur gauti tokių žiedų? Kokių ieškoti, ant kokio objektyvo jie dedami?

Macro rings, tai vadinasi... Ebaijuj daug tokiu daiktu... dedasi jie tiesiai ant aparato ir tada objektyvas... su jais galima tik is arti makro daryti, i tolesnius objektus nesufokusuosi... bet pasizaidimui idomus daiktas...

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 16, 15:20)
šiandien vel bandžiau auto daryt, pradžiai

Man sitas auto labai patinka... nuotaika graziai perteikta, taciau tas baltas krastas su uzuolaidom kiek erzina... na tamsioji nuotraukos dalis atrodo neproporcingai istempta...

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 15:53)
Vis dėl to nelaukiau savo modelio, nes neaišku kada mano vaikas pasveiks.
Čia apversta nuotrauka Rita Gude + ?
user posted image

Labi fainas koliaziukas... spalviskai ir t.t., kaip vieno zmogaus darbas... bet pacios istorijos as cia nelabai izvelgiu blush2.gif Bet cia pas mane su vaizduote kartais nekas...

QUOTE(Yvette @ 2011 04 16, 16:58)
aš apie Maggie ir kalbėjau  smile.gif  Brūkštelėjau jai až, bet jei turit tel. numerį tai skambtelkit.

Nu va ir neturiu numeriuko... Bandysiu FB pagauti smile.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 16, 19:01)
kad daug cia netauskeciau veltui, idedu nuotraukyte kritikai. lb patiko foto su atspindziais, tai si karta padariau visa serija tokiu  blush2.gif smile.gif kaip jum si? ar gerai ziurisi? kaip j/b? vis pakomentuojat, kad negerai verciu i j/b, bet sikart man atrodo visai gerai gavosi  ax.gif

Vertimas jb jau gerai visai ziurisi... Kadravimas gal nelabai... na ta ranka is arti nelabai kaip atrodo, bet cia tik man gal kliuva... Na buciau kiek is toliau toki kadra darius...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 16, 18:26)
Labi fainas koliaziukas... spalviskai ir t.t., kaip vieno zmogaus darbas... bet pacios istorijos as cia nelabai izvelgiu  blush2.gif  Bet cia pas mane su vaizduote kartais nekas...

Che, aš siekiau būtent vieno daikto dviejų nuotraukų skirtingų rakursu. Istoriją aš suprantu kaip vienas laiko tarpas ir kitas laiko tarpas. Tarkime yra puokštė rankose ir pamerkta puokštė. Arba puokštė iš arčiau ir puokštė iš toliau (priėjus, čia gi laikas, o laikas tai istorija biggrin.gif )
Net jei kalbam apie to daikto ar subjekto istoriją, galiu patikinti, kad ir čia galima įžvelgti istoriją ( lotuliukas.gif ) - puokštė ir šalia jos nuotrauka - įamžinusį tą puokštę (arba greičiau progą, kurios pavidalas puokštė).
Žodžiu, čia vėl kišasi metafizika, nematai, vadinasi kitaip abidvi įsivaizduojam biggrin.gif Ačiū Tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 16 balandžio 2011 - 18:32
[quote=Rita Gude,2011 04 16, 18:17]

Vanilla, man patinka, šaunuolė. Viršus gal blaško, lubų ar ko ten, arba norisi daugiau, bet man tik tiek

Dekui wink.gif

[quote=Akasha,2011 04 16, 18:26]

Vertimas jb jau gerai visai ziurisi... Kadravimas gal nelabai... na ta ranka is arti nelabai kaip atrodo, bet cia tik man gal kliuva... Na buciau kiek is toliau toki kadra darius...
[/quote]
Aciu wink.gif o man ta ranka nekliude, atvirksciai kazkaip zaismingai atrode g.gif bet tu teisi, turbut is toliau, tikrai geriau atrodytu wink.gif isvis buvo sunku rast kampa is kurio nufotografuot, kad ir pati i kadra neilisciau lotuliukas.gif , kad visokie pasaliniai daiktai neatsispindetu veidrody ir pan smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 19:31)
Che, aš siekiau būtent vieno daikto dviejų nuotraukų skirtingų rakursu.  Istoriją aš suprantu kaip vienas laiko tarpas ir kitas laiko tarpas. Tarkime yra puokštė rankose ir pamerkta puokštė. Arba puokštė iš arčiau ir puokštė iš toliau (priėjus, čia gi laikas, o laikas tai istorija biggrin.gif )
Net jei kalbam apie to daikto ar subjekto istoriją, galiu patikinti, kad ir čia galima įžvelgti istoriją (  lotuliukas.gif ) -   puokštė ir šalia jos nuotrauka - įamžinusį tą puokštę (arba greičiau progą, kurios pavidalas puokštė).
Žodžiu, čia vėl kišasi metafizika, nematai, vadinasi kitaip abidvi įsivaizduojam  biggrin.gif  Ačiū Tau  4u.gif

Nu va gerai, kad paaiskinai, kaip tu matai istorija... Dabar ir as busiu gudri ir visai kitaip viska interpretuosiu smile.gif Cia tikriausiai visi skirtingai mato lotuliukas.gif O siaip dar karta pagirsiu, kad man begalo grazu 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 16, 19:37)
Aciu wink.gif o man ta ranka nekliude, atvirksciai kazkaip zaismingai atrode  g.gif  bet tu teisi,  turbut is toliau, tikrai geriau atrodytu wink.gif isvis buvo sunku rast kampa is kurio nufotografuot, kad ir pati i kadra neilisciau lotuliukas.gif , kad visokie pasaliniai daiktai neatsispindetu veidrody ir pan smile.gif  doh.gif

Kalusyk, o kada daugiau parodysi... as kiek pastebejau geriausius perliukus tu visada slepi... greit rodai daugiau smile.gif

Ir beje ka rytoj veiki? I meeta nenori? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 16 balandžio 2011 - 18:41
QUOTE(Akasha @ 2011 04 16, 18:39)
Nu va gerai, kad paaiskinai, kaip tu matai istorija... Dabar ir as busiu gudri ir visai kitaip viska interpretuosiu smile.gif Cia tikriausiai visi skirtingai mato  lotuliukas.gif  O siaip dar karta pagirsiu, kad man begalo grazu  4u.gif  mirksiukas.gif

Oi ačiū 4u.gif
Ar Jums taip nebūna, kad tik po kurio tai laiko pasidaro gražu ar visai nieko?
Pvz šitos serijos nuotraukas ištryniau visas, nepalikau anei vienos, kad pvz galėčiau pasilikti bent vieną.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 19:41)
Oi ačiū  4u.gif 
Ar Jums taip nebūna, kad tik po kurio tai laiko pasidaro gražu ar visai nieko?
Pvz šitos serijos nuotraukas ištryniau visas, nepalikau anei vienos, kad pvz galėčiau pasilikti bent vieną.

O dabar paaiskink, kodel istrynei?
Manau, kad buvo idomiu geru kadru, o tu istrynei... Kodel? unsure.gif Nu gi gal kada kur prisireiks... kaip interjero detales, koliazui ar kokiam atvirukui...
Niekada netrinu darbu kurie nors kazkuom idomus ar grazus... g.gif

Beje jei atrodo negrazu, tai pasilieku viska bent kokiai savaitei.. nes po keliu dienu gali visai kitaip ziuretis...
Is senu fotosesiju, po kokiu keliu menesiu esu tokiu perliuku iskrapscius, kad pati nesupratau, kodel pries tai nemaciau..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 16 balandžio 2011 - 18:45
QUOTE(Akasha @ 2011 04 16, 18:44)
O dabar paaiskink, kodel istrynei?
Manau, kad buvo idomiu geru kadru, o tu istrynei... Kodel?  unsure.gif  Nu gi gal kada kur prisireiks... kaip interjero detales, koliazui ar kokiam atvirukui...
Niekada netrinu darbu kurie nors kazkuom idomus ar grazus...  g.gif

Žinau, ir kas svarbiausia buvo nelengva pasiruošti. Nežinau kodėl. Pasirodė, kad man jų nereikia. O dabar žiūriu į tą kur be manęs, ir tikrai patinka, turėčiau bent vieną pavyzdį normalaus dydžio. O dabar nė vieno. Kitą kart reikės pamąstyt. reikės ir man taip daryti, palikti kuriam laikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 16 balandžio 2011 - 18:47
QUOTE(Akasha @ 2011 04 16, 18:41)

Kalusyk, o kada daugiau parodysi... as kiek pastebejau geriausius perliukus tu visada slepi... greit rodai daugiau smile.gif

Ir beje ka rytoj veiki? I meeta nenori?  smile.gif

kad istryne mano parasa ir parase, kad negalima cia reklamuot savo blogu smile.gif tai ir sedziu visus grozius ir baisybes giliai uzslepus tongue.gif
o del meeto, labai aciu uz kvietima smile.gif 4u.gif bet jau kaip ir suplanuota rytdiena, o be to, juostinuko neturiu smile.gif as dar skaitmenos neperpratau, tai juosta man isvis kosmosas biggrin.gif
Atsakyti
tai, kad įeit į profilį tereikia, yra tie adresai biggrin.gif

Yra naujų pagaliau nuotraukų, bravo kai kurios, spaudžiu dešinę drinks_cheers.gif

va, akashai numesiu lotuliukas.gif http://olgosfotografija.blogspot.com
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 16, 19:46)
kad istryne mano parasa ir parase, kad negalima cia reklamuot savo blogu smile.gif tai ir sedziu visus grozius ir baisybes giliai uzslepus tongue.gif
o del meeto, labai aciu uz kvietima smile.gif 4u.gif  bet jau kaip ir suplanuota rytdiena, o be to, juostinuko neturiu smile.gif as dar skaitmenos neperpratau, tai juosta man isvis kosmosas biggrin.gif

lotuliukas.gif Va cia tai geras smile.gif O kodel negalima reklamuoti savo pamegto uzsiemimo... tai ne reklama... o tik pasidalinimas tuo ka darai... gi ne uz pinigus teikiamas paslaugas reklamuoji smile.gif

O meetas ne tik juostinikams, jei ka smile.gif... Siaip susitikimas su merginom smile.gif Tai va jei kas dar nusprendet del to neiti, tai persigalvojimui dar laiko yra... O tai meetinsimes po to dviese su Dylaja biggrin.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 19:48)
tai, kad įeit į profilį tereikia, yra tie adresai biggrin.gif

Yra naujų pagaliau nuotraukų, bravo kai kurios, spaudžiu dešinę  drinks_cheers.gif

va, akashai numesiu  lotuliukas.gif http://olgosfotografija.blogspot.com

Dekui, kad pasidalinai... Tikrai visai neblogu darbeliu yra smile.gif.... As sendien po lakstymo po miskus aptingus labai tai net po profilius neturiu jegu landziot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 16, 18:58)

Dekui, kad pasidalinai... Tikrai visai neblogu darbeliu yra smile.gif.... As sendien po lakstymo po miskus aptingus labai tai net po profilius neturiu jegu landziot  ax.gif
Čia vanillos, jeigu ką, kad nesuprastumei klaidingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 18:48)

Yra naujų pagaliau nuotraukų, bravo kai kurios, spaudžiu dešinę  drinks_cheers.gif

Labai smagu, kad kazkas patiko wub.gif aciu 4u.gif

Akasha, na forumas nori uzsidirbt pinigeliu ir turbut taip skatina susikurt atskira savo paslaugu tema smile.gif

Aciu uz mano darbu ivertinima wink.gif
Atsakyti