Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 16, 13:20)
šiandien vel bandžiau auto daryt, pradžiai

Visai fainiai, gal šiek tiek man tų baltų užuolaidų per daug, labiau norėtųsi kairės pusės.

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 16, 14:45)
o aš vis dar teršiu eteri  su auto smile.gif))

spalvota irgi graži

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 15:19)
Pirmojo, su nepakeistu formatu apkeičiau puses, tebūnie, kaip yra taip.

va šitas liuks variantas. Patinka, tikrai kaip to paties žmogaus fotografuota -super

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 16, 17:01)
kad daug cia netauskeciau veltui, idedu nuotraukyte kritikai.

man patiko tas atspindys, net nežinau daugiau ką ir pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 16 balandžio 2011 - 19:16
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 16, 17:46)
kad istryne mano parasa ir parase, kad negalima cia reklamuot savo blogu smile.gif tai ir sedziu visus grozius ir baisybes giliai uzslepus tongue.gif

tikrai, gaila kad ištrynė..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 16, 19:10)

man patiko tas atspindys, net nežinau daugiau ką  ir pasakyt  biggrin.gif

O daugiau nieko ir nereikia tongue.gif aciu, man lb malonu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 11:49)
  taip garsiai sumykiau, nu  taip rūžavai mmmmmm

hihihi.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 16, 15:20)
šiandien vel bandžiau auto daryt, pradžiai

graziai wub.gif tik man ta balta per daug masyvi puse blush2.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 16, 16:45)
o aš vis dar teršiu eteri  su auto smile.gif))

thumbup.gif
QUOTE(green_tea @ 2011 04 16, 17:21)
Tiesa, dar klausimas keliaujantiems:
iki šiol gaila, kad pvz netriu nuotraukos, kaip mes valėmės dantis ant skardžio ir spjaudėm dantų pastą 30 metrų žemyn, į vandenyną. Ką daryti, kad to išvengti?

Vienam is jusu buti nesivalius dantu tongue.gif ir paparacinti lotuliukas.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 16, 19:17)
jaučiu kokia nors vaikystės trauma, labai bjaurią pradinėj klasėj mokytoją turėjau, buvau labai gabi, bet išsiblaškiusi siaubingai, mane visai ten ujo,

blink.gif
koliazas vykes thumbup.gif

del mano nuotraukos su ziedais ant vaikucio kojyciu pirstuku...aciu uz komentarus ir kritika cool.gif supratau, kad nepataikiau g.gif o Dosa dar taip "skambiai" apibudino blink.gif supratau, kad mainuose jau tikrai dar nedalyvausiu schmoll.gif dar nepribrendau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 16 balandžio 2011 - 20:41
visą diną bandžiau perskaityt ka rašėt, tai paklode jaučiu gausis iš mano komentarų smile.gif
gotte visai patinka man

Laukine25 gražiai žiūrisi

pandre nesižiūri man su vaikiuko kojomis ir žiedais, idėja gan ydomi, gal kitokiu kampu jei būtu geriau žiūrėtusi

dosa kol neturėjau pultelio dariau be jo ir gaudavosi, bet su pulteliu daug paprasčiau tongue.gif

Yvette smagu kad patiko, dėl spalvotos toks užmanymas buvo, bet iš komentarų supratau kad nelabai gal vykes, reiks dar pabandyti pakarpyti pagal jūsų patarimus. O jb turiu ir spalvota, imesiu vėliau. Dėl užuolaidų tai man kažkaip kaip tik jos tinka(spalvotoj). Apskritai kuo toliau tuo labiau isitikinu kad mano namuose nėra normalaus kampelio fotkinimui doh.gif

Akasha
dėkui už komentarus pabandysiu dar kitaip padėliot kad tos užuolaidos nebūtu, nors specialiai taip fotkinau man kažkaip atrodo kad jos turįjo tikti tongue.gif, bet turbūt klydau

dosa
smagu kad patiko, dėl užuolaidu jau supratau bandysiu taisyti, bet dar nežinau kuris varianats man labaiu patiks tongue.gif
Atsakyti
Pandre, aš tikrai nenorėjau įžeisti ar panašiai... labai atsiprašau už tokį savo išsireiškimą, net pačiai dabar labai gėda..... bus ir man pamoka, kad nešnekėt nesąmonių.
Labai gaila, kad tapi įžeidžiau, pasakiau neapgalvotai, dar kartelį atsiprašau.... 4u.gif
Man tavo nuotraukos kai tik labai patinka, na, bet išsprūdo toks liapsusas ir viskas.... fool.gif
O dėl mainų, tai tu nekreipk dėmesio į mano sapaliones, gerai?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 16, 21:50)
pandre nesižiūri man su vaikiuko kojomis ir žiedais, idėja gan ydomi, gal kitokiu kampu jei būtu geriau žiūrėtusi

dauguma taip nubalsavot, tai gal is tiesu nesiziuri doh.gif
o tavo suknele kokia grazi pirmoje nuotraukoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 16, 19:04)
Akasha, na forumas nori uzsidirbt pinigeliu ir turbut taip skatina susikurt atskira savo paslaugu tema smile.gif

Kažin smile.gif Norėjau susikurti temą. Niekas nereaguoja į laiškus...Nelabai čia kam rūpi užsidirbti. Aktualiau uždrausti parašus nesigilinus į turinį smile.gif Tikriausiai tam, kad atrodytų jog kažkas vyksta g.gif
Atsakyti
As kaip tycia pries kelias dienas noredama isfotografuot juostele padariau tokia nediduke istorija.Labai idomu nuomone,ar susideda kazkas?Gal kazko truksta,kazko per daug.O gal isvis nieko gero.Beje nuotraukos netiesintos specialiai mirksiukas.gif Nieko ypatingo,tik...

Apie akvariumo valyma...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Be to gal cia idomu tik man vienai,nes jokio didelio veiksmo kaip ir nevyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 16, 20:56)
o tavo suknele kokia grazi pirmoje nuotraukoje wub.gif

dėkui

Ievukis man 3 ir 5 patiko mirksiukas.gif

dedu foto be užuolaidu, nes daugeliui jos vaizda gadino, ar geriau?
user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 16, 22:50)
dėkui

Ievukis man 3 ir 5 patiko mirksiukas.gif

dedu foto be užuolaidu, nes daugeliui jos vaizda gadino, ar geriau?

Man gražu, net labai mirksiukas.gif ir suknelės nerealios!!! Pati gal siuviesi? mirksiukas.gif

Apie Ievukio nuotraukas jau flickre pasisakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
oi,kiek nuotrauku, na net neturiu kada visas sukomentuoti,pasakysiu, kad jus visos saunuoles mirksiukas.gif
o del meet'uko ryt, as bandysiu jungtis, bet negarantuoju, kad busiu ax.gif Akasha, jeigu turi,prigriebk ir del manes viena juostele blush2.gif

tiesa, i Flickeri ikeliau deserto foto, viena is ju dalyvauju tokiam konkursely, ax.gif gal ka laimesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 16 balandžio 2011 - 22:01