merginos
 koleges gimtadienis ir as ka tik sukirtau varskes torto diiiidely gabala
 koleges gimtadienis ir as ka tik sukirtau varskes torto diiiidely gabala  nu kas man pasidare as visai bevale
  nu kas man pasidare as visai bevale  kai tik svarstykles maziau 60kg rodo, as atsipuciu visiskai, susisgrimbu kada buna jau 61
  kai tik svarstykles maziau 60kg rodo, as atsipuciu visiskai, susisgrimbu kada buna jau 61  nervina negaliu. dar pietums turiu varskes kremo su vanile 400indeli, 480kcal. o tortas irgi jauciu koki 500kcal tikrai turejo
  nervina negaliu. dar pietums turiu varskes kremo su vanile 400indeli, 480kcal. o tortas irgi jauciu koki 500kcal tikrai turejo  
  aisku sportuosiu siandien, bet man tas sportas dideles NAUDOS neduoda. Nors sesuo sako, jeigu nesportuotum, tada isvis gal storetum. Bet as needu kaip kiaule tikrai

vakar bendradarbis rekomendavo kokoso alieju pavartoti, sako labai geras daiktas metant svori, aisku nesaukstais kabinti. nuvariau i maxima ale ten tik rafinuotas, reiks ieskoti nerafinuoto, ir meginsiu ryte pries maista gal koki puse arbatinio saukstelio praryti

sian 59.6