Šypsenėlė (:+2012 02 13, 09:58-->
 Šypsenėlė (:+2012 02 13, 09:58-->QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2012 02 13, 09:58)
 Šypsenėlė (: @ 2012 02 13, 09:58)
 Šypsenėlė (: @ 2012 02 13, 09:58)
 Šypsenėlė (: @ 2012 02 13, 09:58) ai, ir man buvo apsirijimo šventė
 ai, ir man buvo apsirijimo šventė  Smagu, kad ne vienai...ir vėl viskas iš naujo
 Smagu, kad ne vienai...ir vėl viskas iš naujo  

Šypsenėlė (:+2012 02 13, 09:58-->
 Šypsenėlė (:+2012 02 13, 09:58--> Šypsenėlė (: @ 2012 02 13, 09:58)
 Šypsenėlė (: @ 2012 02 13, 09:58) ai, ir man buvo apsirijimo šventė
 ai, ir man buvo apsirijimo šventė  Smagu, kad ne vienai...ir vėl viskas iš naujo
 Smagu, kad ne vienai...ir vėl viskas iš naujo  

Kadangi rytoj labai anksti isskubesiu i darbeli , tai nutariau siandien pasveikinti siu namuciu mergaites su Sv. VALENTINO dienele
 Kadangi rytoj labai anksti isskubesiu i darbeli , tai nutariau siandien pasveikinti siu namuciu mergaites su Sv. VALENTINO dienele   
   , jei neturetumem mes Valentinu tai kazi ar siektumem mes savo bendru tikslu
 , jei neturetumem mes Valentinu tai kazi ar siektumem mes savo bendru tikslu   (nors
 (nors  ) Siandien galim truputeli save palepinti
 ) Siandien galim truputeli save palepinti   , na mazumele..
 , na mazumele..  bet jau nuo kito ryto stojam visos grieztai i kudejimo trasa
 bet jau nuo kito ryto stojam visos grieztai i kudejimo trasa   Sakau gal issirenkam kokia diena sveriames , matuojames ,tada turesim uz ka pasidziaugt , o ka gal ir pabart
 Sakau gal issirenkam kokia diena sveriames , matuojames ,tada turesim uz ka pasidziaugt , o ka gal ir pabart  kaip jus manot ?gal kokiu pasiulymu turit
 kaip jus manot ?gal kokiu pasiulymu turit   Mergaites jus tikrai nusipelnet po balioneli
 Mergaites jus tikrai nusipelnet po balioneli   Rubinei
 Rubinei   Bjaurybei
 Bjaurybei   Chamiciok
 Chamiciok   Gerai
 Gerai   Adanlee
 Adanlee   ...ir visoms mums prijauciancioms
 ...ir visoms mums prijauciancioms   

Va tau
  Va tau   

uz receptuka.
  uz receptuka. 

Aš darbo metu išgeriu max 4 puodelius arbatos, bet darbas vyksta su ištisiniais palakstymais į WC, gerai, kai kabinete su popieriais reikia dirbti, o jei su žmonėmis
  Aš darbo metu išgeriu max 4 puodelius arbatos, bet darbas vyksta su ištisiniais palakstymais į WC, gerai, kai kabinete su popieriais reikia dirbti, o jei su žmonėmis  . Ar man kažkas su pūsle, ar čia jau su amžiumi, bet kiek pamenu visados taip buvo. Žodžiu, normaliai gerti galiu tik namie ir tai jei neplanuoju niekur eiti, nes kitu atveju ryte išgėrus vandens, išvažiuodama nueinu į tuliką, o bazėje (man iki jos max 15 min.) lekiu tekina vėl į WC
 . Ar man kažkas su pūsle, ar čia jau su amžiumi, bet kiek pamenu visados taip buvo. Žodžiu, normaliai gerti galiu tik namie ir tai jei neplanuoju niekur eiti, nes kitu atveju ryte išgėrus vandens, išvažiuodama nueinu į tuliką, o bazėje (man iki jos max 15 min.) lekiu tekina vėl į WC  

nors ir aš nelabai ją švenčiu, va mano vaikai jau švenčia, bet gavau gėlių iš MB, tai gal reiks vėliau kokio šampano ir išgerti.
 nors ir aš nelabai ją švenčiu, va mano vaikai jau švenčia, bet gavau gėlių iš MB, tai gal reiks vėliau kokio šampano ir išgerti.  

,kazkas cia taip sake,tik neatsimenu kuri "begede" drauge.
 ,kazkas cia taip sake,tik neatsimenu kuri "begede" drauge.  

Mat vyrui negalima alkoholio po operacijos tai nusprendem ir negriesyti.
  Mat vyrui negalima alkoholio po operacijos tai nusprendem ir negriesyti. Tik siaip jau reiketu siek tiek pietus pakeisti. Pasirinkti pietums kose kokiu nors kruopu su darzovem, salotom,su slakeliu aliejaus. O vakarienei valgyti virta,ar garinta mesyte,zuvi ar varske,kiausinius,kad butu baltymu. Kai valgiarastis ilga laika nera kaitaliojamas tai organizmas prie to pripranta ir svoris kuri laika nejuda. O gal kartais turi skydliaukes problemu? Tu esi jauna, taigi turetu svoris pajudeti. Tik reikia kantrybes. O dviratuko nebijok uzdedama siek tiek sunkesniu pavaru. Raumenys formuojasi,ryskeja, o uzaugint jiems reikia pragarisko darbo,taigi nebijok tikrai mindama dviratuka raumenu neuzauginsi. Tam reikalingas labai didelis treniruojamo kuno kompleksas treniruokliu
 Tik siaip jau reiketu siek tiek pietus pakeisti. Pasirinkti pietums kose kokiu nors kruopu su darzovem, salotom,su slakeliu aliejaus. O vakarienei valgyti virta,ar garinta mesyte,zuvi ar varske,kiausinius,kad butu baltymu. Kai valgiarastis ilga laika nera kaitaliojamas tai organizmas prie to pripranta ir svoris kuri laika nejuda. O gal kartais turi skydliaukes problemu? Tu esi jauna, taigi turetu svoris pajudeti. Tik reikia kantrybes. O dviratuko nebijok uzdedama siek tiek sunkesniu pavaru. Raumenys formuojasi,ryskeja, o uzaugint jiems reikia pragarisko darbo,taigi nebijok tikrai mindama dviratuka raumenu neuzauginsi. Tam reikalingas labai didelis treniruojamo kuno kompleksas treniruokliu  Geriausia kai penkias minutes mini lengvai,penkias sunkiai ir vel atleidi pavara. Deginti riebalus kuna pradeda po 20minimo minutes,nes tik tada apsyla visas kunas.Kai stangreja raumenys,greiciau dega riebalinis audinys. Kuo daugiau raumeninio audinio,tuo greitesne medziagu apykaita. Pagal savo oraganizma nusistatyk kada geriausia tau sportuoti. Geriau vakare daryti viska ir minti dviratuku ir bodyfleksa.O pojo tik vanduo,liesos pasukos,ar liesa varskyte. Na zodziu klausk jei ka nors neiaiskiai parasiau, visos problemos iveikiamos
 Geriausia kai penkias minutes mini lengvai,penkias sunkiai ir vel atleidi pavara. Deginti riebalus kuna pradeda po 20minimo minutes,nes tik tada apsyla visas kunas.Kai stangreja raumenys,greiciau dega riebalinis audinys. Kuo daugiau raumeninio audinio,tuo greitesne medziagu apykaita. Pagal savo oraganizma nusistatyk kada geriausia tau sportuoti. Geriau vakare daryti viska ir minti dviratuku ir bodyfleksa.O pojo tik vanduo,liesos pasukos,ar liesa varskyte. Na zodziu klausk jei ka nors neiaiskiai parasiau, visos problemos iveikiamos  
  Lieknesim kartu,bus linksmiau. Jei nori pasikalbeti ir artimiau susipazinti, man i AZ brukstelek savo telefono numeriuka ir paplepesim, o kas ten zino gal ir kaimynes esam
 Lieknesim kartu,bus linksmiau. Jei nori pasikalbeti ir artimiau susipazinti, man i AZ brukstelek savo telefono numeriuka ir paplepesim, o kas ten zino gal ir kaimynes esam  Panevezys mazas
  Panevezys mazas  

o gal issigalvoju, nes buna ir taip
 o gal issigalvoju, nes buna ir taip  , gal tiesiog isslinko, ir nespejo uzaugti.sian issiploviau galva, jau nebegaliu tos surasti, gal ir juokinga is salies, bet man tai ne
 , gal tiesiog isslinko, ir nespejo uzaugti.sian issiploviau galva, jau nebegaliu tos surasti, gal ir juokinga is salies, bet man tai ne  

o gal issigalvoju, nes buna ir taip
 o gal issigalvoju, nes buna ir taip  , gal tiesiog isslinko, ir nespejo uzaugti.sian issiploviau galva, jau nebegaliu tos surasti, gal ir juokinga is salies, bet man tai ne
 , gal tiesiog isslinko, ir nespejo uzaugti.sian issiploviau galva, jau nebegaliu tos surasti, gal ir juokinga is salies, bet man tai ne  

Aš dukrai, kai slinko plaukai ir labai prakaitavo vedžiau irgi darytis
 Aš dukrai, kai slinko plaukai ir labai prakaitavo vedžiau irgi darytis  

Tai bus papildomas uzsiemimas, ir su kuo i lauka palakstyti. 15metu turejom suni bokserio veisles.Po jos mirties kazkaip ilgai nesinorejo nieko,ilgai gedejau, o dabar subrendau vel meilei
  Tai bus papildomas uzsiemimas, ir su kuo i lauka palakstyti. 15metu turejom suni bokserio veisles.Po jos mirties kazkaip ilgai nesinorejo nieko,ilgai gedejau, o dabar subrendau vel meilei  Tik si karta rinkausi is mazu suniuku veisles,jorksyru terjere,tai vat mano tai mergytei menesiukas,ryt vaziuosiu lankyti
 Tik si karta rinkausi is mazu suniuku veisles,jorksyru terjere,tai vat mano tai mergytei menesiukas,ryt vaziuosiu lankyti