Migle, as seip maitinuosi dabar kaip zveris

del to ir ataugo tie keli kilai

siandien va nutariau laikytis dietos, visa diena praderiau vandeni tik, ir grikiu uzkandau ir kuom tai baigesi? grizo sese is darbo ir pamaitino mane

sokoladas, sumustiniai

seip is tikruju manau, kad va taip zaidziant,kad viena diena dieta kita diena nebe, tikrai nepades, o tik save kankinsist. as is tikro nebepamenu kaip tas svori numeciau visa, tik zinau , kad nuo 85 iki 76 kilu ziauriai greit nukrito, uzteko tik porcijas sumazint. va siandien pameginsiu tiek prisivalgius, bent nuo 6 nevalgyt

turet pavykti. o seip manau per prievarta nenumesit nieko. turi ateiti laikas kada organizmas nepriims maisto ir neprasys, nes va taip, kad ziuret i sokolada, jo noret ir nevalgyt, nieko gero nezada. kada reikes organizmui, kad sumazintumet apimtys tada jus jas be vargo sumazinsit

as jau pora menesiu kankinuosi bandydama atsikratyti tu nelemtu priaugtu kg, o kaip nesigauna taip nesigauna, reiskiasi nereikia

va laukiu pavasario tai vel begiot pradesiu, nes begimas padeda! nebutina begti greitai, as pvz begiodavau taip, kad mane pralenkdavo einantis zmogus, bet po menesio laiko kiekviena diena taip lakstydama mazdaug pusantros valandos, patikekit kokia figura buvau pasidarius! bet va nustojau begiot, pradejau dirbti, nebeliko laiko begimui. labai tikiuosi, kad kai istirps pas mane sniegas ir rytais bus sviesu tikrai vel pradesiu taip begiot ir iki vasaros parodysiu ka pasiekiau, nes jau zinau, kad imanoma net sitaip begiojant pasiekti geru rezultatu