Labas rytas merginukes,kaip savaitgalis,kaip pirma savaites dienele? Ka nuveiket,kaip su maistu draugavot? Kiek zinau ir orelis sestadieni buvo labai superinis,pavasariskas.
O siandien apniuke,vakar grizau velai,tai pragulejau,pramiegojau,nuovargis didziulis,nieko apsoliuciai neveikiau. Kelione buvo sunki ir laaaabaaai saldi
Netycia maiselyje issiliejo mano pasukos vaziuojant ir uzpyle visa mano maista,tai teko kelioneje valgyt kolegos valgius ir kavineje,taigi grizau,pasisveriau ir iskarto supratau,kad man kiekvienas nuklydimas eina i kuna,pasunkejau net kilogramu
Va ka reiskia nors trumpam nuklysti nuo nustatyto gyvenimo budo,,,,rukytos desrytes uzvalgiau, saldainiu su kava, bananu,zodziu....jauciuosi bjauriai ir nusivylusi savim. Siandien isgeriau kavos ir kadangi saldytuve beveik nieko nelike man "valgomo",tai eisiu i treniruote,o poto jau pasidarysiu sau sveikus pietus. O nuo saldainiu,tai turbut taip patenkinau savo cukraus poreiki,kad ilgai ju nenoresiu,nes net nupurto nuo minties apie "kazka saldaus"
Gerai, bet koks judejimas yra zmogui labai gerai, nereikia net sporto klubu, nes susitvarkius mityba, krenta svoris ir be to. Bet judejimas suteikia energijos,zvalumo,stiprina kuna. As kai buvo dar maza dukryte,rytais kol ji miegodavo,keldavausi apie 6 ryto ir begiodavau stadione,tada gryzus darydavau pratimukus,gal delto kad jaunesne budavau,bet labai greitai kunas susitvarkydavo,jei tik pamatydavau nereikalingus kilogramus veidrodyje.
Taigi su gera nuotaika,ikvepimu ir judesiu pradedam pirmadieni