Labas rytelis
Sian turiu laisvadieni, tai miegojau iki soties. Atsikeliau devinta, bet paskui uzmigta tokiu skaniu miegeliu iki 11

tai tik neseniai pusryteli suvalgiau. uz lango ziema ziemuze, grazu, smagu, bet tik tol kol nereikia man niekur eiti

pietum zadu keptis vistienos kepeneles, su morku ir cesnaku salotomis, imaisysiu truputi salotinio lieso majonezo, ir burokeliu sriuba, tai srebsiu vakarop
del saldumynu tai man geriau i juos neziureti ir nematyti, nes jeigu paragauju nors viena saldaini, tai po to vieno seka dar kokie 4-5

tai dabar isigudrinau kai labai noriu ko nors saldaus, atsilauziu viena sokolado ta kvadrateli ir ciulpiu is leto, skanu
Papildyta:
[quote=serbentėlė,2012 01 18, 10:35]
Šeštadienį rodys "Bridžitos Džons dienoraštį". Man įdomus šis filmas

, mane įkvepia žygdarbiams. Nors nėra ji ten taip baisiai rubuilė, o tai kaip mane parodytų.....brrrrrr.
man irgi sitas filma patinka. n kartu ziuretas, bet neatsiziuretas
Papildyta:
QUOTE(SANDRI @ 2012 01 18, 11:33)
As daug kartu esu numetusi svory iki norimo, bet tada laaaabai atsipalaiduoju ir sugryzta buve kilogramai per pora savaiciu
Serbentele, nieko sau tavo kelione y darba,
man irgi ta pati problema, tik numetu ir rodos jau sveriu tiek kiek noriu, tada aisku save apdovanoju "skaniu maistu" ir vel parsivelku ta pati svori. ir aplamai jis pas mane labai ziauriai svyruoja, nesuprantu ar cia organizmas kaupia skyscius, nes neimanoma juk per keleta dienu uzsiauginti 1kg
o mano durnas iprotis yra svertis kiekviena diena