[quote=vestinukas,2011 06 18, 18:05]
Sveikutes,
Jungiuosi ir as prie jusu, pasalino man pirmadieni ptiekine sasmauka ir desine skudliaukes puse, priekineje sasmaukoje buvo 3 cm mazgas kuris man pradejo trukdyti ryjimui ant balso krito, desineje puseje buvo keletas mazgeliu del kuriu dar atsakymo nezn , bet tikiuosi ,kad nebus piktybiniai. Operavausi klaipedoj nors gyvenu Kaune, bet kiek issiaiskinau klinikos neturi tokios aparaturos kaip Klaipeda, operavo Salasevicius, del ko ir lenkiu galva, labai saunus gydytojas. Labai sunkiai narkoze pernesiau, bet kita diena isleido mane namo, nors dar pakankamai silna jauciausi, dabar 5 para po operacijos, gal galite kas pasidalinti kaip jautetes po operacijso, man pirma diena kaip jegu yra daugiau tik labai pradejo kakla tempti, tiesa geriu po 50 mg ltyroxino.
Papildyta:
Man taip greit paskyre operacija, penktadieni paskambino daktaras pazystamas ir paklause ar pirmadieni galiu buti Klaipedoj, tai net nespejau sureguoti, beje po operacjos labai skaudejo kaklo nugarinius raumenis pakausi, pasirodo del to kad operacijos metu labai isvercia kakla, man ir butu idomu jei kas smulkiau papasakotu kaip jautetes po operacijos praejus keletai paru.
[/quote
Mane operuot isveze 10.30. Palatoje buvau 14.30.Labai norejau i tualeta,tai keliausi.Kaimyne padejo nueiti,grizau pati. Vakare jauciausi gerai.Neskaudejo nieko,isskyrus operuota vieta. Jautesi verzimas,nes buvo sutine. Ne viena palatoje nesiskunde kaklo nugaros skausmais. Operavo birzelio 1d,o 4 isleido.Savijauta l.gera.Grizus namo issisiurbiau kambarius ir pietus pagaminau. Viskas butu puiku,jei ne balsas. Kadangi balso stygos traumavosi. Dabar lankausi pas LOR klinikose.
Negeriu tiroksino,nes ir pries op negeriau.Pas endokrinologa reikia po men. Gal tada paskirs.Bet vistiek po kraujo tyrimu. O Jums liepe po op gerti tiroksina?