Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XV

QUOTE(auste10 @ 2011 04 19, 22:45)
Sveikos,
Aš ir jungiuosi prie jūsų. Mane operavo vasario gale. Operaves chirurgas jodo terapijai pas Baranauska liepe atvykt geguzes 6 d., o pries tai 3 savaites negert hormonu ir jodo preparatu. Kaip patartumete, ar reikia pas Baranauska dar pries geguzes 6 d. nueit? Ar tik geguzes 6 d. ir keliaut?

sveika, aisku, jei turi laiko, reiketu pasiskaityti man rodos praeita ir dar praeita tema,
tokia Joviteleb, dar kelios, kurios turejo ne viena jodo terapija,
jos dar laikydavosi antijodines dietos 2 savaites iki jodo
paskutiniu metu retai jos beuzeina,
man atrodo, kad skambink i registratura ir susizinok visas smulkmenas,
gaila, kad negaliu daugiau kuom padeti
sekmes ir laikykis:)
Atsakyti
Labas visoms,
Su artėjančia pavasarine švente visas 4u.gif
Palinkėsiu geros nuotaikos, stiprybės , o svarbiausia geros sveikatėlės.

Teisingai maskatukas pastebėjo, retai mes be užsukam čia. Tačiau darbas darbą veja ir to laiko nebelieka. Šiandien prasitęsiau neįgalumo lygį tai pavargau nesvietiškai, dar pratęsė metams 2lygį. Labai prastai su sveikata nėra, gyvent galima. Tyrimai patenkinami, svarbiausia TG nedidėja, laikosi <0,20. Taip kad galima ramiai laukti šv.Velykų.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pušis35: 21 balandžio 2011 - 20:03
Sveikos 4u.gif

Gal galit kas nors pasakyti ką šie tyrimai sako, ar telpu į normas ir pan. TSA 1,234 ATPO 6427,6 . Tiesiog noriu maždaug sužinoti situaciją, pieš vizitą pas endokrinologą.
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lemouriukas @ 2011 04 22, 04:07)
Sveikos 4u.gif

Gal galit kas nors pasakyti ką šie tyrimai sako, ar telpu į normas ir pan. TSA 1,234  ATPO 6427,6 . Tiesiog noriu maždaug sužinoti situaciją, pieš vizitą pas endokrinologą.
Iš anksto dėkoju 4u.gif

sveiki, nelabai tiksliai parasytas TSA, na tokio lyg nera, gal TTH?
o kokie laboratorijos parametrai, ar zinote, nes pagal sorpo laboratorija Jusu ATPO didelis, norma iki 35,0 IU/mL.
Atsakyti
Sveikos merginos as cia su tokiu klausimu net nezinau ar kas gales man atsakyti blush2.gif Ruosiuosi daryti inseminacija ir man stimuliuos su vaistais, kad augtu folikulai ir vyktu ovuliacija ax.gif gal kas zinot ar tai nepakenks mano skydliaukei turiu du mazus mazgelius, ar po tu hormonu jie neuzaugs dideli?vieni sako, kad tai kiti hormonai lytiniai kurie nesusije su skydliauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 04 22, 09:36)
Sveikos merginos as cia su tokiu klausimu net nezinau ar kas gales man atsakyti blush2.gif Ruosiuosi daryti inseminacija ir man stimuliuos su vaistais, kad augtu folikulai ir vyktu ovuliacija ax.gif gal kas zinot ar tai nepakenks mano skydliaukei turiu du mazus mazgelius, ar po tu hormonu jie neuzaugs dideli?vieni sako, kad tai kiti hormonai lytiniai kurie nesusije su skydliauke g.gif

sveika, labai daug skaiciusi esu apie ta skydliauke, bet tokio dalyko nesu girdejusi,
bet kad rysys yra skydliaukes ir kiausidziu veiklos , tai jau aisku,
sutrinka ir menesiniu ciklai ir kitu problemu buna,
nieko organizme nera izoliuoto,
ir dar-Jusu atveju, neaisku, kaip sureaguos skydlaiuke, todel manau, net ir medikui butu sunku i tai atsakyti,
as tai buciau nepaleidusi be normalaus atsakymo mediko, kuris ruosiasi daryti stimuliacija, kad pasakytu visus ne tik teigiamus, be tir neigiamus aspektus...
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 22, 09:29)
sveiki, nelabai tiksliai parasytas TSA, na tokio lyg nera, gal TTH?
o kokie laboratorijos parametrai, ar zinote, nes pagal sorpo laboratorija Jusu ATPO didelis, norma iki 35,0 IU/mL.

Kažkur skaičiau kad TSH ir TTH tas pats. Tai tada TTH 1,234 (0,55-4,78), ATPO-6427,6 .
Kraujo tyrimų nelabai eina įskaityti. Na bandau. L arba alfa raidė 5,5. 10g/l;
Erit 4,34 10g/l.; HB 133 g/l , tromb 336 10g/l . Tiesa, man 17m.

Skydliaukės ekoskopijos dešinė pusė 20X23mm, joje daugybiniai 7-4-3mm mazgeliai, kairėje pusėje tas pats.

Gal dabar kiek aiškiau ir galit kažką pasakyti?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemouriukas: 22 balandžio 2011 - 10:34
QUOTE(lemouriukas @ 2011 04 22, 11:34)
Kažkur skaičiau kad TSH ir TTH tas pats. Tai tada TTH 1,234 (0,55-4,78), ATPO-6427,6 .
Kraujo tyrimų nelabai eina įskaityti. Na bandau. L arba alfa raidė 5,5. 10g/l;
Erit 4,34 10g/l.; HB 133 g/l , tromb 336  10g/l . Tiesa, man 17m.

Skydliaukės ekoskopijos dešinė pusė 20X23mm, joje daugybiniai 7-4-3mm mazgeliai, kairėje pusėje tas pats.

Gal dabar kiek aiškiau ir galit kažką pasakyti?
4u.gif

http://www.sorpo.lt/...
labai gera nuoroda, perskaityk, nes gal nemokesiu gerai viska Tau paaiskinti.....
labai panasu i autoiminini tireoidita, tai pacios skydlaiukes uzdegimas....
o bendras kraujas normalus pas Tave,
Atsakyti
Kas per vaistas propicylis, nes jau gal penkta karta paumeja tireotoksikoze, geriau ir metizoli ir tirozoli, o sito dar ne.Ir kazkaip aprasymo internete nerandu.Ar lt registruotas? Rasot kad brangus, o tai kiek kainuoja? Del sveikatos tai galima ir nusipirkt, nes nuo tirozolio ir metizolio labai sumazeja man leukocitu skaicius.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 20, 10:19)
sveika, aisku, jei turi laiko, reiketu pasiskaityti man rodos praeita ir dar praeita tema,
tokia Joviteleb, dar kelios, kurios turejo ne viena jodo terapija,
jos dar laikydavosi antijodines dietos 2 savaites iki jodo
paskutiniu metu retai jos beuzeina,
man atrodo, kad skambink i registratura ir susizinok visas smulkmenas,
gaila, kad negaliu daugiau kuom padeti
sekmes ir laikykis:)

Dekui smile.gif Matyt, kad reikės skambintis ir aiškintis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auste10 @ 2011 04 19, 23:45)
Sveikos,
Aš ir jungiuosi prie jūsų. Mane operavo vasario gale. Operaves chirurgas jodo terapijai pas Baranauska liepe atvykt geguzes 6 d., o pries tai 3 savaites negert hormonu ir jodo preparatu. Kaip patartumete, ar reikia pas Baranauska dar pries geguzes 6 d. nueit? Ar tik geguzes 6 d. ir keliaut?

Laba, nelabai žinau ką patart, mane chirurgas tiesiog siuntė pas Baranauską, o jau jisai paskyrė kada ateit į jodą. Šiaip gali nueiti, pačiai bus ramiau, atsakys į rūpimus klausimus. Beje, į jodą būtina vežtis bendrą kraujo tyrimą.
Papildyta:
QUOTE(onsa @ 2011 04 22, 21:39)
Kas per vaistas propicylis, nes jau gal penkta karta paumeja tireotoksikoze, geriau ir metizoli ir tirozoli, o sito dar ne.Ir kazkaip aprasymo internete nerandu.Ar lt registruotas? Rasot kad brangus, o tai kiek kainuoja? Del sveikatos tai galima ir nusipirkt, nes nuo tirozolio ir metizolio labai sumazeja man leukocitu skaicius.

Labas, propycilį gėriau kelis mėnesius prieš operaciją, juos gerdama jaučiausi kur kas geriau, nei gerdama metizolį, berods ir nėščiosioms, turinščioms tireotoksikozę būtent jį paskiria, Lietuvoje neregistruotas, todėl ir kainuoja nemažai, tikslios kainos nepasakysiu, bet apie 100lt gal... Lenkijoje yra gerokai pigesnis analogas Thyrosan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teletabio mūza: 26 balandžio 2011 - 10:14
Sveiki.Gal kas lankosi pas G.Kazanavičių? Nuvykau pas jį pirmą kartą ir iškart siunčia operuotis.Rekomenduoja ch. Kauno klinikose Kymantą.Gal kas operavosi pas jį? Norėčiau kokios nors informacijos.Tyrimų rezultatai:
A-TPO 9,23
FT3 4,40
FT4 17,71
TSH0,637

Rado mazgus0,68 , 1,7 ,0,8
Atsakyti