Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XV

QUOTE(*mamka* @ 2011 04 28, 13:35)
Sveiki.Gal kas lankosi pas G.Kazanavičių? Nuvykau pas jį pirmą kartą ir iškart siunčia operuotis.Rekomenduoja ch. Kauno klinikose Kymantą.Gal kas operavosi pas jį? Norėčiau kokios nors informacijos.Tyrimų rezultatai:
A-TPO    9,23
FT3        4,40
FT4        17,71
TSH0,637

Rado mazgus0,68 , 1,7  ,0,8

sveika, biopsijos nedare?
o kokia diagnoze?, o echoskopija,
rekomenduoju sorpo.lt puslapi, ten labai gerai surasyti visi parametrai ir nukrypimai, galimos diagnozes...
o mazgai abejose skiltyse?
nesuprantu, tai nejau taip nieko Kazakevicius ir nepasake, kodel siuncia operuotis,
Atsakyti
QUOTE(*mamka* @ 2011 04 28, 12:35)
Sveiki.Gal kas lankosi pas G.Kazanavičių? Nuvykau pas jį pirmą kartą ir iškart siunčia operuotis.Rekomenduoja ch. Kauno klinikose Kymantą.Gal kas operavosi pas jį? Norėčiau kokios nors informacijos.Tyrimų rezultatai:
A-TPO    9,23
FT3        4,40
FT4        17,71
TSH0,637

Rado mazgus0,68 , 1,7  ,0,8

O kodel siuncia? Mane siunte, kai rado pakitusiu lasteliu, ispjove puse. Operavo Kymantas, geri atsiliepimai, neblevyzgoja, viska sako tiesiai sviesiai. Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2011 04 28, 20:40)
O kodel siuncia? Mane siunte, kai rado pakitusiu lasteliu, ispjove puse. Operavo Kymantas, geri atsiliepimai, neblevyzgoja, viska sako tiesiai sviesiai. Sekmes. 4u.gif

sveiki, o jus manote, kad visada reikia operuoti?
jei zmogui neramu, jis ir atejo cia informacijos gauti, gal but ir nusiraminti.....
as skaiciau visas praejusias temas, tai vienai po operacijos sumaise tyrimu rezultatus ir ispjove sveika skydlaiukes dali, zadejo kreiptis i teisma, bet daugiau ji neberaso, taigi ir nezinau kaip ten viskas baigesi.....

Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 29, 08:21)
sveiki, o jus manote, kad visada reikia operuoti?
jei zmogui neramu, jis ir atejo cia informacijos gauti, gal but ir nusiraminti.....
as skaiciau visas praejusias temas, tai vienai po operacijos sumaise tyrimu rezultatus ir ispjove sveika skydlaiukes dali, zadejo kreiptis i teisma, bet daugiau ji neberaso, taigi ir nezinau kaip ten viskas baigesi.....

Kur as parasiau, kad reikia operuoti? g.gif As zmogaus paklausiau kodel reikia operuoti. g.gif Ir labai gerai, kad cia atejo informacijos gauti, as jos ir suteikiau, butent apie Kymanta. 4u.gif Biski nesupratau jusu posto. g.gif
Atsakyti
Sveikutes.Aciu,kad atsiliepet. Kadangi esu sutrikus, tai neaiskiai suformulavau ko noriu.Kazanavicius dare visus tyrimus ir biopsija is dvieju mazgu.Sake, kad veziniu lasteliu nera,bet gali supiktybeti.Todel rekomenduoja operuotis.Dar radau siuntime zodi ,,neoplazma".Gal todel ir reikia operuot.
Atsakyti
QUOTE(*mamka* @ 2011 04 29, 20:38)
Sveikutes.Aciu,kad atsiliepet. Kadangi esu sutrikus, tai neaiskiai suformulavau ko noriu.Kazanavicius dare visus tyrimus ir biopsija is dvieju mazgu.Sake, kad veziniu lasteliu nera,bet gali supiktybeti.Todel rekomenduoja operuotis.Dar radau siuntime zodi ,,neoplazma".Gal todel ir reikia operuot.

sveika, neoplazma -tai piktybinio ar besiruosiancio piktybeti darinio bendrasis pavadinimas....
bet tai tik diagnoze, kuri po operacijos labai pasikeicia...
salia manes gulejo moteriske, irgi neopalzma siuntime buvo,
iseme visa skydlaiuke, bet galutinis atsakymas nieko pikto neparode....
zinau pagal save, pagal merginas, kurios cia ateidavo-sunkiausia laukti operacijos, visokios mintys lenda i galva,
nuosirdziai linkiu sekmes ir nusiteik mastyti tik teigiamai:)
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 30, 11:12)
sveika, neoplazma -tai piktybinio ar besiruosiancio piktybeti darinio bendrasis pavadinimas....
bet tai tik diagnoze, kuri po operacijos labai pasikeicia...
salia manes gulejo moteriske, irgi neopalzma siuntime buvo,
iseme visa skydlaiuke, bet galutinis atsakymas nieko pikto neparode....
zinau pagal save, pagal merginas, kurios cia ateidavo-sunkiausia laukti operacijos, visokios mintys lenda i galva,
nuosirdziai linkiu sekmes ir nusiteik mastyti tik teigiamai:)

labai aciu uz palaikyma smile.gif tikrai laukimas zudo..turbut jau nereikia sprest operuotis ar ne.tas zodis viska nusprendzia.reikia tai reikia.dziaugiuosi, kad suradau kur pasiguost .aciu labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamka* @ 2011 04 30, 16:45)
labai aciu uz palaikyma smile.gif tikrai laukimas zudo..turbut jau nereikia sprest operuotis ar ne.tas zodis viska nusprendzia.reikia tai reikia.dziaugiuosi, kad suradau kur pasiguost .aciu labai drinks_cheers.gif

kada man buvo sunku, as irgi susiradau si foruma, sia tema, dekinga toms merginoms, kurios tada mane palaike ir padejo,
o kas dar bus neaisku , rasyk,
kiek teko skaityti, Kauno ir Vilniaus tvarka skiriasi,
pvz-Vilniuje turi ateiti pats arba seimos narys pasiimti pooperaciniu tyrimu rezultatu, Kaune-lyg tai siuncia i namus,
na , bet tai viskas suzinoma skyriuje....
tik aisku, susizinok, ar isims visa skydliauke ar tik dali?
as laukiau du men eiles, irgi buvo vasara, pernai, net sunku patiketi, kad islaukiau,
linkiu stiprybes ir kantrybes:)
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 30, 18:07)
kada man buvo sunku, as irgi susiradau si foruma, sia tema, dekinga toms merginoms, kurios tada mane palaike ir padejo,
pvz-Vilniuje turi ateiti pats arba seimos narys pasiimti pooperaciniu tyrimu rezultatu, Kaune-lyg tai siuncia i namus,
as laukiau du men eiles, irgi buvo vasara, pernai, net sunku patiketi, kad islaukiau,

aciu uz gerus zodzius
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 30, 16:07)

Kaune, bent man atsiunte popierius. Mano atveju Kymantas pasake taip, prapjaunam, paemam megini, 20min tiria, jei vezys pjauna viska lauk, jei ne, palieka puse.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2011 04 30, 19:52)
Kaune, bent man atsiunte popierius. Mano atveju Kymantas pasake taip, prapjaunam, paemam megini, 20min tiria, jei vezys pjauna viska lauk, jei ne, palieka puse.

isima visa skydliauke net ir nesant veziui.....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 30, 19:14)
isima visa skydliauke net ir nesant veziui.....

As pasakiau apie savo atveji.
Atsakyti