[quote=protas99,2011 09 04, 11:47]
Labas mergaite:))
Kaip malonu Maskatuk tave girdeti:))
Kaip gyveni? Ar skydliaukes tema pas tave jau baigta?
Pas mane ji deja, nesibaigia

Nors harmonai atsistate - taciau gavau drauge-palydove: depresija, panikos atakas ir dar visa puokste nervu ligu.
Aisku, dar plaukai neatsistato, pasidariau harmonu tyrimus - na nezibu:)) bet gyventi galima. Taciau nervai

man jau gerokai kartina gyvenima. Be to darbas (nors as nuo jo kaifuoju geraja prasme), taciau buna dienu kai dirbu su probleminiais klientais: pvz cigonais: viena ju bande net uzhipnotizuoti - pro duris ismeciau, taciau tokios dienos ziauriai trumina gyvenima ir isveda is pusiausvyros.
Bandau gelbetis aerobika, paskaitau knygeles, vaikai neleidzia uzsnusti. taciau paslije nervai (chmmm, skamba, kaip bobuciu liga

) neleidzia ramiai gyventi. Blogiausia kad negaliu pas psichologa nueiti - juk dabar viskas suvedama i el.sistema ir mano darbdavys turi galimybe prie jos prisijungti. Tad ir kapstausi: du zingsniai i prieki ir vienas atgal

Visa laime, kad karsciai baigesi - nes visas karstas dienas vaiksciojau kaip girta
[/quote]
[/quote]
sveika mieloji, telepate esi:), tik norejau i AZ parasyti, taip pasiilgau tavo samojo ir puikiu minciu
man vis dar hipotireoze:), su siedele lyg tai puse bedos,
aisku, autoimunine liga yra ir bus,
uzvedziau tema-Marsalo prorokolas, yra toks medikas JAV , gydo idomiai daug ligu, bet pasirodo, kad nei LT, nei Latvijoje, nei Rusijoje niekas nepropaguoja jo gydymo budo, taigi, geriu antivezinius vaistus, sveriu 44 kg, apie kitka nekalbu-kas vartoja chemija, tas zino,
itarinejo dar kruva ligu-padare gal 7 parametrus antikuniu tyrimu, nepasitvirtino nei viena liga, nors tiek gerai....
musu temute aprimo, buvo kelios merginos, operuotos, bet matomai, nelabai nori dalintis isgyvenimais,
as vis uzeinu , i daugeli temu, vis randu ka nors sau naudingo, patariu ir kitiems, o kai kada tiesiog pasikalbi,
o del Balvociutes arbatu-labai dekui tau uz patarima, susisiekiau su ja, padare ji man asmenine arbata, tiesa, net tris arbatas, geriu, padeda, o kada buvo blogai ir grizau po ligonines-kalbejausi tel asmeniskai, patare ka dar gerti , nuostabus zmogus, tokio ramaus balso, ramybe atrodo per laidus persiduoda.....
laikykis, skydlaiuke jau tokia yra, papuolus i jos gniauztus, lengvai neissisuksi...
rasyk, lauksiu tavo zinuciu:)