Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XV

QUOTE(idn @ 2012 01 23, 11:14)
sveikos, pasidariau biopsiją santaruose, nieko blogo nerado, tai akmuo nuo širdies nukrito  smile.gif aišku dabar dažniau teks endokrinologo slenkstį minti.

Smagu, kad rezultatai geri 4u.gif

O galiu uzduoti klausimuka: kiek laiko laukete eileje kol padarys biopsija?
As Vln Centro poliklinikoj laukiu jau visa men ir kolkas dar nezinau datos, nors zadejo sausio pabaigoje rasti vieta .. Bet jau pabodo tas laukimas doh.gif
Atsakyti
[quote=Kamėja,2012 01 23, 19:27]

As Vln Centro poliklinikoj laukiu jau visa men ir kolkas dar nezinau datos, nors zadejo sausio pabaigoje rasti vieta .. Bet jau pabodo tas laukimas doh.gif
Kokio dydzio pas jus mazgeliai,kad jau reikia biopsija daryt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 01 23, 21:24)

Tiesa sakant nepamenu skaiciuku blush2.gif Tik vienas mazgelis gydytojai uzkliuvo del kietumo, todel ir pasiule biopsija unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 24 sausio 2012 - 07:25
na man netyčia labai paissekė, nes tą pačią dieną kažkas neatvyko ir sesutė turėjo laisvą talonėlį smile.gif tik gailiuosi, kad jokios dovanėlės gydytojai nenunešiau, kai išrašo ėjau, kažkaip susibalamutijau, o ji ir priėmė nemokamai ir tyrimą tą pačią dieną padarė...būna dar gerų žmonių smile.gif
Atsakyti
[quote=Lutinaa,2012 01 23, 22:24]
[quote=Kamėja,2012 01 23, 19:27]

[/quote]

imkit siuntima i onkologini, kaip mat biopsija paims , ten vienu metu echoskopuoja ir ima biopsija,
kitu kliniku ir polikliniku daktarais as nepasitikeciau, visgi onkologiniam, jie tik su tuo susiduria
sekmes
Atsakyti
As manau ,ta biopsija nera tiksli,nes jeigu net Argentinos prezidentei,galvojo,kas skydliaukes vezys,o ispjovus paaiskejo,kad ne blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 24, 15:45)
imkit siuntima i onkologini, kaip mat biopsija paims , ten vienu metu echoskopuoja ir ima biopsija,
kitu kliniku ir polikliniku daktarais as nepasitikeciau, visgi onkologiniam, jie tik su tuo susiduria
sekmes

Aciu, turesiu omeny mirksiukas.gif

QUOTE(Lutinaa @ 2012 01 24, 19:36)
As manau ,ta biopsija nera tiksli,nes jeigu net Argentinos prezidentei,galvojo,kas skydliaukes vezys,o ispjovus paaiskejo,kad ne blink.gif

Na as radau straipsniuka, kad jai visgi papiline karcinoma g.gif straipsniukas

Kad kartais nebuna tiksli, as esu girdejusi, bet manau ne taip ir daznai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 24 sausio 2012 - 22:03
medicinine praktika rodo, kad biopsiju paklaida iki 30 proc.
juk gali buti tik 1 mm dydzio supiktybejes gabalelis, tai kaip ji atpazinti ir dar biosija paimti
salia manes gulejo mociute 70 metu, is rajono, siuntime parasyta-itaria neoplazija, na vezi, pasalino visa skydlaiuke, pasirodo, nieko nera, aisku po laboratorinio tyrimo, kuris buna po 10 dienu, sunku su skydlaiuke,
manyciau, gal viena rusis vezio labiau isplinta, kitos maziau, todel ir biopsija buna skirtinga,
Atsakyti
Sveikos, Merginos,

Noriu paklausti ar yra likimo draugiu, kurios vasario 10d gulasi jodui?
Atsakyti
sveikutės 4u.gif , keliam temukę į viršų smile.gif . Aš jau po operacijos thumbup.gif . Mane operavo vakar, pusę skydliaukės paliko,bandysiu gyventi su viena pusele smile.gif .Daktaras mane įtraukė į kažkokią stebėjimo programą,kai reikės pas ji važiuoti po 2,6,12 mėn. ir jis stebės likusios skilties veiklą ir hormonus. Tai va, gal kas jau dalyvaujate tame stebėjime?
Tiesa,pirminiai tyrimai parodė ,kad 90 proc.vėžio nėra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliute*: 02 vasario 2012 - 14:54
QUOTE(Viliute* @ 2012 02 02, 15:52)
sveikutės 4u.gif , keliam temukę į viršų smile.gif . Aš jau po operacijos  thumbup.gif . Mane operavo vakar, pusę skydliaukės paliko,bandysiu gyventi su viena pusele  smile.gif .Daktaras mane įtraukė į kažkokią stebėjimo programą,kai reikės pas ji važiuoti po 2,6,12 mėn. ir jis stebės likusios skilties veiklą ir hormonus. Tai va, gal kas jau dalyvaujate tame stebėjime?
Tiesa,pirminiai tyrimai parodė ,kad 90 proc.vėžio nėra thumbup.gif

kaip smagu, kad viskas gerai bigsmile.gif noriu paklaust, o kodėl operavo, ar biopsija bloga buvo?
aš tai po biopsijos tokia laiminga buvau, kad nieko blogo
o nuėjau pas endokrinologą savo poliklinikoj pasikonsultuot
tik šiaip tiesiog, dėl tolesnio stebėjimo, o man pasiūlė ir patarė operuot blink.gif
nu visai to nesitikėjau, mazgų yra jau senokai, bet hormonas normos ribose
tai dabar tokia pasimetus esu...
Atsakyti
QUOTE(idn @ 2012 02 15, 20:43)
kaip smagu, kad viskas gerai bigsmile.gif noriu paklaust, o kodėl operavo, ar biopsija bloga buvo?
aš tai po biopsijos tokia laiminga buvau, kad nieko blogo
o nuėjau pas endokrinologą savo poliklinikoj pasikonsultuot
tik šiaip tiesiog, dėl tolesnio stebėjimo, o man pasiūlė ir patarė operuot  blink.gif
nu visai to nesitikėjau, mazgų yra jau senokai, bet hormonas normos ribose
tai dabar tokia pasimetus esu...

sveika, kaip siulau visoms, su visais tyrimais, i santarus, pas prof Beisa, konsultuoja su siuntimu, gausi labai gero daktaro patarima
matai, mazgai auga ir ju daugeja, retai kuriai isnyksta, taip jau yra su skydlliauke...
Atsakyti