QUOTE(Biancca @ 2012 02 26, 19:58)
Sveikos, atleiskite, kad įsibraunu, tačiau turiu klausimą - ar kam nors yra tekę pakliūti pas gydytoją M. Grybauską arba susidurt su juo? Kokie atsiliepimai, ar geras gydytojas, kaip bendrauja su pacientu?

Su Baranausku yra buvę konfliktų, norisi pasidomėti kitais gydytojais
O jis taip pat radioterapeutas ar onkologas? Apie Baranauską pastaruoju metu girdžiu tik blogus atsiliepimus, o ir pati nesu patenkinta jo gydymu, bet kiek klausinėjau visi tvirtina, kad jis vienintėlis skydliaukės radioterapeutas ir nėra daugiau pas ką kreiptis...
Papildyta:
QUOTE(lorkiukas @ 2012 02 27, 23:42)
Susipirkau pries operacija paketeli

siulai,klijai,patiesaliukai,elastinis bintas... apie 170 sumokejau. As buvau susitarus su Beisa,bet operavo Mikalauskas ir esu juo patenkinta. Mano diagnoze skydliaukes vezys pasitvirtino,po 7 dienu liepe pasiskambinti,pasakys tyrimu rezultatus dar kazkokius. Viskas,dabar vaziuosiu pas radiologa konsultacijai ir gydysiuos toliau

Stiprybes tavo anytai,ner taip baisu kaip atrodo,viskas bus gerai
Oho kiek visko reikia, prieš pusantrų metų man reikėjo tik klijų ir elastinio binto, jei taip ir toliau, greit ir skalpelį prašys patiems įsigyti

Greičiausiai jums praneš histologinio tyrimo atsakymą, tada su juo keliausite pas radioterapeutą, kuris užrašys jodo terapijai po 2-3 mėn.