QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 14, 12:47)
Sveikos mergaites nezinau ar i tesinga temute rasau,taciau norejau paklausti kokius pagrindinius skydliaukes hormonus reikia pasidaryti?esu nescia 20 sav. ir nesenai pradejau jausti sirdies permusimus, nors cia man ne naujiena, nes pries 3 metus puse metu kaz kur kankinausi su sirdies permusimais, apejau visus imanomus gydytojus ir kardiologus ir endokrinologa, dare hormonu tyrimus bet tada jie buvo normos ribose, tik skydliaukeje zinau turiu du mazus mazgelius, bet gydytojas pasake, kad jei hormonai tvarkoj gydyti nieko nereikia. Tai dabar vel noriu patikrinti tuos hormonus tik nebeatsimenu kokiu butent reikia pasidaryti. Aciu zu atsakyma
sveika, sorpo.lt, puikus puslapis, ten rasi kokius tyrimus daryti , ju normas ir visa kita
sekmes tau ir leliukui
Papildyta:
QUOTE(Giedra3012 @ 2012 03 14, 11:31)
sveika, matai, man irgi pasalinta visa skydlaiuke, ilgai rinko tiroksino doze, taigi, as pabunu abejose temose, tiesiog pasikalbam, geru minciu ir ideju gaunu,
patekau pas gera endokrinologe, kuri pasake , kad tiroksinas skiriamas tik pagal tyrimu rezultatus, o ne pagal svori, as sveriu 40 kg, o geriu 125 mg tiroksino
visu pirma pasidaryk tyrimus, jei tyrimai geri-reiskia, kalti stresai, man asmeniskai tai tikrai paveikia cikla,
sekmes
Papildyta:
QUOTE(ellektra3 @ 2012 03 14, 08:47)
Sveikos. Na va grizau ir po antrojo jodo, Gavau tris kapsules,leido ryti su kisielium

, nes visas tabletes as kramtau. Cia po anginos operacijos vaikysteje. Grizau nusiminus, nes dar reikia treciojo jodo. Paskyre birzelio 15 diena. Sake likes mikroskopinis taskiukas. O turi nebuti ne to. Vakar susitvarkiau kelialapi i sanatorija, tik nezinau kokia sanatorija pasirinkti....
sveika, parasiau tau i AZ