Sveikos, norejau paklausti ar kas nors is jusu esate vartojusios thyreotom vaista, man paskyre endokrinologas vartoti kartu su thyroxinu (sumazino jo dali ir kaip dali to prideda) (skydliauke man isoperuota), nes man vis truksta ir organizmas pats nepavercia reikiamo kiekio, buciau dekinga jei atsilieptumete kas nors kas daugiau apie ji zino ir ji vartojo... kiek zinau lietuvoje yra tik registruotas iprastas thyroxinas, sitas vaistas yra tos pacios berlin chemie kompanijos, tik nesuprantu kodel lietuvoje jis nera registruotas
QUOTE(tinginuke @ 2012 03 05, 17:03)
Sveikos, norejau paklausti ar kas nors is jusu esate vartojusios thyreotom vaista, man paskyre endokrinologas vartoti kartu su thyroxinu (sumazino jo dali ir kaip dali to prideda) (skydliauke man isoperuota), nes man vis truksta ir organizmas pats nepavercia reikiamo kiekio, buciau dekinga jei atsilieptumete kas nors kas daugiau apie ji zino ir ji vartojo... kiek zinau lietuvoje yra tik registruotas iprastas thyroxinas, sitas vaistas yra tos pacios berlin chemie kompanijos, tik nesuprantu kodel lietuvoje jis nera registruotas
sveika, o pagal ka tau nusprende, kad nepavercia tiroksino i reikiama kieki, pagal kokius tyrimus, tiesiog labai idomu, nes as sveriu 40 kg, o paskirta tiroksino 125mg, tth-1, pagaliau...
skydliauke pasalinta visa
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 03 02, 18:47)
Labutis.Ar nei vienai nepasitaikė,kad gydytoja/jas sakytų,kad skydliaukė yra kieta?Nes man darė echo.užvakar.Echo gera,viskas super,nueinu pas endo.Sako kažkas negerai,skydliaukė visa sukietėjusi labai.Bet ta jos išraiška,kai ji man tai pasakė ir mąstė nė žodžio netardama,gerų minčių man nepridėjo.Ji pati antradienį padarys echo ir mąstys ką daryti.Ar tai gali būti skydliaukės vėžio simptomas?Nes man prieš 4 metus įtarinėjo skydliaukės vėžį,bet pasirodo ten cistos buvo ir per pusmetį jis labai didėjo,bet po to pasakė,kad ne vėžys ir panašiai.
Ar verta sunerimti ir užsiregistruot pasitikrint Santaruos ar koks vėžiukas neapsigyvenęs.Šiaip pas mane kaklo priekis jau gal porą metų toks kietas kietas,o skydliaukė dabar 1,5 metų buvo netikrinta.Hormonai normoj,ATPO tik padidėjęs.
Ar verta sunerimti ir užsiregistruot pasitikrint Santaruos ar koks vėžiukas neapsigyvenęs.Šiaip pas mane kaklo priekis jau gal porą metų toks kietas kietas,o skydliaukė dabar 1,5 metų buvo netikrinta.Hormonai normoj,ATPO tik padidėjęs.
mano buvo kieta skydlaiuke, man tai nuo mazgu
QUOTE(maskatukas @ 2012 03 05, 17:06)
sveika, o pagal ka tau nusprende, kad nepavercia tiroksino i reikiama kieki, pagal kokius tyrimus, tiesiog labai idomu, nes as sveriu 40 kg, o paskirta tiroksino 125mg, tth-1, pagaliau...
Papildyta:
Papildyta:
o pas mane jokiu mazgu echo nemato,bet skydliauke visa kietut kietutele
QUOTE(maskatukas @ 2012 03 05, 18:06)
Papildyta:
Papildyta:
oho kiek mazai sveri su tokia doze, o as dar masciau gal tiroksinas didina kg. o apetitas ar didelis tavo?

[quote=maskatukas,2012 03 05, 18:06]
man irgi skydliauke pasalinta visa.. neuzsirasiau savo parodymu, tai dabar tiksliai nepamenu ar FT3 ar FT4 nepakankamas pas mane, gydytojas sake kad vos 30 %, tai cia ne as nusprendziau, nusprende endokrinologas
kiti du rodikliai normoje.
man irgi skydliauke pasalinta visa.. neuzsirasiau savo parodymu, tai dabar tiksliai nepamenu ar FT3 ar FT4 nepakankamas pas mane, gydytojas sake kad vos 30 %, tai cia ne as nusprendziau, nusprende endokrinologas

sorry uz offtopic, bet tikiu, kad kazkams bus labai aktualu:
parduodu pigiau Thyrosan/Propycil 50mg,
daznai ishrasomas vaistas padidejusiems skydliaukes hormonams gydyti;
vaistinej vienos dezutes kaina - 172lt; gydantis tokiu dezuciu per menesi reikia 2
visa info per AZ
parduodu pigiau Thyrosan/Propycil 50mg,
daznai ishrasomas vaistas padidejusiems skydliaukes hormonams gydyti;
vaistinej vienos dezutes kaina - 172lt; gydantis tokiu dezuciu per menesi reikia 2
visa info per AZ
Sveikutes,gryzau vakar is Vilniaus,radiologo,paskyre birzelio 5... Laukiam ir dziaugimes gyvenimu toliau

QUOTE(lorkiukas @ 2012 03 07, 12:54)
Sveikutes,gryzau vakar is Vilniaus,radiologo,paskyre birzelio 5... Laukiam ir dziaugimes gyvenimu toliau 

QUOTE(Hysteric_Angel @ 2012 02 29, 14:58)
Man is vis jokiu vamzdeliu nebuvo, kai galejau jau pasiziureti i veidrodi buvo tik klijuotas plonas randelis, viskas.
Papildyta:
Sveikos. Kaip jums sekasi,kaip tau , maskatuk? Penktadieni vaziuoju i antraji joda. laikas kazkaip eina....greitai

Papildyta:
QUOTE(Teletabio mūza @ 2012 02 21, 16:30)
Sveikos, noriu paklausti tų, kurios lankosi pas Baranauską - ar jis jums duoda tyrimų rezultatus ar siunčia į polikliniką? Nes man ne tik, kad į rankas neatidavė, bet net ir pažiūrėt nedavė, kažkada minėjo, kad atsakymą po jodo siunčia paštu į polikliniką, o kaip po patikrinimo ir nežinau... Piktas buvo, apibarė, tai net pamiršau paklaust
Dabar tokioj nedėkingoj situacijoj, kai Baranauskas sako vieną ir tikina, kad endokrinologai klysta, o endokrinologai sako priešingai ir tikina, kad Baranauskas klysta, o tu žinok žmogau, kuo pasitikėt 

As kai pirma karta buvau jode, tai Baranausko nebuvo, buvo Sinkevicius, dave israsa, nes as paprasiau ir dar su rekomendacija del sanatorijos. Gydytoja endokrinologe akis isverte pamacius mane su israsu, sake pirma karta toki stebukla mato,nes niekada niekas jo neduoda. O juokingiausia, kai kita moteris ir israso paprase, sako ir man israsa su rekomendacija i sanatorija,kaip jai (cia man). Sinkevicius juokes sako, o jums kam? sako as ir noriu. Ir ta gavo

O as galvoju...nepasiklausiau, ar jau dabar reikia registruotis pas savo endokrinologa ar po jodo terapijos?

QUOTE(lorkiukas @ 2012 03 09, 17:45)
O as galvoju...nepasiklausiau, ar jau dabar reikia registruotis pas savo endokrinologa ar po jodo terapijos? 

Pasak Baranausko mums apskritai nereikia lankytis pas endokrinologą, kai aš pasakiau, kad lankiausi ir man padidino L-thyroksino dozę baisiai supyko, sakė jog sergu juk onkologine liga, o ne endokrinologine (?!) ir man nėra jokio reikalo lankytis pas endokrinologus, dar pažiūrėjęs endokrinologės išrašą pasakė, kad ji nieko neišmano